Arama sonuçları: *

1. ozberk

Açıklamada ki sistem iyi mi değişiklik yapılabilir mi

Sistemi arkadaşa diziyoruz kendisi amd istemiyorum dedi. Yoksa ben x3d islemci rx90 serisi ekran kartı tercih etmesini soyledim kendisi kabul etmedi 1744441279 Son 2 3 yıldır bileşenleri doğru düzgün takip etmiyorum. Eskide kalmışız biraz sistem tavsiyesi verebilir misin
  2. ozberk

Açıklamada ki sistem iyi mi değişiklik yapılabilir mi

https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-i7-13700kf-on-alti-cekirdek-3-4-ghz-fiyati,65764.html https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b760-gaming-plus-wi-fi-intel-lga1700-ddr5-micro-atx-fiyati,96024858.html...
  3. ozberk

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Maksimum 63bin tl ye kadar oyun amaçlı kasa dizmek istiyorum tavsiye verebilir misin
  4. ozberk

Linkte ki sistem iyi mi yoksa daha iyi bir önerisi olan var mı

Bu şekilde bile butceyi aşıyor 69k tutuyor bir yerlerden kismam gerekiyor 1744129824 Kasanın içinde mevcut güç kaynağı
  5. ozberk

Linkte ki sistem iyi mi yoksa daha iyi bir önerisi olan var mı

Sadece kasa için 60-63K bütçe ayırdım. 2-3 yıldır bilgisayar bileşenlerini takip etmiyorum. Acaba linkte ki sistem mantikli olur mu yoksa ddr4 sistem dizmek daha mı mantikli olur bilemedim. Paylaştığım sistem 69k bazı bileşenlerini düşürmem gerekiyor bütçeyi aştığı için fikir verirseniz...
  6. ozberk

Maks 60-63K bandına sistem tavsiyesi

Sadece kasa için 60 63bin i geçmeyen toplama sistem tavsiyesi var mıdır?
  7. ozberk

Server Kayıt Hakkında ve Ücreti

Iyi günler YD S24 Ultra almayı düşünüyorum. Ancak kayıt işleri ile ilgili çok fazla bir bilgim yok. Aydinlatabilecek ve güncel fiyat hakkında bilgilendirebilecek biris var mıdır? Server kayıt yaptırmak mantıklı mıdır? Mantıklı ise ücreti ne kadar ve Ankara içinde yönlendirebilecek var mi ?
  8. ozberk

3D Max için sistem önerisi bütçe önemli değil

Böyle bir sistem düşündüm ama amd işlemci mi kullanmam daha iyi olur
  9. ozberk

Hocam sistem tükenmiş ve bütün bütçeyi ekran kartına vermiş pek mantıklı olmayabilir bu
  10. ozberk

3D max ve render için sistem önerisi yapabilir misiniz ? Bütçe sınırı yok
  11. ozberk

MSI Biostan çıkamıyorum

Iyi günler arkadaşlar, Biostan f10 ile çıkamıyorum. Bilgisayarı yeniden başlattıyorum tekrar bios a giriyor. Şarteller attıktan sonra böyle oldu. Yardımcı olabilecek var mi 1683460153 Ayarlarım bu şekilde
  12. ozberk

Mühendislik Programları ( Autocad - Matlab ) Programlar için Laptop Önerisi

İyi günler sadece mühendislik programların da kullanabileceğim 16 - 17k civarın da laptop önerisinde bulunabilecek var mı ?
  13. ozberk

15.000TL ye kadar laptop önerisi ?

Aklımda Asus Tuf F15 var ama kararsızım
  14. ozberk

Oyun amaçlı
  15. ozberk

Maksimum 15 bin olucak şekil de laptop önerisi yapabilicek var mı ?
  16. ozberk

XBox X için Monitör önerisi olan var mı ?

Xbox X için monitör alıcam bütçem maksimum 6bin önerisi olan var mı acaba
  17. ozberk

Smart Access Memory Nasıl Aktif Edebilirim ?

SAM aktif etmek istiyorum ama internette araştırdığım kadara ile 6000 serisi ekran kartı B550 usttu anakart ve 5000 serisi işlemci gerekli yazıyor. Ama son güncellemeler ile 3000 serisi amd işlemciler de aktif edilebilicek deniliyor. 6700XT ekran kartı, B550 anakart ve 3600XT işlemci var aktif...
  18. ozberk

Muhasebe için PC önerisi olan var mı ?

Muhasebe zirve programı vs gibi şeyler için kullanıcam maks 5k ya kadar pc önerisi olan var mı?
  19. ozberk

Üst Kapağından Ses Gelen Kasaya Nasıl Yalıtım Yapılabilir?

Iyi günler MEI Gungnir 100 kasa kullanıyorum. Kasanın ön ve üst kapaklari çıkabiliyor. Önde sorun olmuyor ama üst kapağı takınca fanlar hava üfledikce kapak titriyomus gibi ses geliyor. Kapağı soktuğum de ses kalmiyor. Kapağın üstüne hafif dokunuyum ses direk kesiliyor. Baya rahatsiz edici bi...
  20. ozberk

Amd SAM nasıl açabilirim ?

Hallettim bios güncel değilmiş güncelledim
Geri