Arama sonuçları: *

1. T

Çözüldü✓ PC Windows 10 kuramıyorum, BIOS'a giremiyorum, USB portlarına güç gitmiyor

Herkese merhaba, Aceleyle konuya geçeyim. Yeni pc aldım, windows kurulu gelmiyor (açtığımda "reboot and select proper boot device..." dedi). Ben de önceden sorunsuz kullandığım win10 USB flash diskini taktım, biosa girip seçtim diski fakat siyah ekran ve sol köşede yanıp sönen imleç geldi...
  2. T

Yardım Bilgisayar Programcılığı laptop tavsiyesi (Windows mu Mac mi?)

7 yıllık Macbook Air early 2013 üzerinde yazılım yazan biri olarak, oyun oynamayacaksanız eğer, hem yazılımsal hem donanımsal olarak iş için optimize cihazlar olan maclerin yerini hiçbir Windows laptop tutamaz. (Oyun hariç) Bu arad bilgisayarımın 4gb rami ve i5 in sizin i3 ünüzden bile kötüsü...
  3. T

c++ ile neler yapılabilir

Ayrıca, her türlü alanda kullanabileceğin bir yazılım dili olarak sana Python'u şiddetle öneririm. Hem öğrenmesi hem de kullanması kolay bir dildir. Seni çok yormayacaktır. 1619902496 Kesinlikle katılıyorum. Sosyal mühendislik gerektiren bir konu.
  4. T

c++ ile neler yapılabilir

C++ gibi bir dille web sitesi hazırlayamazsın fakat unreal engine gibi güçlü bir oyun motorunda oyunlar geliştirebilirsin veya kendi oyun motorunu baştan yazabilirsin. Websitesi hazırlamak istiyorsan HTML, CSS ve JavaScript i birlikte kullanabilmen gerekir. Hesap çalma konusuna gelirsek, bu tür...
Top Bottom