Arama sonuçları: *

1. inzilbeth

Oyuncu koltuğu önerileriniz

bunu aldım unutmazsam deneyimlerimi yazarım teşekkürler
  2. inzilbeth

Oyuncu koltuğu önerileriniz

10-12k bütçe ile oyuncu koltuğu arıyorum kullanıp memnun olduğunuz ürünleri linklerseniz mutlu olurum almışken düzgün bir koltuk almak istiyorum kumaş olması tercihimdir teşekkürler.
  3. inzilbeth

Koltuk Yıkama Makinası?

Merhaba, evimi taşıyorum ve koltukları da yıkamaya karar verdim. Evinde koltuk yıkama makinesi olan veya tavsiye edebileceğiniz ürün varsa yanıtlarınızı bekliyorum
  4. inzilbeth

2,500₺ - 3.000₺ arası FP Mouse önerisi

merhaba arkadaşlar bu bütçeyle alınabilecek en mantıklı mouseler için fikrinize ihtiyacım var mouse’in wireless ve şarjlı olması tercihlerimdir duruma göre bütçeyi bi ufak aşabiliriz. teşekkürler
  5. inzilbeth

Çözüldü✓ Ios cihazlarda NFC’ nasıl kullanılır

Arkadaşlar iyi forumlar, yakın zamanda ios’a geçtim androiddeyken kart ödemelerimi rahatça nfc üzerinden yapabiliyordum fakat ios cihazlarda sanırım yok ya da ben bulamadım. Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
  6. inzilbeth

45-50k arası bütçeyle tavsiye sistemler

taksit ile ödeneceği için, evet tek bir siteden tüm parçaları alma şansı olursa o da denenebilir.
  7. inzilbeth

45-50k arası bütçeyle tavsiye sistemler

bütçe belirttiğim gibi, tavsiyelerinizi bekliyorum.
  8. inzilbeth

2k bütçe, kulaklık tavsiyesi?

arkadaşlar bütçe 2000tl varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
  9. inzilbeth

forumda connectgame'den yetkili birisi var mı siparişim hakk

siparişim hakkında bir sorun yaşadım ve eğer bir yetkili başlığın altına gelip yardımcı olursa (eğer var ise) minnet duyarım.
  10. inzilbeth

m2 ssd'ler hakkında bilgisi olan?

selam arkadaşlar pcme yeni bir ssd alacağım fakat ssdler hakkında tek bildiklerim sata hangisidir hdd nedir hızlarının anlamları anakartta nereye takılır. benim öğrenmek istediğim konu ise nvme nedir gen2 gen4 nedir PCIe ve NVMe SSD’ler ne farklara sahiptirler.
  11. inzilbeth

60 Hz mönitör en fazla kaç Hz'e OC'lanır

kanka yetmemeye başladıysa yeni bir monitör almalısın şahsen ben 77hz üstüne çıkartamadım muhtemelen sende de çıkmayacaktır.
  12. inzilbeth

tabi öyle, elektronik işi bir bakıma kumar şans işi bende 4 yılda sorun yaşatmadı ama bu arkadaşta belki de 2. günden monitörüne bir sıkıntı yaşatabilir kimse garantisini veremez ben sadece deneyimimi paylaştım.
  13. inzilbeth

4 senedir 60 hz monitörü 77'ye oc şekilde kullanıyom eski bi monitör olmasına rağmen tık yok
  14. inzilbeth

Ssd'm ölüyor mu? değerleri normal mi?

ssd bu arkadaşlar
  15. inzilbeth

yüksek bi depolaması olan ssd alacağım

bütçe 2-3k arası tercihen 2tb bi m2 alacağım tavsiyeleriniz varsa link ile birlikte öneriler f/p ürünleri alta yazabilir misiniz
  16. inzilbeth

Bu Fiyata Bu Sistem Alınmalı Mı Yoksa Daha İyi Tercihler Yapılabilir Mi?

bu da bir hazır sistem? bir kaç parcası daha iyiyleriyle degistirildi
Geri