Arama sonuçları: *

1. G

arkadaşlar bu monitör fiyatına değermi

Parası varsa alsın, almasın demedim fakat 240Hz Çok yüksek bir değer ve Bu Markanın Oyunculara yönelik çok büyük çalışmalar yaptığını ne haberlerde nede DA youtube kanalında gezerken falan görmedim. Ve Evet birde 1080p Monitör. 4K TL için değmez.
  2. G

arkadaşlar bu monitör fiyatına değermi

Fiyatı uygun diyorsun fakat 3.900 TL'ye Gta 5'i orta-yüksek ayarlarda açacak fiyat performans sistemi bile toplanır. Ayrıca ViewSonic Oyuncuların her zaman tercih ettiği bir marka değil, şahsen ben tavsiye etmem. 240HZ günümüz için çok yüksek bir değer, oyunlarda rank kasıcam diye bu kadar para...
  3. G

Uzantısı belli olmayan dosyanın uzantısını bulmak

Başlıkta Uzunca sordum zaten, Anlamayanlar için daha uzun bir özet geçeyim: Bilgisayar masaüstünüzde bir dosyanın var olduğunu varsayın, bu dosyanın adı : dosya.ext olsun. bu dosyanın uzantısı .ext, internete girdiniz, ve bu dosyayı açabilmek için var olan bir program varmı diye uzun uzadıya...
  4. G

Detaylı bilgiye ihtiyacım var.

O kadarını biliyorum. dediğin ayarı telefonumda bulamadım. Samsung bir cihaz kullanıyorum, Android 10 Custom ROM içeriyor.
  5. G

teşekkür ederim, deneyeceğim, bu arada ismin dikkat çekici :D, telefon üzerinden WPSle alakası olmadan wifi kırabildiğin anlamına mı geliyor bu isim?
  6. G

Öneri 🔥Misafir çocuğu savar KASA🔥

Benim düşünceme göre en iyi misafir çocuğu savar kasa daima eski model kasalardır, içi tozlu falan olacak kapağı açık olacak örümcek ağıda olacak, tabi biraz aşırıya kaçardı ama o zamanda sistem performansı rezalet olur tabii ki, misafir çocuklarından kurtulmanın tek yolu odanın kapısını kilitlemek :D
  7. G

Kulaklıktan Anlık Gelen Garip Sesler

Biraz alakasız olabilir ama benim bilgisayarım biraz eski olduğu için kasa içi USB Slotlarının hepsini doldurup Harici Kulaklık - mikrofon girişini takıp bunları bir arada kullanınca benim kulaklığımda cızırdıyor, akım korumalı priz adı üstüne akım korumalı olduğu için bilgisayarınız yeterince...
  8. G

Öneri 2500-3000 TL Arası Telefon tavsiyesi.

Google'dan 3000 tl altı en iyi telefonlar şeklinde aratıp Epey'den puanı en yüksek cihazlardan birini alabilirsin, lakin 3000 TL ülkemizde bir telefon için her ne kadar fazla olsada donanım olarak biraz geride kalmaktadır. Bu Yüzden alacağınız cihazın sizi veya her kimseyi 3-4 yıl ayakta...
  9. G

Arkadaşlar Merheba, Foruma yeni üye oldum. Aklıma bir soru takıldı ve benim için önemli. Android Platformunda Bir uygulamaya girdiğimizde o uygulamanın verdiği yönlendirme komutlarını engellemek için program yada izin mevcut mudur? Anlamayanlar için şu şekilde anlatayım : Bir uygulamaya...
Top Bottom