Arama sonuçları: *

1. Adem Türk

Fc24 oynarken böyle bir sorun ile karşılaşıyoruz

arkadaşın laptop fc24 oynarken ara sahnelerde gol özetlerinde vs kasma donma oluşuyor alt/tab atınca şöyle uyarı verip kapanıyor sebebi ne olabilir? oyun ile alakalı mı acaba ekran kartı güncellemeleri yapılmış win10 r5 5600h rtx 3050 16gbram pc (ssd+hdd var oyun D disc'e yüklü sistem ise C'ye...
  2. Adem Türk

Fc24 donma kasma / ekran kartı ile alakalı bir hata uyarısı

arkadaşın laptop fc24 oynarken ara sahnelerde gol özetlerinde vs kasma donma oluşuyor alt/tab atınca şöyle uyarı verip kapanıyor sebebi ne olabilir? oyun ile alakalı mı acaba ekran kartı güncellemeleri yapılmış win10 r5 5600h rtx 3050 16gbram pc (ssd+hdd var oyun D disc'e yüklü sistem ise C'ye...
  3. Adem Türk

Yardım Hangi IPHONE alınmalı (Fakirim)

fakirin iphone ile işi ne
  4. Adem Türk

Steam hesabıma biri girip envanteri boşaltmış

dün itunes ile bir telefona format attım bir kaç program daha denedim ama ne bir trojen uyarısı ne başka bir şeye rastlamadım heralde ondan dolayı böyle oldu da benim anlamadığım şey bu steamguard neyi koruyor boşuna mı kullanıyoruz 1733521794 heralde
  5. Adem Türk

api kaydı yok gözüküyor anlamıyorum pek 1733519856 öyle bir alışverişim de yok nasıl oldu bilmiyorum
  6. Adem Türk

item önemli değil de steam bakiyeyi çekmiş elemanlar 0.03 dolarlık itemlere yüksek fiyatlara satın almışlar steam destek bu itemleri satan hesapları bulamıyor mu?
  7. Adem Türk

nasıl oluyor o mevzu tam olarak?
  8. Adem Türk

Pazarda ucuz itemleri pahalı fiyata satın alıp benim itemleri ucuza satmışlar steamguard falan her şey aktif bildirim almadım steam destek kısmında da pek yardım bulamadım forumda başkalarının da başına gelmişti ne yapmak gerek? (şifre değiştirdim bütün platformlardan çıkış yaptırdım - aktif...
  9. Adem Türk

Yardım Witcher 3 çökme sorunu

bazı diyaloglarda oyun donuyor ve kapanıyor sebebini anlayamadım daha önce gwent görevi için gittiğim elemanla konuşmaya çalışırken 2 kere çöktü şimdi de farklı bir bölüm geçişindeki diyalogda çöküyor modlu ve modsuz denedim yine çöküyor crash dosyaları şunlar anlayan var mı...
  10. Adem Türk

Rehber Witcher 3 Next-Gen Modlama (4.04)

denedim düzelmiyor oyun farklı bir görev ilerlemesinde de aynı şekilde diyalogda oyun çöküyor
  11. Adem Türk

Rehber Witcher 3 Next-Gen Modlama (4.04)

paketi kurdum 20 saat falan bu modlar ile oynadım bazı yerlerde oyun donup çöküyor örneğin balıkçıdaki gwent kartını almaya gittim gwent oynayalıma basınca donup çöküyor 2 kez aynı yerde oldu
  12. Adem Türk

Yardım CS2 ani yüksek ms ve drop problemi

her oyun olmuyor ama örneğin bugün 3 oyun oynadım 3. oyunda 7 8 round boyunca böyle olmaya başladı aniden ms artıyor fps düşmüyor internetim gitmiyorum ısınma olduğunu hiç sanmıyorum çok daha ağır oyunlarda takılma yaşamıyorum cs2 de bunu yaşayan var mı? burası böyle iken sol taraftaki...
  13. Adem Türk

Lenovo kb121 macro uygulaması

Lenovo kendi sitesinde macro tuş uygulaması mevcut yazıyor ama bulamadım kullanan var mı
  14. Adem Türk

Discord muadili Uguluma önerisi

idare eder discord gibi uygulama
  15. Adem Türk

Discord muadili Uguluma önerisi

Slack kullanıyoruz
  16. Adem Türk

NetGSM nasıldır, geçilir mi?

Banka uygulamalarında sıkıntı olduğunu bazen sms gelmediğini duydum kullanan birinden
  17. Adem Türk

TURKNET EV İNTERNETİ 6 AY %50 İNDİRİM KODU 31 ARALIĞA KADAR GEÇERLİ

2 yıldır turknet kullanıyorum daha önce arkadaşını getir kampanyasını kullandım bunu da alabiliyor muyum? 1729586731 yazık oldu
  18. Adem Türk

🔥İndirim Havit W320 Wireless Şarj, Saat ve Gece Lambası 800 tl 🔥

ürünle sıkıntı yaşadık tedarikçiye kadar gittim o kadar rezalet insanlar çalışıyor ki inanamazsınız
  19. Adem Türk

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Bulldozer 211402 Erkek Ayakkabı 129TL 🔥🔥

yok alma 2 güne pert olacak gibi duruyor çok şüpheli
Top Bottom