Arama sonuçları: *

1. M

Dikey senkronizasyon kapanmıyor

Nvidia experince girip valorantta oyunu optimize etmiştim, bunu yaptığım andan itibaren her oyunda dikey senkronizasyon otomatik olarak açıldı, bu ayarın oyunun kendi ayarında olmasına gerek yok valorantta da açık CS2 de de, görüntü yırtılmıyor lakin mouse sanki gamepad kullanıyormuş gibi...
  2. M

Ani FPS Düşüşü Sorunu

Arkadaşlar pc deki her oyunda fps saçma olarak düşüp yükseliyoe valoranttan örnek vereyim ilk maça girdiğimde 50 60fps lerde dolaşıyorum 3 4 round sonra 120 140fps alıyorum 15 20dk sonra yine 50 60 oluyor bazen hep 50 lerde bazen 140 larda, laptop ilk açıldığında işlemci 65 derecelerde geziyor...
  3. M

Hoparlör Cızırtı Yapıyor

Arkadaşlar bilgisayarımda ilk açıldığında ses gayet temiz çıkıyor hem hoparlör hem de kulaklıkda temiz ama 15dk sonra ses çıkdığı ve yükseldiği vakit cızırtı yapıyor, sonra ses düzeyi karıştırıcısından windows sonic kapıyorum düzeliyo ama 15dk sonra yine cızırtı yapıyo sonra kapattığım ayarı...
  4. M

200₺ kadar mouse önerisi

Teşekkürler tercihlerimi gözden geçireceğim şimdi herhalde omen den yanayım. Teşekkürler...
  5. M

200₺ kadar mouse önerisi

Knk fiyat 240 TL civarı şuan benim için sıkıntı g203 yada tuf M5 kurtarır mı beni 185 TL civarı onlar
  6. M

200₺ kadar mouse önerisi

Kardeşim ben düşük dpi da kullanıyorum mouse hızlı çevirince algılamama gibi bir problem yaparmı acaba mesela g203 200ips sorun yapmaz ama omen600 de çok iyi gözüküyor IPS sini bilmiyorum ama bulamadım 1619798196 Tuf M5 güzel gibi şuan 189tl alınır mı itopyada
  7. M

200₺ kadar mouse önerisi

200₺ bütçeye kadar mouse almak istiyorum. Fakat sensör benim için çok önemli görünüşe fazla takılan biri değilim. Mouseyi tutuş şeklim pençe ile yayarak tutuşun tam arası. IPS değeri benim için önemli 400dpi da kullanıyorum ve mouse hızlı çevirince takılma yapmaması lazım. Önerilerinizi...
Top Bottom