Arama sonuçları: *

1. E

Kulaklığı bilgisayara takınca ses az geliyor?

Merhabalar Ben bir macbook pro 2012 kullanıcısıyım. Bilgisayarımda bootcampde kurulu bulunmakta. Dün yeni bir telefon kulaklığı aldım. Kulaklığı telefona taktığımda ses çok güzel geliyor, Fakat bilgisayara taktığımda ise ses çok az geliyor yani anlaşılmayacak düzeyde az geliyor. Sonra kulaklığı...
  2. E

Bootcamp Windows logosunda kalıyor?

Arkadaşlar hallettim bilgisayarı yeniden başlatırken İnternete bağlanarak girdim düzeldi.
  3. E

Bootcamp Windows logosunda kalıyor?

Arkadaşlar merhaba 2012 macbook'a bootcamp ile Windows 10 kuruyordum. Fakat herşeyi düzgün yapmama rağmen daha kurulum bitmeden ekranda sadece Windows logosu kaldı başka hiçbirşey yok yarım saat falan bekledim ama böyle kaldı sebebi ne olabilir?
  4. E

Macbook'a Windows kursam vga monitöre görüntü gelir mi?

Arkadaşlar merhaba ben Macime hdmi to vga dönüştürücü ile monitör bağlamak istiyorum ama işletim sistemi Vga desteklemediği için bağlayamıyorum. eski sürümlere geçince düzeliyormuş ama bu seferde eski sürümler xcode desteklemiyor. Onun yerine bilgisayara bootcamp ile Windows kursam monitöre...
  5. E

Mac'imde vga to hdmi dönüştürücüyü kullanamıyorum

windows bilgisayarıma dönüştürücüsüz taktım çalıştı. sorun dönüştürücüdeymiş zamanında 50 lira vermiştik.d
  6. E

dostum büyük ihtimalle dönüştürücüde çünkü diğer monitöre bağlamadan sadece dönüştürücüyü taktığımda bile ekran kararıyor.
  7. E

Arkadaşlar merhaba ben 2012 macbook pro retina kullanıcısıyım. Eski bi vga monitörüm var şimdilik kullanmak için vga dönüştürücüsüyle kullanmaya çalıştım. Ama macin ekranı gidip gelmeye başladı diğer monitörün monitörü ise hiç gelmiyodu sebebi ne olabilir..
Top Bottom