Arama sonuçları: *

1. S

HP laptop siyah ekran

Hocam sitesinden kurdum hepsini.
  2. S

HP laptop siyah ekran

Manuel kurmadım hocam kendi kuruyo hepsini aygıt yöneticisinde kurulmayan sürücü gözükmüyor
  3. S

HP laptop siyah ekran

Sürücüleri güncelledim. Windows 11 yüklü suan. Tekrar Windows yüklemeyi denemedim 1695369336 Format attım yine aynı
  4. S

HP laptop siyah ekran

HP Victus 15-FA1039NT 7P8L0EA model laptop 3 ay önce aldım. 5 açılmada bir victus yazısından sonra siyah ekranda kalıyor. Ekranı kapatıp tekrar açınca düzeliyor. Yardımlarınızı bekliyorum sıfır laptopda Boyle seyler can sıkıcı.
  5. S

Öneri Laptop'ıma hangi 16 GB RAM'i almalıyım?

8+16 iyice araştır hocam bende oyle alacaktım gördüğüm cogu yorum olumsuzdu
  6. S

1600 TL fazla verip 32 gb ram almak mantıklı mı?

Aynen oyle hocam. Escape from tarkov bazı maplarde 24 GB ram yiyor
  7. S

1600 TL fazla verip 32 gb ram almak mantıklı mı?

32 ram yapın hocam siz bu sene bile 3 4 oyunda 16 ram yetmiyor 1 2 seneye hiç yetmicek
  8. S

7600X için MSI A620M-E yeter mi?

Biraz daha iyisi ne olabilir hocam msi A620m-e suan 3000 TL biraz daha iyi kart onerebilirmisiniz 1693396444 Daha iyisini önerebilir misiniz hocam
  9. S

Anakart Tavsiye Öneri

https://www.hepsiburada.com/msi-pro-b650-p-wifi-am5-ddr5-6400mhzoc-hdmi-dp-m2-usb32-25g-lan-wifi-6e-atx-p-HBCV000034S3OP?url_src=and-product-detail...
  10. S

Yükseltme anakart ram işlemci ve sıvı soğutma önerisi

Hocam teşekkür ediyorum iyi günler anakart için başka bir konu açayım
  11. S

Üste 240 sıgıyor hocam
  12. S

Hocam teşekkür ederim lt 520 modeline bakacagım. MSI sıvı sogutma hakkında ne düşünüyorsunuz hocam 1693385923 Hocam 360 mm 240 mm arasında 500 TL fark var 360 alsam kasanın ön tarafına taksam kasanın üst tarafına önden söktügüm 2 fanı taksam nasıl olur
  13. S

Teşekkürler hocam peki sistemde bütün parçalar birleştiğinde bir sorun yaşar mıyım başka bir tavsiyeniz var mı
  14. S

Ben Cl değeri düşük olduğu için ona bakmıştım hocam. Expoyu anlatabilir misin kısaca
  15. S

Herkese selamlar. Bilgisayarımda yükseltme yapmak istiyorum. Biraz araştırma yaptım. İşlemci olarak Ryzen 5 7600 Anakart olarak MSI pro b650-p wifi veya MSI b650 gaming plus wifi.( aralarında ben fark göremedim). Ram olarak G.Skill 32GB(2x16) Trident Z5 RGB 6000mhz CL30 DDR5 Ram...
  16. S

Çözüldü✓ Steam - MSI Afterbuner

Herkese merhaba. Steamden pubg ye gırerken afterburner kapanıp acılıyor. Benım kendı fan ayarlarım yerıne kendısı core(mhz) boost yapıp fan hızlarını %90 lara cıkarıyor. Bunu apex ve pubgde yapıyor. Epic gamesten bır oyun actıgımda kendı fan hızı ayarlarımı kullanabılıyorum. Biri yardımcı olursa...
  17. S

Bu iki hazır sistemden hangisi alınır ?

Blade de parçalar kaliteli
  18. S

10-15k sistem önerisi

İşlemci Intel 5600 yok orda
Top Bottom