Arama sonuçları: *

1. E

11400 işlemci alacağım ana kart önerisi

Abdullah video da yapılabiliyor diyordu sanki ben mi yanlış anladım ?
  2. E

11400 işlemci alacağım ana kart önerisi

selamun aleyküm Geçenlerde gene bir konu açmıştım ama işin içinden çıkamadık. Abdullahın videosuna istinaden dedim bari i5 11400 işlemci yapayım overclok ile düzgün çalıştırabileceğim bir kart önerisi olan varsa buyursun.
  3. E

Elgato hd60s+(plus) görüntü tam ekran olmuyor

Bilgisi olan yok mu arkadaşlar?
  4. E

Elgato hd60s+(plus) görüntü tam ekran olmuyor

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. araştırmadığım yer izlemediğim video kalmadı bunu belirteyim. Elgato hd60s+ ürününü aldım amacım tabletten pubg oynarken PC üzerinden webcam açıp video çekebilmekti, bu ürünü tam olarak kitapçıktaki gibi PC e bağladım kendi sitesindeki orjinal programını yükledim...
  5. E

Eski sistemime işlemci alacağım bilinçli olanlar buyursun

Overclock yapmasam da olur ya işimi görsün yeter elektronikte ikinci el alamam. Var mı bir çözüm önerin 1619954902 Evet kart bu bana bilgisayarcı bu şekilde söyledi bilemiyorum gerçekten. Yayın fln açabilmem için ne öneriyorsun ne yapmalıyım. En başında amd sistem kurmalıydım 😭
  6. E

Hayır sadece işlemci ile işi bitirmek istiyorum
  7. E

Öncelikle herkese merhaba, sistemim eskidir ve şu şekilde; Asus b150 bisom pro gaming i3 6098 3.60 chz r7 250 2x 8 GB RAM ddr4 sorunum ise işlemci yenilemek istedim bütçem ise 4 bin civarı belki birde m2 ssd takabilirim araştırırken pek çok kişi bana i9 9900k dediler ama destekler mi stabil...
Geri