Arama sonuçları: *

1. M

Başka Bilgisayardan format

arkadaşlar merhaba benim pc de format sıkıntısı oluyor ben başka pc den kendi pc me uyumlu şekilde hdd ve ssd ye format atsam kendi pc me takıp ayarlardan sıfırlasam sıkıntı çıkar mı
  2. M

Windows 8.1'den Windows 10'a yükseltme

Arkadaşlar merhaba, ben PC'ye temiz bir Windows kurmak istiyordum fakat Windows 10 kurarken siyah ekranda takılı kaldı biraz bekleyince de yarısı mavi yarısı siyah ekran geldi. Ben de Windows 8 denedim kurabildim fakat şu an Windows 10'a yükseltemiyorum. Windows 10'un eski sürümlerine...
  3. M

Windows 10 format sorunu

Arkadaşlar merhaba ben pc me temzi bir kurulum yapmak için micrasoft dan windows 10 iso indirdim benim bildiğim kadarıyla pc UEFİ desteği yok rufus üzerinden GPT olarak azdırdım fakat benim pc de siyah ekranda alt tire ( _ ) işareti çıkıyor başka pc de denediğimde format atabildim bana yardım...
  4. M

Gtx 1050 Tİ AERO 4GB OCV1

anladım teşekkürler
  5. M

UserBenchmark dan yaptım
  6. M

Arkadaşlar merhaba bende GTX 1050 Tİ 4 GB AERO var ben benchmark testi yaptım fakat değer çok düşük çıktı değer %31 corsair 8gb vengeance siyah ddr4 3000mhz cl16 single ram msi a320m pro vd plus ryzen 5 1400 var
  7. M

Yeni Ram FPS Sorunu

Arkadaşlar merhaba benim Samsung ram im vardı Valorant'da yüksek ayarlarda 200 civarı FPS alıyordum hatta artıyordu ram 2300 MHZ kasayı aldığımızda içinde vardı sıkıntı çıktı bir şey oldu Corsair vengeance 8gb 3000 MHZ aldım fakat oyun en düşük ayarlarda 120 FPS'yi geçemiyor hatta arada bir 30...
  8. M

Samsung'dan Corsair'e Geçiş

9. M

Evet
  10. M

Arkadaşlar merhaba benim Samsung ram im vardı Valorant'da yüksek ayarlarda 200 civarı FPS alıyordum hatta artıyordu ram 2300 MHZ kasayı aldığımızda içinde vardı sıkıntı çıktı bir şey oldu Corsair vengeance 8gb 3000 MHZ aldım fakat oyun en düşük ayarlarda 120 FPS'yi geçemiyor hatta arada bir 30...
  11. M

Format Atma sıkıntısı

Arkadaşlar Merhaba bende A320M PRO VD-PLUS anakart var uefi desteklemiyor bende rufus ile MBR olarak yazdırdım ya siyah ekranda sol üst köşede imleç (Alt Tire) işareti çıkıyor ya da windows logosunda takılı kalıp kendini yeniden başlatıyor 2 farklı iso denedim biri siyah ekran verdi biri de...
  12. M

Uefi desteği olmayan anakarta usb ile format atma

hekes'e merhaba ben yeni SSD aldım fakat pc ye format atamadım anakartta Uefi desteği yok rufus üzerinden mbr olarak usb ye yazdırdım iso dosyasını bios a girince usb yi başa aldım yani usb iile başlatı seçtim ilkten pc marka yazısı geldi sonrada siyah ekranda alt tire ( _ ) yanıp söndü hiç...
  13. M

BIOS eski nasıl format atacağım?

uefi desteği yok uefi desteği yok
  14. M

BIOS eski nasıl format atacağım?

Anakart'ım bu MSI A320M PRO-VD PLUS format usb si hazır değil bi ara yükledim MBR olarak bios a girince usb yi seçtim fakat siyah ekranda alt tire ( _ ) çıkıp durdu
  15. M

Samsung 8gb ram kaç tl

bende 8gb samsung'un bi ram'i var fakat hiç bi bilgim yok ben bu ram'İ en fazla kaça okuturum SUWWA30744374F4824 1744 8GB 2Rx8 PC4-2400T-UB1-11 M378A1G43EB1-CRC üstünde bunlar yazıyor
  16. M

Eski anakart bios format atma

bende MSI A320M PRO-VD PLUS anakart var nasıl format atacağımı bilmiyorum bildiğim kadar uefi desteklemiyor bana nasıl format atacağım hakkında bilgi verirmisiniz yeni ssd aldım ona kuracağım windows u
  17. M

2 FARKLI RAM KULLANMA

evet
  18. M

2 FARKLI RAM KULLANMA

Bende bir Vangeance lpx var 3000 mhz birde samsung ram var bunların ikiside 8gb ben bunlarım mhz sini eşitleyip 16 gb olarak kullanabilirmiyim
  19. M

Assasin's Creed IV Black Flag

Assasin's Creed IV Black Flag'i açıyorum görev çubuğunda çıkıyor 2 ya da 3 saniye kalıp gidiyor (Crackli)
  20. M

Gta 5 Online Hangi Karakter Daha İyi

Gta 5'de uzaklaştırma aldım büyük ihtimalle sıfırdan karakter oluşturtacak sizce erkek mi oluşturayım kadın mı oluşturayım hangisi oyunda daha iyidir koşma vs. gibi
Top Bottom