Arama sonuçları: *

1. B

The Last of Us 2 kol görmüyor

Oyunu epic gamesten aldım. İlk açtığımda hiçbir sıkıntı yoktu x360ce ile algılıyordu. Sonra birden algılamamaya başladı ne yapmalıyım?
  2. B

1 milyon TL'ye araba önerisi

En fazla 1 milyon 300 bin bütçem var. .4×4 suv . Maksimum 3 veya 4 yaşında . Aile arabası . Kroniği olmayan . 50000 km altı Bu özelliklerde araba almayı düşünüyorum. Aklımda olan modeller şöyle. . Opel mokka . Hyundai bayon . Fiat Egea cross urban . Wolskwogen T-cross Bunlardan hangisi...
  3. B

Bf1 arkadaşlarıma katılamıyorum

Geçen hafta oyun oynarken bir sorun ekiple oynuyorduk ama bugün gitmeye çslıltığımızda bir türlü giremedim hep ofline görünüyorum davet kabul etsem failed to join session diyor sildim yükledim bir sürü şey denedim ne yapmam lazım.
  4. B

Elden ring indirime girer mi?

Elden ring yeni dlc 20 haziran(bugün) çıkıyor. Genellikle büyük oyun firmaları dlc çıkarttığı zaman ana oyun da indirime girer en son da kış indirimlerinde girdiği için bugün indirme girermi yoksa yaz indirimlerinde mi düşer?
  5. B

Xbox Game Pass otomatik para çekmiş

Üyeliği iptal ettim hemen ama abonelik üyelik kısmında veya sipariş geçmişi kısmında xbox Game Pass ile ilgili hiçbir şey yok.
  6. B

Xbox Game Pass otomatik para çekmiş

3 Nisan da game pass almıştım. Birdahaki ay ödeme yapmadım. Dün de karta para atmıştım otomatik para çekmiş üyeliği iptal ettim ama para iadesi istiyorum ne yapmam lazım?
  7. B

The Walking Dead The Final Season Save Almama Sorunu

Abi bende de aynı sorun oldu oyun indir vipten indirdim sen nereden indirdin yardım et
Geri