Arama sonuçları: *

1. M

Ekran kartı çalışmayı durdurdu ekran karardı

Bugün çalışmalarımı yaparken monitör birden siyah ekran verdi ve ekran kartı fanları çalışmayı durdurdu kasayı dün almıştım ve kurulumunu yapmıştım ekran kartı driverlerini güncelledim ve dxdiagda ekran kartı gözüküyor şuan tekrar çıkartıp taktım ekran kartı tekrar çalıştı neden böyle bi sorun...
  2. M

Gamepadteki tepkimelerin oyunda geç algılanması

Ya fazla bilgim yok acaba pilde kullanıyorum diye mi bana kutuda kablo gelmedi xbox gamepad için büyük ihtimal pilli kullandığım için diyede düşünüyorum
  3. M

50 55 ms arası lag vs. yok internete yükleyip atıyorum videoyu
  4. M

Merhabalar dün XBOX Series S aldım Apex Legends oyununda ayar vs yaptım fakat videodaki kişiler kadar akıcı ve seri hareket olmuyor ateş ediyorum geç algılıyor sağa çeviriyorum ms farkla geç hareket ediyor herkeste mi böyle yoksa TV ayarlaması mı yapmam gerekiyor bilginiz varsa yardım eder...
  5. M

Sizce XBOX One X,S mu PS4, PS4 PRO mü

Evet haklısın daha çok bilgisayar toplayamadığım için düşünüyordum o yüzden xbox diyorlar ama exclusive oyunlar için ps diyorlar o yüzden arada kaldım :D
  6. M

2 yıl sonra desteğini çekiyormuş sanırım sony
  7. M

2 2.5 K civarı bir param var XBOX mağazasında diğer oynayabileceğim rdr gtav gibi oyunlar varmış ikisinin arasında kaldım 1620326066 Evet televizyon 4K
  8. M

Pc toplayacak gücüm yok bende konsol almayı düşünüyorum cod apex gibi free fps oyunları oynayacağım düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim (ilk defa alacağım)
Geri