Arama sonuçları: *

1. Adem Türk

Lenovo kb121 macro uygulaması

Lenovo kendi sitesinde macro tuş uygulaması mevcut yazıyor ama bulamadım kullanan var mı
  2. Adem Türk

Discord muadili Uguluma önerisi

idare eder discord gibi uygulama
  3. Adem Türk

Discord muadili Uguluma önerisi

Slack kullanıyoruz
  4. Adem Türk

NetGSM nasıldır, geçilir mi?

Banka uygulamalarında sıkıntı olduğunu bazen sms gelmediğini duydum kullanan birinden
  5. Adem Türk

TURKNET EV İNTERNETİ 6 AY %50 İNDİRİM KODU 13 KASIMA KADAR GEÇERLİ

2 yıldır turknet kullanıyorum daha önce arkadaşını getir kampanyasını kullandım bunu da alabiliyor muyum? 1729586731 yazık oldu
  6. Adem Türk

🔥İndirim Havit W320 Wireless Şarj, Saat ve Gece Lambası 800 tl 🔥

ürünle sıkıntı yaşadık tedarikçiye kadar gittim o kadar rezalet insanlar çalışıyor ki inanamazsınız
  7. Adem Türk

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Bulldozer 211402 Erkek Ayakkabı 129TL 🔥🔥

yok alma 2 güne pert olacak gibi duruyor çok şüpheli
  8. Adem Türk

Türk Telekom Yalanmı Söylüyor

şikayet et iptal et sonra turknete geç peşin ödemeyle aynı fitaya max hızı al rahatına bak turktelekoma günahımı vermem ben bana da zamanında altyapınız desteklemiyor şu paketi verelim diyerek dolandırmaya çalışıyorlardı
  9. Adem Türk

15 pro 67k vs 16 çıkışını beklemek

Anlık 15pro 128gb 67k fiyata alınır mı / 16 çıkınca 15in fiyatı düşer mi?
  10. Adem Türk

Türk Telekom Rezilliği

cimer BTK şikayet gönder sonra ilçendeki tt müdürlüğüne gidip bunu bildir bana da tt müdürlüğü senin adresinde vdsl yok demişti aynı gün rastgele bir şubeden 100bmps internet bağlattım
  11. Adem Türk

16 Yaşında Futbolcu Olunur Mu?

olursun akademiye falan gir
  12. Adem Türk

🔥İndirim Getir Ücretsiz ürünler

yok kampanyalı çoğu ürünü denedim işe yaramıyor üstüne de önce getirme ücretsiz yazıp yaklaşık 40 50 lira getirme ücreti ekliyor
  13. Adem Türk

❌İndirim Bitti! HAVIT markasında %25 indirim 🔥🔥🔥

marka çöp tavsiye etmiyorum
  14. Adem Türk

askerlik tecil ettirme

18e girdikten sonra 2 yılın var eğer üniversite okursan mezun olduktan sonra 2 yılın oluyor üni sınavına girip bir okul yazarsan ancak uzar
  15. Adem Türk

Kulaklık olarak hangisi tercih edilmeli

SAKIN HAVİT H2038U ALMA SAKIN 1717544267 elimde var bir tane malzemesi aşırı berbat kutudan çıkarttım kulağıma takarken ikiye ayrıldı servise yolladım bi anama sövmedikleri kaldı 1717544302 sıfır esneme payı kulaklığı kafana sokamıyorsun
  16. Adem Türk

Vodafone beni dolandırıyor mu? 😃

ben bunları cimere şikayet etmiştim ek paket ücretini 2 aylık aldılar diye hemen faturadan düştüler sonraki ay. önce ara sonra şikayet et
  17. Adem Türk

dizi önerisi istiyorum

forever romantizm ile alakalı değil suç gizem dedektiflik TWD baya akıcı geçiyor türü seviyorsan better call saul dublaj değil orjinal sesi ile izlersen daha iyi olur
  18. Adem Türk

dizi önerisi istiyorum

kısa istersen 11.22.63 Forever Prens uzun bir şeyler istersen THE WALKING DEAD Better Call Saul
  19. Adem Türk

Öneri Kulaklık Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli ?

aynısı tr de de var
Top Bottom