Arama sonuçları: *

1. K

Sistem siparişi öncesi son bir kontrol/tavsiye rica ediyorum.

Önceliğim aslında beyaz kasa fiyatlar farkediyor haliyle bunların beyaz versiyonlarını araştırayım ama MSI halihazırda indirimde vatanda o daha mantıklı geldi
  2. K

a620 elimde hazır olarak vardı tekrar para vermek istemedim açıkçası ilerleyen zamanlarda değiştirebilirim. BitFenix bana pek güven vermiyor hocam açıkcası..
  3. K

Vatan'da sepette zaten hepsi siparişi vereceğimde başlıkta da belirttiğim gibi son bir kontrol ihtiyacı duydum.
  4. K

Nokta atışı oldu kasa Teşekkürler biraz araştırıp alayım vatanda indirimdeymiş. Sistem hakkında düşüncelerin neler ?
  5. K

Anakart: Msi Pro A620m-e İşlemci : Ryzen 5 7500f Ram: Corsair Vengeance 16GB (1 ay sonra aynısından ekleme yapacağım.) SSD: Kingston NV3 1 TB Ekran Kartı: SAPPHIRE RADEON RX 9060 XT PURE 16GB PSU : MSİ MAG A650BNL 650W Sıvı Soğutma MSI Mag Coreliquid A13 240mm Kasa olarak 5.000 TL'ye kadar...
  6. K

Format atarken sürücü bulunamadı hatası

w10 yüklemeye çalışıyorsanız, sürücüleri otomatik olarak indirir. Geçen banada aynısı oldu başka bir usb üzerinde deneyin büyük ihtimalle sorun çözülür. 1620503861 hocam sorun çözüldümü
  7. K

6000-6500 tl toplama sistem önerisi

Selam 6000-6500 bandında monitör dahil sistem toplamayı düşünüyorum. Hazır sistemde kabulüm. Önerilerinizi bekliyorum :) elimde MX500 500 GB SSD + hitachi 2 TB HDD var disk almanıza gerek yok :)
Geri