Arama sonuçları: *

1. safkdlklash

Yks Sınav Yerleri Açıklandı

Kazandım 2 yıllık yazdım tele sağlık okuyorum
  2. safkdlklash

Yks Sınav Yerleri Açıklandı

ben de istanbul üniversitesinde girmiştim 1 sene önce...
  3. safkdlklash

3k'ya, Tkl veya %75 Kablosuz Klavye Önerebilir Misiniz?

mchose g75 pro
  4. safkdlklash

Sizce Fiyatı Kaçtan Vermeliyim

8-9 yaz geç
  5. safkdlklash

Elimde Bu Monitör Var Ne Kadar Eder

3000TL falan
  6. safkdlklash

Wraithesports Rezilliği

şu firmadan şükür daha alışveriş yapmadım büyük konuşmamakla birlikte yapmayı da düşünmüyorum, satış sonrası bir problemle karşılaşırsanız paranızla rezil olmak için harika bir seçenek.
  7. safkdlklash

4200 TL Ye Kadar Kablosuz Mouse

https://www.gaming.gen.tr/urun/833207/mchose-a7-v2-ultra-white-8k-hz-paw3950-ti-sensor-kablosuz-gaming-mouse-mc-a7v2-6/
  8. safkdlklash

Öneri F/P Mekanik Yada Manyetik Klavye Önerisi

%68 olur diyorsan mchose ace68 esport %75 mekanik istiyorsan mchose g75 pro öneririm ikisini de kullanıyorum sağlam ve dayanaklı klavyeler
  9. safkdlklash

Forumdaki İlk Konunuz Ne?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/islemci-modelini-yukseltmek-istiyorum.363450/ o zamanlar ddr2 pc kullanıyormuşuz vay be
  10. safkdlklash

❌İndirim Bitti! Gratis Ruj 10 TL 🔥🔥🔥🔥

bu forum korkunç olmaya başladı.
  11. safkdlklash

Balkon Kapısı İçin Sineklik Tavsiyesi (Sürgülü & Akordiyon)

normal ya sürgülü yada kapı şeklinde yaptır bizim eski evde vardı baya işimizi gördü 2000TL gibi bi fiyata yaptırmıştık istanbulda geçen sene
  12. safkdlklash

❌İndirim Bitti! Gratis Ruj 10 TL 🔥🔥🔥🔥

Oğlum sevgilime alamadim sakin olun hemen stoklamislar cok pis insanlar oldunuz
  13. safkdlklash

Papara Tarzı Kart Önerisi

ömür boyu beleş havale eft kredi kartına aidat yok aklımda bunlar onun harici kampanyaları var
  14. safkdlklash

Ya hepsini ayrı bi amaçla kullanıyorum iş maaş hesabı mecbur yoksa fazla sevmiyorum garanti en rahat kredi kartı alabileceğin/en basit arayüzlü banka akbank aktif kullanıyorum ara sıra çöküyor zayıflar o konuda ben olsam yerinde enpara yada garanti tercih ederdim.
  15. safkdlklash

o dediklerinin hepsini açacağın banka yapar yani ben havale/eft bedava diye önerdim yoksa çevrende en fazla atmsi olan hangi bankaysa iş/garanti/akbank/yapıkrediden birinden hesap açabilirsin hepsini kullandım özellikle merak ettiğin varsa sorabilirsin
  16. safkdlklash

o evrak işleri geride kaldı bi konuşmayla direkt müşteri oluyorsun oda 3dk süre alıyor almıyor direkt bi banka hesabı aç havale/eft fazla yapıyorsan enpara öneririm
  17. safkdlklash

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

Satış sonrası desteğin rezilliğinden dolayı sitesine bile girmem öyle diyeyim.
  18. safkdlklash

Mchose x9 alınır mı?

bende siyah var ya
  19. safkdlklash

Wraith Dışı Mouse Önerisi

furrylevel z1 al geç
  20. safkdlklash

Kanye West Konserinde İndirim!

30tl olursa düşünürüz
Geri