Arama sonuçları: *

1. Evenauxx

🔥İndirim 🔥 Ktc H27t22c 6299 TL - Milli Monitörümüz 🔥

Pchocası youtube inceleme videosunun altında ayarları paylaşmış ben de onu yaptım hocam yoksa ben de pek anlamam. Ayarlar şu şekilde: Görüntü Modu: User / Kişisel Parlaklık: 55 Kontrast: 75 Siyah Eşitleme: 55 Keskinlik: 45 Gamma: 2.2 veya 2.4 Renk Sıcaklığı: Normal / User RGB: 50 / 50 / 50...
  2. Evenauxx

Renk açısından ayarları vs. yapınca gayet memnun etti hocam diğer monitörümdeki siyahlar daha iyiydi ama. Diğeri Wievsonic VA panel 165hz FHD şuan 2. monitör olarak kullanmaya devam ediyorum.
  3. Evenauxx

Yok diğer monitöre göre biraz ağır hocam. F80 in de kutusunu kaybetmişim ayarlayamadım valla. Tek çarem en kısa zamanda 2. f80i alıp onun kutusunda gelenlerle ayarlamak :D
  4. Evenauxx

Benim monitör de bugün geldi. Testlerini yaptım bir sorun yok ölü piksel falan ips glowu da gündüz vakti hiç anlayamıyorum valla. Yalnız şöyle bi durum var monitörü f80e taktım şuan ben klavyeden yazı yazarken sallanıyor :D f80in ayarını yapmam lazım sanırım
  5. Evenauxx

❌İndirim Bitti! Ktc H27t7p 27" 1ms Mprt 210hz 6999 TL 6taksit

F80 takacak yer yoksa pivot önemli sizin için hocam sizin yerinizde olsam ben de t22c yi iade ederdim (2 monitörün de sorunsuz geldiği senaryoda). Ben de t22c aldım detaylı inceleme videosunu izlediğim ve f80 olduğu için iade edip bunu almayacağım 700 lira 700 liradır.
  6. Evenauxx

❌İndirim Bitti! Ktc H27t7p 27" 1ms Mprt 210hz 6999 TL 6taksit

6299 TL'ye satılan H27T22C %125 sRGB renk gamutu, 1220:1 kontrast (pchocası test videosunda %11-12 daha iyi sonuç almış) parlaklık 357 nit ölçülmüş videoda ve tcl csot panel 6999 TL'ye satılan bu model %131 sRGB renk gamutu, 1490:1 kontrast ve parlaklık 458 nit olduğu iddia ediliyor. İddia...
  7. Evenauxx

Bizimki mi iyi bu mu iyi bilemedim, pivot harici pek bir fark görünmüyor hoparlör var mı o da belli değil sağda solda incelemesi de yok türkçe Biraz araştırma sonucu: 6299 TL'ye satılan H27T22C %125 sRGB renk gamutu, 1220:1 kontrast (pchocası test videosunda %11-12 daha iyi sonuç almış)...
  8. Evenauxx

Ben de aslında psu değişecektim ama monitörü indirimde görünce gitti para :D İnşallah sorun olmaz diyelim şuan kullandığım monitörü de amazondan almıştım bir sorun çıkmamıştı çok şükür, inşallah bunu alan herkese de sağlam gelir
  9. Evenauxx

Benimki de bugün öğlen verildi kargoya prime olsa da firma dhl gözüküyor hocam. Şahsen daha önce eski adıyla mng de çalıştım o yüzden şubeden şubeye kuryeden kuryeye değişir hasar durumu vs. Kargo hasarlı gelse bile kuryeye yüklenmemek lazım çünkü kuryenin eline ulaşana kadar transfer sürecinde...
  10. Evenauxx

Ekran Kartı 2. El Piyasası Kafayı Yemiş Durumda

Pandemi zamanının araba piyasasına döndü iyice. İsteyen kafasına göre fiyat giriyor belki seni beni kandıramaz ama elbet anlamayan birini bulup düdükleyecek. Şahsen ben 2. el sarı siteden bir şey alırken direkt girip 1 aylık bir ilana yazmam bir hafta on gün kadar araştırma yaparım sürekli en...
  11. Evenauxx

2026'da İ7 14700 / İ5 14600 Alınır mı

Anladım hocam. Bence aceleniz yoksa biraz bunları kovalamak mantıklı olabilir bu tarz kampanyalar daha çok gelecek ekran kartı fiyatları da uçtuğu için. İlla ki bir noktada görürüz 250k pluslı vs. kampanyalar da.
  12. Evenauxx

2026'da İ7 14700 / İ5 14600 Alınır mı

Ben mantığı anlamadım anakartı niye değişiyorsun hocam 5600 yetersiz mi geliyor artık? Gidip ddr4 platforma 20k para harcama bence bi de eski nesil intel işlemci için. Benim sana naçizane tavsiyem ekran kartın iyiyse https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7600x-a620m-1tb-ssd-32gb-ram.html geçen...
  13. Evenauxx

Crimson Desert Grafikler Pikselli ve Çok Kötü Gözüküyor

SS falan at da bakalım kanka nasıl yani pikselli anlamadım. Oyun ilk çıktığı gün ben oynarken dlss 4.5 m preset e alınca duvarlarda merdivenlerde vs karıncalanma oluyordu ama amd tarafında o hangi ayara denk geliyor bilmiyorum bir de üzerinden kaç ay geçti bir sürü güncelleme hotfix geldi oyuna.
  14. Evenauxx

Prime olmasına rağmen teslimat tarihi böyle (Ankara), Tahran'dan falan mı geliyor neden bu kadar fazla? Amazondan ciklet alsam aynı gün geliyodu normalde. Satın alan agalar sizde durumlar ne?
  15. Evenauxx

Sizce 2060 A 4000 TL Verimmi

ben şubatta 1660 superi 4500e sattım 2060 4e alıyosan soyguncusun biraderim
  16. Evenauxx

https://www.trendyol.com/ktc/h27t22c-27-1ms-gtg-200hz-210hz-o-c-2k-qhd-fast-ips-gaming-monitor-p-928025643/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=616776 ben trendyol linkini buldum gayet güzel yorumlar var
  17. Evenauxx

Monitör lazımdı fhd den 2kya geçiş için, 6 taksitle yapıştırdım valla. Ayda 4 zurna dürüm parasına vade farksız çok güzel kampanya olmuş emeği geçen herkesin eline sağlık.
  18. Evenauxx

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Kulaklığın fiyatı 2800 görünüyor indirime girdi de stok mu bitti? yoksa daha başlamadı mı? alınır mı indirimli fiyat olursa?
  19. Evenauxx

Çözüldü✓ Magegee Sky81 83 Tuş Kablosuz Rgb Hot-Swap Gasket Klavye Alınır mı?

Eyvallah ustam kulaklığı değerlendiricem pedleri deri olmadığı için. Klavyede neden diğeri yerine bunu öneriyorsun farkları neler? Diğerinin rengini beğenmiştim ama arada bariz fark varsa senin attığını da alabilirim
  20. Evenauxx

Çözüldü✓ Magegee Sky81 83 Tuş Kablosuz Rgb Hot-Swap Gasket Klavye Alınır mı?

İncehesap ram mağduru arkadaşlar bilir 500tl indirim kodumuz var kodla birlikte 1400 liraya denk geliyor sizce alınır mı klavyemden memnun değilim markası frisby modelini bilmiyorum bile kablosu temassızlık yapıyor bazen. Bunun yerine yine bu bütçelerde kablosuz kulaklık da alabilirim aktif...
Geri