Arama sonuçları: *

1. warthundercı

Redmi Note 9S Değermi

Merhaba 2700 tl fıyata bir redmi note9s aldım fiyatına değermi sizce? https://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-note-9s-64gb-interstellar-gri-cep-telefonu-xiaomi-turkiye-garantili-p-39638332?boutiqueId=567841&merchantId=104870 tamda buradan aldım.
  2. warthundercı

Basketbol hakkında sorum var.

kanka aldım zaten sadece tavsiyelerinizi ve eksik ekipmanları sordum
  3. warthundercı

evet kurs dışında yani
  4. warthundercı

saol oturduğum sitede basketbol sahası var ve 3 arkadaşımla giriştim bu işe eğlenceli olacak gibi gözüküyor bakalım
  5. warthundercı

Merhaba yakın zamanda doğum günümdü ve yakınlarım basketbola başlamamı önerdi ve bana yardım ettiler bunun sonucunda birkaç şey aldım. Doğru seçimlermi ? Neler yapmam lazım? Eksik ekipman varmı ...
  6. warthundercı

10k monitör birlikte hazır pc

site güvenilir mi? birde nasıl deneyimin
  7. warthundercı

10k monitör birlikte hazır pc

Merhaba hazır pc alacağım 10k bütçem var ne önerirsiniz? (rgb takıntım vs. yok) Monitör büyük olursa güzel olur 120hz 27inç fln bulabileceğimi düşünüyorum ama ginede tavsiyelerini bekliyorum. Oynayacağım oyunlar: War thunder / Genshin İmpact / Valorant / Battlefield 1 / Gta 5 / League of Legends...
  8. warthundercı

War Thunder Oyuncusu Sayısı Neden Az

oyunda çok az oyuncu olduğunu gözlemledim biraz daha değeri hakediyor diye düşünyorum. Ve trde az kanal var bu oyunla ilgili.
  9. warthundercı

Lenovo legion 5 inç kararsızlığı

volt farkı var dediler 1620115897 monster konusunda çok kötü yorum aldım. Arkadaşımda dahil 3060lı olan baya ölü piksel vardı ve fan sesi gerektiğinden fazlaydı monstera güvenmiyorum.
  10. warthundercı

Lenovo legion 5 inç kararsızlığı

Merhaba lenovo legion 5 almaya karar verdim ancak 15 inç olanın ekran kartı daha güçlü diyorlar ben bilgim olmadığı için yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. 17 inç ...
  11. warthundercı

Gaming laptoplar arasında kararsız kaldım

Merhaba laptop alacağım ama kararsız kaldım. Oynayacağım oyunlar; war thunder ,genshin impact, gta5, valorant
Top Bottom