Arama sonuçları: *

1. A

Telefondaki bütün fotoğrafların rengi değişti

Lütfen yardım edin bütün fotoğraflarin rengi değişti oldu
  2. A

Asus auro nasil ayarlanir

Kullandigim çoğu parca rgb ve anakartim asus auro özelliği var modeli=asus rog strix x570 ve kasa,ekran kart,sivi soğutma bileşenlerini asus auro ile uyumlu hale getirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim bilen var mı
  3. A

Psu almamda yardimci olur musunuz

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
  4. A

Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 1621157137 Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
  5. A

Peki çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için
  6. A

Ve kafamı çok karıştıran bir soru daha anakartim 8 sata çıkışı var peki psu kaç sata güç bağlantısı çıkıyor yani ben kaç hhd takabiliyorum
  7. A

Peki bunda 8+4 pin mi cpu güç bağlantısı
  8. A

1000 tl
  9. A

Arkadaşlar öncelikle merhabalar kasa topladım yalnız psu eksik 2 ssd 2hdd 1sivi soğutma asus rog strix rtx 3060 asus rog strix x570 ryzen 7 5800x kasam gamepower warcry daha gerekli bilgi varsa verebilirm bu kasa ne kadar güç tüketir ve anakartim 8+4pin buna uygun bir psu önerebilir mısınız
  10. A

Hhd ve ssd nasil takilir

Asus rog strix x570e
  11. A

Asus rtx 3060 ve asus x570 psu onerisi

Peki teşekkür ederim yanıtladığınız için
  12. A

Hhd ve ssd nasil takilir

Öncelikle merhabalar benim anakartim asus rog strix x570f ve kasam gamepower warcry 2 ssd 2 hhd takmak istiyorum nasıl takicagimla ilgili sorunlar yaşıyorum nasıl tanıdığımı anlatabilir misiniz
  13. A

Asus auro ozelligini fanlarim ile nasil uyumlu hale getirebilirim

Öncelikle merhabalar kasa olarak gamepower warcry 6 fan ,sivi soğutma color master ml360 rgb, anakart asus rog strix x570f,ekran kartıkartında da rgb var asus rog strix 3060. Bunları nasıl asus auro ile uyumlu hale getirebilirim
  14. A

Teşekkür ederim 1620999030 Bu arada sunuda sormak isterim yalnisim varsa duzeltin.asus rog strix x570f anakart cpu girişi 8+4 pin ve sizin önerdiğiniz corsair tx650 psu cpu 4pin bana önerebileceğiniz 8+4 pin psu var mı?
  15. A

1620998067 Öneriniz için teşekkürler fakat benim kafamın karıştığı yer pin sayıları ve fan sayisi fark ediyor mu bilmiyorum benim alacağım sistemde toplam 9 fan olucak ve anakartim 8+4 pin, sanırım psudan psu fark ediyor diye biliyorum pin sayısı. Bana marka değilde model olarak önerirseniz...
  16. A

Öncelikle merhabalar ben asus rog strix rtx 3060, asus rog strix x570f, ryzen 7 5800x,color master ml360 ve kasa olarakta gamepower warcry bileşenlerini içeren bilgisayar toplayacağım yalnız psu konusu kafamı karıştırıyor bütçe 1000 tl bana +80 sertifikalı psu öneririmisiniz
Top Bottom