Arama sonuçları: *

1. mordad

Bu monitörü aldım sizce güzelmi

Vay be ben 1800e vatandan almıştım 1 sene önce,ama şuanın piyasasına göre fp .
  2. mordad

Yardım Dış kasam hakkinda öneri ve görüşleriniz beklıyorum.

Gamepower Horizon mesh panel bende kullanıyorum fp ürünü.
  3. mordad

usb portum garip çalışıyor yardımm

Hocam mavi olan usb3.0 wifi adaptör'ün desteklemiyodur muhtemelen.
  4. mordad

Bilgisayar masası nasıl olmalı?

https://www.trendyol.com/bofigo/60x120-cm-2-rafli-calisma-masasi-bilgisayar-masasi-ofis-ders-yemek-masasi-bendir-p-34259749?boutiqueId=617853&merchantId=114166&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:home_y:mobilya_z:ofis-mobilyasi...
  5. mordad

16 yaşındayım Dışarıda yabancı biri ile tanışmaya kalksam nasıl görülür?

Ben de senin gibiydim fakat şunu anladım ki o kızı ile bir tanışıklığın bulunmamakta ne kaybedebilirsin ki ? Git tanış konuş muhabbet kurmaya çalış , çekinme sen çekinirsen olay biter zaten.
  6. mordad

ekran kartım güncellenmiyor

Peki ekran kartının zaten son sürümde olma ihtimali varmıdır?
  7. mordad

Ekran kartı modelin ne dir?
  8. mordad

Ekran kartının modelini nvdia'nın sitesinde aratıp güncel driver'ı indirmeyi dene birde.
  9. mordad

bu fiyata bu sistem nasıl

Bence üstüne bir miktar para daha katıp indirimli hazır sistemleri kolla.
  10. mordad

Yardım AMD R5 M330 Ekran Kartı Görünmüyor

https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/windows-10-format-sonrası-ekran-kartı/afc2ac71-96df-4111-83de-d534de686633 Bu konu sana yardımcı olabilir.
  11. mordad

anakart ve ram aldım fakat bir şeye dikkat etmedım yardımm

asus tuf a520 m plus anakart ryzen 5 4650g pro işlmci ve pny xlr8 8x2 rgb 3600 mhz cl18 ramler aldım fakat bu ramelr anakartta uymlumudur sıkıntısız çalışır degılmı ?
  12. mordad

Yardım casper nirvana h36y laptopumun işlemcisini değiştiricem.

casper nirvana h36y laptopumun işlemcisini değiştiricem fakat almak istediğim işlemcinin laptopuma uyumlu olup olmadığından emin olamadım şuan ki işlemcin intel pentium p6100 almak istediğim ise intel core I3_380m
Top Bottom