Arama sonuçları: *

1. T

7-8 bin tl arası monitör öneri

Hocam 320 hz lenovodan bahsetmiyor muyuz? Benim tavsiyem o lenovodan yana ondan öyke yazdım
  2. T

Hocam o ekran kartı ve işlemciyle alacagın en yüksek fpsler attıgın monitördeki hz ile eşdeğer olur
  3. T

hocam fpsçiysen kendi attığın monitör bu fiyatta bence rakipsiz renkleri için çok iyi denmese de ince ayarlarla fpsde daha mantıklı olur
  4. T

45.000 TL bütçede RX 9060 XT 16 GB sistem vs RTX 5060 8 GB sistem

Sistem güzel görünüyor hocam bende bu işlemci ve ekran kartını kullanıyorum ramım 32 gb fark olarak. Pişman etmez
  5. T

Fiat bravo 1.6 alınır mı?

2 yıl kullandığım arac seri ve atiktir arkadaşın expertiz sonrası veya öncesi bi motor mekanik ustasına göstermeniz tavsiyesine katılıyorum kronik olarak dijital klimada yönlendirme arızası oluyor bi taraf sıcak diğer taraf soğuk üflüyor bunu çözen ustalar varmış fakat biraz baş ağrıtabilir...
  6. T

Yardım Egea cross urban paket yerine street paket almak mantıklı mı?

1.4 sık sık uzun yol yapmıyorsan kesinlikle alınır. 1.3 boş paket dizel alacağına dolu 1.4 al arabanın keyfine bak.
  7. T

❌İndirim Bitti! Detroit: Become Human 28TL / Beyond Two Souls 7TL / Heavy Rain 7TL

DBH aldım epic gamesten türkçe dil desteği var mıdır? Desteklenen dillerde türkçe yazıyor ama bilemedim
  8. T

Ultra 5 245KF işlemci alınır mı? Performansı nasıldır?

Hocam 5070 - 7800x3d sistem bulunabilir o fiyata zorlarsanız
  9. T

1000-2000 arası PC uyumlu gamepad önerisi

LIG-3601 Tüm Platformlarla Uyumlu Gamepad/joystick https://app.hb.biz/odJ6xGZbiGpV 60 tl de kupon var bundan ucuzu var mıdır bilmem
  10. T

6k bütçe kablosuz gaming kulaklık önerisi lazım hyperx cloud 3s vs hyperx alpha

Cloud 3 S wifi modeli yeni çıktı alphayı tam bilmemekle beraber s wifi diyorum hocam
  11. T

Kablosuz Kulaklık Önerisi

Cloud 3 S Wireless
  12. T

Bu Asus Monitör Alınır mı? 24’ 240hz Alıyorum

güzel monitör ben ve arkadasım kullanıyoruz biraz ışık sızması mevcut fakat bu şans işi tabi
  13. T

HyperX Cloud III S Wireless mı Razer BlackShark V3 mü ?

Cloud. 3 çok iyi kulaklık terleme sorununa kımaş ped ile cözüm bulunabilir
  14. T

Donanım Arşivi RTX5070 Ekran Kartlı Hazır Sistem Alınır mı?

Hocam almadıysanız pchocası sistem çıkardı şimdi onu 5070 e yükseltio 59499 a alabiliyorsunuz bilginize
  15. T

5060Tİ 16GB VS 5070 12GB VS 5070Tİ HANGİSİNİ ALMALIYIM?

Konu sahibi arkadaş pchocası sistem paylaştı şimdi 5060ti li onu özelliştirip 5070 yapınca fiyat 59499 oluyor bilgilerinize
  16. T

En uygunu 45300 tl hepsiburadada ama oda slim versiypn
  17. T

O fiyatlara 5070ti alma treni bitti gibi hocam çok zor en mantıklısı indirimde tepe model 5070 almak olur
  18. T

Ryzen 5 7500F Yanında AIGO DX120 V2.6 ARGB 120mm var Yeterli Olurmu ?

Hocam ben mesela bütün sistemlerime thermalrigtın hava soğutmalarını kullandım. Fiyatlara bakacak olursanız 240 mm sıvı soğutmayla aynı fiyatlara denk geliyor kaliteli hava soğutucular. Ben daha sorunsuz olacagını düşündüğümden dolayı kaliteli hava soğutucu kullanıyorum pompa derdi ses derdi vs...
  19. T

hocam fiyat olarak zaten hemen hemen aynı fiyata gelir ancak aldıgın parçalar içine siner montajını kendin yaparsın soru işareti kalmaz bütçe nedir bakalım toplayalım ayrıca taksitli mi almayı düşünüyorsun 3 taksit yeterli gelie mi mesela parçalarda
  20. T

Hocam kasayı kendin montaj yapabiliyorsan ki bence zor değil en güzel sistem tek tek toplamadır :)
Geri