Arama sonuçları: *

1. L

Fortnite şuan kaç GB?

Yeni oyun arayışındayım. Fortnite'ye bakmak istedim. Şuan oyunu sıfırdan indirsem kaç gb yer kaplar acaba?
  2. L

LoL Jungle Karakter Seçimi

olaf ve khazix alacağım o zaman
  3. L

aklıma yeni geldi iyi karakter
  4. L

dianaya hiç bakmamıştım karakter basit mi eğer değilse khazix alacağım
  5. L

başlayalı oldu biraz 1623231690 kaynım var zaten denedim karşısına master geldiği an gg oluyo
  6. L

oyun bilgim ortalama
  7. L

khazix + volibear mı khazix + 4800 mavi özlük başka bi jungle mı yoksa kindred + 3150 lik bi karakter mi 1623231514 sıralı seçim boşuna yok herhalde
  8. L

1780 rp ile alıcam hiç mavi öz kasılmıyor 880 khazix alsam geri kalanı ile ne alabilirim 1623231407 heca solo q taşıyo ama sıkıyo adam e yedimi öldüğü için xd
  9. L

ücretsizlere geldiğinde denedim beğendim
  10. L

bende 28im ya master banlıyor ya alıyorum
  11. L

Çoğunlukla orman oynuyorum. Sizden bana karakter önermenizi istiyorum. Mavi öz hiç farketmez. Kindred düşünüyorum ama önerilere açığım.
  12. L

PvP Client Arıyorum.

sanırım crispiuma bansız altın paket gelene kadar craftrise son oyuncu devam edeceğim
  13. L

PvP Client Arıyorum.

sanırım buldum onlar bana premiumlu hesap bilgilerini veriyolar bende onu sitesine giriyorum öyle mi
  14. L

PvP Client Arıyorum.

sitelerde satılan premiumlardan aldığımda oluyor mu 1622617961 Aldığımda öyle bi siteden ne yapmam gerekiyor bilmediğim için almıyorum
  15. L

PvP Client Arıyorum.

premium aldığım gibi direkt kullanabiliyor muyum başka ekstra bişey yapmama gerek var mı
  16. L

PvP Client Arıyorum.

250 tl vermeyeceğim için karışmıyorum oralara
  17. L

PvP Client Arıyorum.

bunlar premiumlu diye biliyorum 1622617556 premiumu nasıl kullanacağımı bilsem kulladırsım
  18. L

PvP Client Arıyorum.

PvP Client Arıyorum. Skin değiştirilebilirse güzel olur.
  19. L

Kırmızı Temalı Texture Pack İstiyorum

Baktım ordaki çoğu packe bana göre değil
  20. L

Kırmızı Temalı Texture Pack İstiyorum

16x olan kırmızı temalı ve her bloğunun veya her eşyasının değişik olduğu bir texture pack arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Top Bottom