Arama sonuçları: *

1. ensbhdr55

🌐5G Kademeli Olarak Açıldı🥳

Ankara otoban optimum avmnin oralar. Turkcell Iphone 17 256
  2. ensbhdr55

Beyaz İntel sistem ve parça tavsiyesi

Estetik ve görüntü önemli ama bu haliyle intel olmayacak gibi zero project devam edebilirim gibi.
  3. ensbhdr55

bu arada 60 65 k işlemci ram ve anakart ve kasa belki sıvı soğutma dahil olabilir.. SSD ve power var , intelin güncel işlemcilerine uyumlu zero project anakart yok sanırım.
  4. ensbhdr55

ekran kartsız ortalama 60 - 65 k sadece ekran kartı hariç
  5. ensbhdr55

i7 270k plusa uygun beyaz anaktart kasa önerisi var mıdır ? Akvaryum kasa düşünüyorum 420 mm sıvı takılacak bir kasa bile olabilir :D MSI in zero olan kablo gözükmeyen anakartı var mıydı intel soketler için
  6. ensbhdr55

pahalı fiyata çıktı gibi :Di7 olan 20 k anakart + ram 50 k yı bulur gibi yine
  7. ensbhdr55

Parça tavsiyesi istiyorum 😁
  8. ensbhdr55

ön bellek olarak L3 ön bellek x3d işlemcilerde fazla evet de sadece oyun için düşünmesek bunu ? yada tekli işlemler için düşünmesek ? nanometre daha nolsun 3 nm yeni intel işlemciler / 9950x3d 4 nm bu dediğin yanlış. Başka nedenler var mı söylemek istediğin benim bilmediğim vs olabilir yani
  9. ensbhdr55

nedenleriyle beraber söyler misin ? bu kadar kötü mü gerçekten sence ?
  10. ensbhdr55

peki sağolasın :)
  11. ensbhdr55

her şey oyun değil agacım bende işlemcide amd taraftarıyım ama bu toplayacağım sistemi uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. 1.5 senede bir sistem değiştiriyordum normalde. İleride ne gelir ne gider belli olmaz belki tek çekirlek l3 ön bellek üzerinden çokta yüksek perfomans vermeyecek oyunlar...
  12. ensbhdr55

Beyaz intel sistem bar parça önerisi istedik konu nerelere geldi 😅😅
  13. ensbhdr55

teşekkürler ben zaten dediğim gibi beyaz sistem toplayacağım ve bunun için öneri istiyorum. Her türlü değişeceğim yani sağolasın.
  14. ensbhdr55

evet bu alıntıladığın durumu blackmyth wukong oyununda ve pubgyı 2k ultra ayarlarda oynarken yaşıyorum zaten. Diğer oyunlardada denemek isterim tabii ki ama gerek yok. sistemim yenide değil ve uzun süredirde amd kullanıyorum zaten. 14 yıllık intel i7 4710HQ olan lapopumda bile o yıllarda çıkan...
  15. ensbhdr55

emeğine sağlık dostum teşekkürler. 1774557298 Sıvı soğutmam var ilerde değişmek istersek yine satıp güncel kur üzerinden bir sonraki nesle geçmek için işlemci anakart değişimi yapılabilir. Kiralama gibi düşünebiliriz. Değerli düşünceleriniz için teşekkür ediyorum. 1774557366 İntel İşlemci...
  16. ensbhdr55

bu dediklerinde haklısın evet. Ama performans olarak şöyle ben 7900x almaya karar verdim mesela. Buna rakip bir intel sistem alabiliyosam aynı fiyata veya daha ucuza ve performansı 7900xden iyi olacaksa onu tercih etmek isterim çünkü aldığım sistemi uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum artık. 2...
  17. ensbhdr55

tartışmayın dostlar, benim sistemim açıktan sonra zorlanmıyor zaten. açarken aşırı bir yavaşlama oluyor. Açtıktan sonra herhangi bir problem yok clientlerde. Olayımız sadece metin2 değil zaten :) 1774545212 işlemci anakart ve ramlerimi 50 bine vereceğim bir dostuma taksitli olduğu için.
  18. ensbhdr55

Aynen bir kaç arkadaşım direkt söyledi bana bunu. Oyunlar daha akıcı ve stabil diye. Bu çift ekran kullanımındaki alt tabdaki yavaşlık bununla alakalı olabilir mi acaba ?
  19. ensbhdr55

hocam bu adam denememiş ki bu işlemcileri testlerini yapmamış, Modart pcde bunları söylüyor zaten ve testlerini yapmış adamın elinde işlemciler var normalde yapması gerekeni şimdi yapmış daha ucuz olacak performansı x3d işlemcilerden daha iyi diye sen o videoyu izledin mi ?
  20. ensbhdr55

ben 15 e satacağım da işlemciyi zaten ekstra bir masraf yapmadan sistemi beyaz ekosistem yapmak istiyorum. Ekstra ekleyecek olursam ki ekleyeceğim bunu ekran kartı için kullanacağım sattıktan sonra. Amacım tek çekirdek odaklı işlemci değil de çoklu (multitasking) işlemlerde daha güçlü bir...
Geri