Arama sonuçları: *

1. keremgencer_

Boyle Bir Ban Sebebi Mi Olur ????

Valve oyunu düzeltmek harici herşeyi yapar. Hilecilermiş buglarmış önemli değil.
  2. keremgencer_

Bu cratine Alınır mı??

Monohidrat kullan geç. Üreten firmalar CEE'nin daha iyi olduğunu söylüyorlar ama kanıtlanmış bir şey yok hem de daha pahalılar.
  3. keremgencer_

Bu cratine Alınır mı??

Kreatin etil ester (CEE), kreatin fosfat, kreatin sitrat.
  4. keremgencer_

Bu cratine Alınır mı??

Monohidrat olan tüm kreatinlerin işlevleri tamamen aynı. Hangisi ucuzsa onu alabilirsiniz.
  5. keremgencer_

Getirisi yüksek olan işler

Noter
  6. keremgencer_

Galerimdeki bazi foto ve videolari gizlemek ?

İPhone’da basit zaten Samsung’da da gizli dosya var.
  7. keremgencer_

CS2 de açılabilecek en mantıklı kasa hangisi

Onu bunu bilmem de fever caseden arkadaş awp printstreamle ump K.O. Factory düşürdü ardı ardına toplam 220 dolar falan. Yeni bir kasa olduğu için fiyatları baya sallantılıydı şimdi ortalama 1 dolar. İçinden çıkan skinler de git gide değersizleşecek ama şansın yaver giderse düşürüp pazar banı...
  8. keremgencer_

ZEKA TESTİ (hep beraber tartısalım)

1. B zabıta kendi işini yapıyor. 2. B siyasetçi değil fikri önemli. 4. B ve C. 5. C. 6. D ama konu dürüstlük olduğu için. 7. A B ve D 9. B ama tabii ki niyet kadar sonuç da önemlidir. Farklı görüşü olan varsa konuşalım tartışalım. Boş bıraktımlarımda şıkların yeterli olmadığını düşünüyorum.
  9. keremgencer_

Last of us part 2 titreşiyor mor mor

Ram kullanımı oyun sırasında % kaç. Bende de rust da oluyodu böyle şeyler.
  10. keremgencer_

100 KİŞİYE SORDUK OYUNU

Powerpoint kullanarak da bu tarz oyunlar yapılabiliyor. Programlama bilginiz yok ise bir seçenek olabilir.
  11. keremgencer_

FİVEM KODLAMAYA NERDEN BAŞLAYABİLİRİM

LUA dilini öğrenerek başlayabilirsiniz. Galiba C# ve JavaScript ile de yazabiliyorsunuz ama FiveM scriptleri için en yaygın dil LUA olduğu için daha fazla kaynak bulursunuz.
  12. keremgencer_

MaNga - Cevapsiz Sorular GİRİŞİNDEKİ ŞİİRİN ANLAMI

"nem néztünk vissza, s már külön utakon jártunk." geriye bakmadık, ve zaten farklı yollarda yürüyorduk. "csend lett, s újra elbújt a hold." bir sessizlik oldu, ve ay saklandı yine. "s ami maradt: ezernyi, megválaszolatlan kérdés." ve geriye tek bişey kaldı: binlerce cevapsız soru. "vajon ki...
  13. keremgencer_

Darbe günü ve gecesi ne yapıyordunuz

Benim bi arkadaş camdan tbmm'ye sıkan jetleri görüp discord hesabı açmış (şakasız).
  14. keremgencer_

İzim soyadı ile numara bulunabilirmi

internette panel discord sunucuları aratıp, yasaklı olmasaydı discorda girip, illegal olmasa para karşılığı bu bilgilere ulaşabilirdiniz. Ya da sigortacı tanıdığınız varsa ona sorabilirsiniz, belki yasak olmasına rağmen size söyler. Umarım anlatabilmişimdir. Ayrıca kesinlikle önermiyorum.
  15. keremgencer_

Diş teli tedavisi için diş çekme

Adlarını hatırlamıyorum altta en önde 4 tane olması gereken dişten bende 5 tane varmış (mutantım galiba) şefaf plak tedavisine başlamadan önce o dişim çekildi. Ama sağlam 4 tane diş çekildikten sonra düzdlene kadar sıkıntı çıkarır. 18 yaşının altındaysanız üniversite hastanesinde sadece malzeme...
  16. keremgencer_

Avrupada herhangi bir meslek seçme şansınız olsaydı ne olmak isterdiniz ?

Brüttür o zaman değil mi? (vergiler hariç)
  17. keremgencer_

Almanya'da işler nasıl işliyor

Gidebildin mi Almanya'ya?
  18. keremgencer_

Öneri Müzik Öneri Konusu !

Geri