Arama sonuçları: *

1. kivircix

Yardım Airpods pro 2 mi pro 3 mü aradaki farka değer mi

Ben kulağımı ağrıtacak düzeyde sesi arttırmıyorum. Genelde %35-%50 aralığında takılıyorum ve yeterli oluyor. F30'un 600w'lık harman kardonu varsa aynı dengeyi yakalarsınız. G20'deki harman ise eğer sorun değil tatmin eder. Ses profili hakkında youtube'daki incelemelerden daha fazla bilgi...
  2. kivircix

Yardım Overclock için yardım!

Hocam ekran kartı ve işlemci için bahsettiğim undervolt ayarlarını tutturursanız en son işlem olarak BIOS'tan fan ayarlarını manuel'e alıp fan devirlerini biraz daha düşürüp sistemin daha sessiz çalışmasını sağlayabilirsiniz. Zaten uv ile sıcaklıkları düşürdüğünüzden dolayı fanların devrindeki...
  3. kivircix

Yardım Overclock için yardım!

9000 serisi destekliyorsa eğer PBO Tuner 2 ile undervolt yapabilirsiniz. Ekran kartına da aynı şekilde msi afterburner üzerinden undervolt yapabilirsiniz. Hem performans açısından kaybınız olmaz hem de 5-10 derece civarında sistem soğuk çalışır. Direkt olarak video linki koymuyorum, birkaç video...
  4. kivircix

Yardım Airpods pro 2 mi pro 3 mü aradaki farka değer mi

2 aydır pro 3 kullanıyorum. Öncesinde hiç airpods (apple) ve anc'li kulaklık kullanmamıştım. ANC arkada kısık seste bir şarkı yada video açıkken mükemmel, hiçbir şey çalmıyorken ise iyi ama kusursuz diyemem. Pro 2'ye göre şeklini değiştirmişler, incelemelerden gördüğüm kadarıyla kulakta daha...
  5. kivircix

GOODRAM 64GB (2x32GB) IRDM RGB DDR5 5600MHz CL30 1.25V PC Ram 30,751TL :'(

0'dan sistem dizecek arkadaşlara sabır diliyorum. Ben ddr4'le devam...
  6. kivircix

Yardım Honor magic pad 2 vs samsung tab s11 128/256

Hocam bana mantıklı gelen tab s11 128gb + 128gb sd kart. Hatta önümüzdeki hafta içinde bende aynı komboyu satın almayı düşünüyorum. Yanına ekran koruyucu, kılıf, sd kart olarak şunları almayı planladım; https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0FSR16NNB/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AB4RD1JXHRRE1&th=1...
  7. kivircix

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hayırlı olsun hocam, tam değerinde almışsınız.
  8. kivircix

Kutudan sadece 8khz hyperpolling çıkıyor ve 8khz kullanılabiliyor, da v3 pro ile karıştırmış olabilirsiniz.
  9. kivircix

Depo airpods pro 3 için 6 taksite kadar yapılabiliyor hocam.
  10. kivircix

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Millet stok gelmiyor diye şikayetvar'a yazmış :ROFLMAO: bekleyemem
  11. kivircix

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Bu arkadaşı satın alsak buna kalem olarak ne almamız lazım? Xiaomi Focus Pen'in stokları yine tükenmiş, alternatif var mı?
  12. kivircix

🔥İndirim Xiaomi Redmi Watch 4: 1999 TL (Amoled - Dahili GPS) 🔥 Gümüş - Trendyol Satıcılı

Fiyat çok iyiymiş ama peak parlaklık band 9 pro'ya göre az geldi. Peak parlaklık 1000-1200nit civarı olsaydı direkt alırdım.
  13. kivircix

❌İndirim Bitti! NEXT 55 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 19.499₺ )⚡️

Yerel karartma ayarını yüksekte kullanıyorsunuzdur. Maç izlerken kapatın.
  14. kivircix

❌İndirim Bitti! Hepsiburada Giyim 800TL ‘ye 200₺ Kupon Kodu

170tl'ye evde giymek için güzel eşofman. Kalın veya pamuklu değil dışarıda giymek için alınmaz. Beni kalite ve kalıp olarak tatmin etmediği için iade etmiştim.
  15. kivircix

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Üstteki mesajımda belirttiğim gibi hocam ayarlarım. Google TV ve karasal yayında bu ayarlarla kullanıyorum.
  16. kivircix

Açıkçası takılan süngerler sonrası neredeyse hiç fark olmayışı benim de dikkatimi çekti. Ses seviyesi 30 ve üstüyken titreşim yine konuda bahsedilen video ve müziklerde belli oluyor. TV'nin sesini hep 20'de kullandığım için bundan sonra titreşim mevzusunu kafaya takacağımı düşünmüyorum. Sese...
  17. kivircix

Sadece kırmızı butona bastığınızda bir nevi uyku moduna almış oluyorsunuz. Kuruluma gelen servisin belirtmiş olması lazım aslında, bende söylemişlerdi. Elektrik kesintisi vb. durumlarda bir problem yaşamamak için basılı tutarak kapatın dediler.
  18. kivircix

Görüntü ayarlarını bu arkadaşın önerdiği şekilde yaptım, yerel karartma ve dnr hariç diğer bütün ayarlar kapalıda. Başka ayar değiştirme ihtiyacı hissetmedim, "şu ayarlarla daha iyi oldu" diyen varsa deneyebilirim. Konuda paylaşılan diğer ayarları da denemiştim ama memnun kalamadım. Ses...
  19. kivircix

Skatezler beleşe gelmiş ama işçilikte kolaya kaçmış😅. İçine toz girmeyecek şekilde bantla kapatıp kullanın hocam. 3600-3800 civarına veya daha ucuza geldiyse ve skatez hariç kusursuzsa iadeye gerek yok.
  20. kivircix

❌İndirim Bitti! Marshall hoparlörler efsane fiyatlar

İhtiyaç olsa çökerdim. Bunu satmak istesen hastasını bulup satmak lazım o da zor iş. (woburn 3)
Geri