Arama sonuçları: *

1. Rotelia

James Donkey SSD Alınır mı?

bunlarda sağlık düşmesi, hız düşmesi gibi kronik sorunlar yok değil mi hocam;?
  2. Rotelia

300
  3. Rotelia

120Gb bir ssd bakıyorum, JD en uygunu görünüyor. Kronik sorunu falan var mıdır alınır mı?
  4. Rotelia

GTX 970 Forza Horizon 5 Performansı

ben de 1600 AF düşünüyorum, bir kaç test izledim en uyumlusu bu galiba düşük bütçede 1641153201 hocam işlemci kullanımı normal olsa da oyun içinde alt+tab yaptığımda falan mouse kasarak ilerliyor, genellikle oyunda herhangi bir şey yüklenirken falan oluyor bu. 1600 AF ye geçmek beni bunlardan...
  5. Rotelia

GTX 970 Forza Horizon 5 Performansı

Sistemim şu şekilde: MSI GTX 970 100ME Ryzen 3 1200 AF 2x8GB XPG 3000MHz oyunu high preset 60 fps üzeri sabit oynayabiliyorum ama bazen çok fazla fps drop yaşıyorum, işlemci kullanımı %80 aşağısında olmuyor çoğu zaman. Bu işlemcinin GTX 970e darboğaz yapıyor olması normal mi? darboğazın...
  6. Rotelia

4k TL'ye ikinci el GTX1060 3GB alınır mı ?

alınmaz tabii ki
  7. Rotelia

30 TL Lik Yemeği 1 Tl Ye Almak Mı ??

gofady ne knk?
  8. Rotelia

bios sıfırlanmıyor pc çalışmıyor

hadi canım xddd
  9. Rotelia

bios sıfırlanmıyor pc çalışmıyor

rip in peace
  10. Rotelia

Ryzen 3 1200 AF - GTX 970 Darboğaz

Bu işlemcinin bu karta darboğaz yapıyor olması normal mi? Forza Horizon 4 ultra ayarlarda 90 fps alıyorum ama işlemci kullanımı %95-100 civarında oluyor ve sürekli fps drop yiyorum. NFS Heat oyununda ise zaten ekran kartı kullanımı %60larda falan kalıyor ultraya çeksem de. Ryzen 5 1600 AF veya...
  11. Rotelia

GTX 970 İçin işlemci önerisi

bir kaç RX 570 - 1200 af ikilisi kullanan kişi ile konuştum darboğaz var diyorlardı, 970 de rx 570den daha performanslı olduğu için doğal olarak darboğaz oluyor sanırım
  12. Rotelia

teşekkürler, bu arada darboğaz yapması normal mi? youtubedan test videoları izliyorum onlarda da darboğaz oluyor ama şaşırdım açıkcası 1200 af bu kadar kötü mü
  13. Rotelia

1000 1632409505 işlemcide sıcaklıktan yana sıkıntı yok ama kullanım hep %95 üzerinde, bu arada oyunda ayarları ultraya da çektim düşüğe de, işlemci hala 95 üzeri
  14. Rotelia

şu an ryzen 3 1200 af kullanıyorum ve çok kötü şekilde darboğaz yapıyor, işlemci ne önerirsiniz gtx 970 için?
  15. Rotelia

Bu Darboğaz Mı sizce?

saints row 3, ayrıca forza 4 de oynuyorum onda ultra sabit 75 fps almama rağmen bu oyunda olduğu gibi çok küçük stutteringler oluyor. ekran kartı kullanımı yükske olmasına rağmen
  16. Rotelia

Bu Darboğaz Mı sizce?

sadece 1 oyunda denedim şimdilik, işlemci kullanımı da %50 seviyelerinde ekran kartı da aynı şekilde
  17. Rotelia

Bu Darboğaz Mı sizce?

fotoda msi afterburner değerleri çıkmamış garip bi şekilde, neyse burdan yazayım. ekran kartı kullanımı %50-55 civarlarına düşüyor bazen de yükseliyor ama en yüksek %73 gördüm. Sistemim şöyle: MSi gtx 970 ryzen 3 1200 af; 8x2 3000 mhz ddr4 ekran kartı kullanımı gördüğünüz gibi düşük, bazen...
  18. Rotelia

Param Güvende ile Ekran Kartı satılır mı?

ben de öyle istiyorum ama bir sıkıntı çıkacağını düşünmediğim biri ile anlaştım. ayrıca elden almaya gelenler aşırı fiyat kırıyor.
  19. Rotelia

Param Güvende ile Ekran Kartı satılır mı?

param güvendeyle satsam bi sorun çıkar mı? sahibinden satıcının yanında oluyor mu böyle durumlarda?
  20. Rotelia

Xbox Game Pass 3 aylık hediye hakkında.

aynen baya zoruma gitti xDDDDDDDDD sanaldan sallayan kendisi bi de burda kral sizsiniz diyor :D eminim kafamı duvarlara sürtersin 30 kilo ergen
Geri