Arama sonuçları: *

1. A

Clash Royale Gmailime Doğrulama Kodu Gelmiyor

Uzun zamandir oynadiğim clash royale oyununda telefonu değistirince hesabima girmek istedim Supercell İD yeinde kod başari ile gonderildi diyor ama gelmiyor spamda falanda yok hesabimi nasil geri alabilirm ?
  2. A

Karantina Süresi Yenilenme

tamam işte test yaptirdim çikmadan sinifim karantinaya alindi 2vaka yuzunden ben okula gidebilecek miyim
  3. A

Karantina Süresi Sıfırlanma

Merhaba ben temaslı olduğum için 5 gündur karantinadayim bu sirada sinifimda 2 tane pozitif çikmiştir . Ben onlarla 5 gundur temas etmiyorum karantina sürem sifirlanir mi ?
  4. A

Karantina Süresi Yenilenme

Merhaba ben temaslı olduğum için 5 gündur karantinadayim bu sirada sinifimda 2 tane pozitif çikmiştir . Ben onlarla 5 gundur temas etmiyorum karantina sürem sifirlanir mi . mümkunse acio lazim cevap
  5. A

Bulduğumuz en kazık sistemleri atıyoruz !

sistem değil ama ekran kartı https://www.gaming.gen.tr/urun/3757/asus-dual-geforce-rtx-2060-oc-evo-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti/
  6. A

Bu zamanda Gaming.gen'den ULTIMA-2060 alınır mi

Babamla bir anlaşma sonucunda iyi bir liseyi kazanırsam bilgisayar alıcağını ikna ettim ama şuan fiyatlar çok yüksek bu fiyatlar sizce düşermidir veya artarmıdır ? Son olarak bu sistem alınır mı...
Top Bottom