Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ İ7 9750H + gtx1660ti Darboğaz

%95-96 gpu %45-60 arası cpu kullanımı normal mi sizce 1649157709 Bazi yerlerde %50 cpu kullanimi sonrasi darbogaz oldugu yaziyordu
  2. E

Çözüldü✓ İ7 9750H + gtx1660ti Darboğaz

Son zamanlarda fps dususleri yasamaya basladigim icin gpu-cpu degerlerini kontrol ederken islemcinin darbogaz yaptigini farkettim. Garanti bitmeden servise yollamalı mıyım 1649002034 Sistem İ7 9750h-1660ti-16gb ram-win 10
  3. E

Teknik serviste bakım sonrası laptopta başlayan cızırtı

Konuyu hortlatıyorum çünkü sınavlar vs sebebiyle bilgisayarı henüz servise yollayamadım ve anladığım kadarıyla bilgisayarda coil whine da var (etsde vsync kapatınca ekran kartından cızırtı geliyor) bu sonradan oluşabilen bir şey mi ? Çünkü bu cızırtının önceden olmadığına eminim konuyu ilk...
  4. E

Sesin önceden olmadığına eminim. Garanti dışı kalır diye de kapağı açmaya çekiniyorum. Galiba yine servise yollamam gerekecek ama servis yüksek ihtimalle sorun yok deyip geri yollayacak veya başka bir sorunla dönecek diye çekiniyorum acerin servisinden baya şikayetçi vardı. Servise yollayınca 20...
  5. E

Harddiskin üst kısmı izlediğim videyoa göre ram ve işlemci yakınında ama dediğim cızırtı ekran kartı degreye girince başladığı için ondan da şüpheleniyorum 1620102633 Şu belirttiğim kısımdan geliyor cızırtı şimdi oyun vs açık değilken de gelmeye başladı veya ben yeni farkettim (yüksek bir ses...
  6. E

Fps ve ısı değerlerimde herhangi bir problem yok ama ilerde sorun çıkarır diye tedirgin oldum. Galiba boşa kuruntu yapıyorum laptopun içini gösterdikleri bir video da fanlar da ekran kartı da sağ tarafta duruyordu ben ise sesi yoğun olarak soldan alıyorum.
  7. E

Ekran kartım 1660ti Fan sesi olup olmadığını kontrol etmek için pc boştayken fan hızını yükseltip düşürdüm vs ama cızırtı yapmadı. Ama umarım ekran kartı değil de fan sesidir
  8. E

Bilgisayarımı termal macun değişimi ve fan temizliği için acerin teknik servisine yollamıştım geçen hafta elime ulaştığındandır. Özellikle oyunların ana menü ekranında klavyenin sol tarafından hafif bir cızırtı duyuyorum. Bu sorunla daha önce karşılaşıp yardım edebilecek biri varsa sevinirim...
Geri