Arama sonuçları: *

1. Y

Monster Tulpar T7 V22.2 + Ekipmanlar Kaça Satılır

merhaba elimde şuan bu cihaz ve ekipmanlar var kaça satabilirim monster tulpar t7 v22.2 i7 11800h rtx3060 16gb ram 512gb samsung m2 ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse PRO kfg mevcut redragon red switch wireless klavye %60 kfg mevcut gamepowe kai titanium ultra wireless kfg mevcut Laptopun...
  2. Y

20 25k Arasına Oyun Oynatcak Güzel Laptop Var mı

2 hafta falan oldu
  3. Y

şuan bende monster tulpar t7 v22.2 var nem bunu 17k ya aldım rtx 3060 16gb ram 1tb m2ssd i7 11.nesil hiçbir sorunu da yok aldığım gibi monster bayisine götürüp bakımlarını da yaptırdım ömür boyu bedava bakım hizmeti veriyorlar zaten yük altında işlemci 81 i geçmiyor ekran kartıda 77 max oldu
  4. Y

monster tulpar v21.9 du yanlış değilsem i7 12. nesil rtx 3070ti 32 gb ram 1tb m2ssd modeliydi 25k da fiyatı vardı
  5. Y

https://www.sahibinden.com/oyunculara-ozel-oyun-bilgisayari-oyuncu-laptop-monster Satılmazsa iyi fiyat
  6. Y

1000tl Oyuncu Kulaklığı Önerisi

çok bilgili değilim ama gamepower aero ultra da bu fiyat bandında galiba bir kaç kullanan gördüm yayınlarda vs belki iyidir bir bakabilirsiniz
  7. Y

Twitch-Kick ve Tiktok Hangisinde Yayın Açmak Mantıklı

YouTube hiç aklıma gelmemişti bakicam ona da
  8. Y

700 download 110 civarıda upload alıyorum bir de bilgisayarım i7 11800h + rtx 3060 yayını ekran kartından mı işlemciden mi vermem daha iyi olur sizce
  9. Y

tiktok küfür vs tarzı olaylarda sıkıntı çıkarıyormus olur arada ağızdan kaçar eder patlarız orda kick en iyisi gibi gözüküyor
  10. Y

merhaba corona zamanından beri twitchte yayınlar açıyordum ufak da olsa bir kitlem vardı 2 senedir çok salmış durumdayım tekrardan yayın açmak istiyorum bu zamanda twitch baya bitik bir hale gelmişken hangi platformda yayın açmak daha mantıklı sizce ve neden
  11. Y

Monster Tulpar T7 Alınır mi

Tamamdır sağolun bir de FPS limiti koymadım ama LoL ve vs de 240 sabitliyor kendini
  12. Y

LOL oynuyorum bana yeter 2k da dert degil
  13. Y

bu ayar açık mı olmalı bilgi sahibimisin knk
  14. Y

hiçbir sorunu yok her şeyi kurdum şuan pişman edicek gibi durmuyor
  15. Y

çözdm hocam yönetici olarak açınca kurulumu yaptı
  16. Y

bu değil mi hcam yanlış mı indirdim içinde kuruluma dair bir şey yok
  17. Y

laptop geldi de bu monster kontrol merkezini kuramadım flash bellek mi lazım biliyor musun
  18. Y

10.32dk tuttu 1440p 8xmsaa quality ultra seçeneklerinde 1779906557 Fan seside yüksek değildi
  19. Y

Neden peki
  20. Y

@BurakTuncay Furmark değerleri iyi mi
Geri