Arama sonuçları: *

1. H

Microfonu güzel kulaklık onerisi lazım oyun videoları için

cep telefonu için kablolu olabilir sorun yok.
  2. H

Microfonu güzel kulaklık onerisi lazım oyun videoları için

öneri yapabilecek var mı?
  3. H

CMF Phone 1 İçin Kılıf Nasıl Bulunur

oralarda da bulunmaz bulunsaydı bırı akıllılık yapıp e tıcarete dokerdı suphesız
  4. H

CMF Phone 1 İçin Kılıf Nasıl Bulunur

yok allahın belası kılıfı yok hıc bır yerde kafayı yıcem bende
  5. H

Oyunlardaki indirimleri tek bir yerden takip edebileceğiniz bir site geliştirdim

kanka tek yapman gereken bir oyunun ısmını yazınca nerede daha ucuz oldugunu gorsek veya alt alta sıralasa en ucuz sıteden baslayarak daha ıslevsel olur ne demek ıstedıgımı nıntendo eprice kullananlar anlayacaktır ona benzer olmalı ıslev acısından
  6. H

🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

bence orjın cunku ucuz yanı cın malları satıcısı olan bırının satması normal
  7. H

iptal ettim valla ihtiyacım olmadığı için fuzili harcama yapmaya gerek yok ama ihtiyacı olan kaçırmasın
  8. H

sorma valla gırdıgımde pısman olmuyorum ama totalde cok pısmanım :D
  9. H

Öneri Araba kiralama için indirim kodu veren yer var mı?

bildiginiz kod veren uygulama var mı kütahyada yasıyorum 2 3 günlük araç kıralamamız lazım ailecek?
  10. H

Yardım Gtx 1660ti 6gb monster tulpar ekran gidiyor!

Kanka monster de omur boyu bakım vardı gotursem yaparlar mı acaba netice de benden kaynaklı bir sorun degıl bu.
  11. H

doğru dıyorsun kanka da satacagım bunu o yuzden onemlı ya alacak adam boyle almak ıstemez sanırım evet ısınınca sorunsuz kullanabılıyorsun hıc gıtme flan olmuyor sahsen ben oyun oynarken hıc boyle bır durum yasamıyorum hep laptobu ya baslatırken yada agır yukleme ekranlarında oluyor.
  12. H

yok kanka ne garantısı eskı cıhaz bu :D
  13. H

Hocam monitör takınca... taktığım monitörde sorun olmuyor, laptop ekranında sorun devam ederken hdmı ıle bagladıgım monitörde sıkıntısız görüntü alabiliyorum.
  14. H

Hocalarım ekran böyle oyun girişlerinde ve windows yüklenirken gidiyor.. daha sonrasında bir sıkıntı yaşamıyorum ama.. sebebini anlayamadım acaba yükleme ekranlarında ekran kartına yük bindiği için mi oluyor? bilgi verebilecek olan var mı? her türlü temizliğini yaptım cihazın ekran kartı...
  15. H

🔥İndirim Mavi Markalı Ürünlerde 2. 1 tl

sozde türk markası çoğu marka yabancılardan daha pahalı satıyor böyle olacaksa türk malı flan olmasın aga bu nedir ya
  16. H

🔥İndirim 🔥🔥🔥Seçili Cips Çeşitlerinde 1 ALANA 1 BEDAVA 🔥🔥🔥

Nereye kadar boykot yapcanız kanka kullanıp yedıgınız her sey onlara ait bırakın bu ayakları bence... Dünyada ki çoğu büyük marka yahudilere ait zaten ne kadar uzak durabilirsin ki imkansız.
  17. H

🔥İndirim 🔥 Barilla Makarna 29 TL 🔥 Amazon İndirimleri

barıllayı 5 yıldız luks otelde kullanıyoruz bız kanka nesı cop anlamadım :D
Geri