Arama sonuçları: *

1. ensbhdr55

LG UltraGear 27GR83Q-B vs Asus TUF VG27AQML1A

1 ay olmak üzere Amazon’dan aldım ben sıkıntı yaşamamak için
  2. ensbhdr55

Amazon’dan aldım, techburada satıcısından 15.500 e. Fiyatı düşünce hemen iade ettim 13600 e tekrar aldım iade kabul olmadan. Amazon’dan aldığım satıcı techburada gönderici amazon gece 10ds aldım öğlen 12 de bende oldu ikiside. Ölü piksel çıkmadı bende.
  3. ensbhdr55

LG aldım renk gamutu düşük gerçek gecikme hızı ve 1 milyar renk skalası var msi ile muadil diyorlardı gecikme süresi önemliyse Lg önermişlerdi Banada onu aldım memnunum
  4. ensbhdr55

Ajazz AJ199 Pro 4K vs AJAZZ AJ159 APEX

Bendede 1 adet kapalı kutu 159 pro 1 adet çok az kullanılmış apex var turuncu ilgilenen olursa. Apex hoş bi mouse kullanıyorum ben turuncusunu şarjı ne kadar gidiyo onu test etmedim sadece ama bana yetiyor akşam geliyorum 7 gibi gece 12 1 e kadar kullanıyorum .
  5. ensbhdr55

Rehber 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)

Cevap gelmiyor bayadır LG 27GR83Q B aldım 13.500 şuanda Amazon’da satıcı techburada ama direk Amazon’dan geliyor Lg en mantıklısı
  6. ensbhdr55

Araç lastiğinden anlayan varmı?

mantıklı seçim zaten yanacak lastikler 😁
  7. ensbhdr55

Maşallah baya ince 😂 40 gördüm en düşük canlı olarak. Baya da pahalı o ince yanaklı modeller maalesef. İyi yakmalar diyelim 😁 1736120614 Hayırlı olsun.
  8. ensbhdr55

Sert kauçuk işte maalesef. Yağmur gördüğü zaman 1 sene sonra değişmek icap ediyor. Veloxsport modelleri iyidir ama yeni tarihli olanlar. 245/35r20 mi kullanıyorsunuz ?
  9. ensbhdr55

2022 nerdeyse 3 senelik. Bayilerle görüşün derim internetten bakmayın sadece. Sökme takma nerdeyse 1000 tl onu bedavaya getirmiş olursunuz. Ne kadar yeni o kadar iyi 2024 ten şaşmayın.
  10. ensbhdr55

Veloxsport modelini kullandınız mı petlasın
  11. ensbhdr55

Aşırı ucuzsa tercih edilebilir petlas veya starmaxx. Ama kauçuğu serttir. 2 sene götürür sonrasını bilemem. Patlasın zirai lastikleri çok iyi. Binekte yorum yapamıyorum. Şirket çalışanıyım ben ucuz aldığım için kullanıyorum ama 2 senede bir değiştiriyorum.
  12. ensbhdr55

Yumuşak hamur olduğu için. Kaliteli fakat dediğim gibi bizim yollara uygun değil. Zenginim 2 veya 3 yılda bir değişirim diyorsan Mc al 😁
  13. ensbhdr55

Çok fark yoksa conti öneririm dot numaralarına dikkat et. Lastiği alırken dediğim gibi dişlerine ve yanaklarına özellikle bak kılcal çatlaklar var mı. raf ömrü 5 veya 10 yıl diye bişey yok. İyi koşullarda saklanmazsa 3 yıldada gidebilir.
  14. ensbhdr55

Matadorda iyidir continin yan ürünü aynen
  15. ensbhdr55

Continental lastikler şuanda piyasadaki en iyi lastiklerden. “ Binek araçlarda “ yazlık kışlık conti öneririm. Michelinde çok iyi ama Türkiye yollarına uygun değil. Yumuşak hamur olduğu için çukurlarda içerden balon yapma riski çok yüksek. Michelin kalitelidir fakat Türkiye yollarına uygun...
  16. ensbhdr55

O olmaz işte o nemi yemiş hamur ve yıllarca beklemiş. O kesin gitmiştir. Ben kullanıyorum diye kullanmak doğru demiyorum eski lastik hiç kullanılmamış olsada , kullanmanızı önermiyorum farkındaysan, ben şuanda kullanmıyorum zaten değişeceğim bu yaz.
  17. ensbhdr55

Çözüldü✓ Yeni monitör ölü piksel yardım.

Amazon bu hiç belli olmaz. Sen gönder yinede güzelce paketleyip.
  18. ensbhdr55

Ben ünlü bir lastik firmasında çalışıyorum uzman olarak. Lastiklerin hamur ömrü evet vardır doğrudur fakat yukarıda berttiğim gibi . Dotu eski olan lastikleri kullanmamak gerekir. Hiç yağmur kar nem güneş görmemişse idarelşk kullanılabilir. Kendi aracımda “hiç kullanılmamış” 0511 dotlu orijinal...
  19. ensbhdr55

Çözüldü✓ Yeni monitör ölü piksel yardım.

İade etmelisin yada değişim iste… farklı bir durum var orda ölü piksel falan değil üzüldüm adına güzel fiyata güzel cihaz…
  20. ensbhdr55

Güneş su ve nem görmediyse bişey olmaz dişlere ve yanaklara bak kılcal çatlaklar var mı ? Hamur bayatlar doğrudur 2 ay karda kışta yağmurda kullanıp kaldırdıysan ve sonrasında hiç kullanmadıysan kullanmamanı öneririm.
Top Bottom