Arama sonuçları: *

1. Y

Secure Boot MSI Laptop

Msi Laptopta Secure Boot nasıl aktive edilir?
  2. Y

HDD sorunlarını nasıl çözeceğim

Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda olan hdd ye yüklediğim bazı dosyalar artık ssd imde ve ben hdd deki dosyaları siliyordum ki bazı silinmeyen gıcık dosyalar karşıma çıktı.her şeyi denedim regedit falan da yaptım ama bir türlü silemedim dosyalar nasıl sileceğim bilen var mı?Bir tanesinde silmeye...
  3. Y

Pc donanımları iyi veya kötü lütfen benim için çok önemli cevabınız

Kankam dur şu an bilgisayar yanımda değil. Eve gidince yani bu akşam size atacağım fotosunu.
  4. Y

Gtx 745, 750 değil. Ve parçalar böyle. Valorant fps ise gökyüzü ve renkli yerlerdeki çatışmalarda 50-60.normal Bi şekilde yürürken 90-80 civarı alıyorum. Ve fortnite da directx 12 de iken çok kötü. Performans alfa da oynuyorum ve hala maçtayken ve build yaparken 40 fps falan alıyorum. Otobüsten...
  5. Y

Aldığımızda fiyatına 4-5k demişti bilgi işlemci
  6. Y

Pc yi topladığım zaman 8 yaşındaydım hiç sormadım nedir niçindir çünkü o zaman bilmiyordum 1621094260 Valorant da fps her şey düşükken 50-60 lol oynamıyorum ve cs go da en renksiz duvara baktığımda yani en fazla 40 fps falan alıyorum.
  7. Y

Merhabalar, benim için çok önemli bir şey dicem. Yani sorucam. Size pc donanımlarımı söylicem ve sizden iyi ya da kötü cevabı istiyorum. İşlemci:i7 6. Nesil Anakart: Asus prime nin eski Bi anakartı (modelini bilmiyorum gerçekten) Ekran kartı: gtx 745 ve fan kısmı kırıldı Ram:16 GB dddr4 Güç...
Geri