Arama sonuçları: *

1. ThisRockSlow

kafama takılan bazı sorular

nickinden ve cümle içindeki son 2 sorundan anlaşılıyor ki .. neyse rapor
  2. ThisRockSlow

ekran kartı sorunsalı rx570

üç bin lira bandında 2. el "kesinlikle temiz" (!) rx570 alacaksınız son kararınız mı?
  3. ThisRockSlow

ekran kartı sorunsalı rx570

letgo arama çubuğuna rx570 yazıp çıkan ekranda konumumu tespite izin ver e bassanız bulacaksınız yapabilirsiniz biz size güveniyoruz
  4. ThisRockSlow

Bu Ekran kartları sizce ne zaman düşer yada stoga girer

adam yanlış twit atsa piyasa yerinden oynuyor böyle bir iktidarsızlıkta güven piyasası oluşturmak da güç
  5. ThisRockSlow

Șirinler oyuncak seti kaç tl eder

çikolatalı sürpriz yumurtalardan çıkan oyuncak şirinler seti vay bee ne günlerdi duygulandım beni iki binli yılların başına götürdünüz
  6. ThisRockSlow

Bu Ekran kartları sizce ne zaman düşer yada stoga girer

2022 sonlarında arzın talep seviyesine yavaştan dengelenmesi ön görülüyor ancak 2022 ilk çeyreğine kadar stok krizi net şekilde devam edecek
  7. ThisRockSlow

Yakışıklı olmadan sevdiğim kızı nasıl kendime çekebilirim

seni ve kızı tanıyan burada tek kişi sensin yani aranızdaki durumu biliyorsundur eğer açılma olanağı var da tipinden dolayı çekiniyorsan karşıdaki kişide ilk bakışta çizdiğin profil önemli. insanlar birbirini tanımadan bişiyler paylaşmadan zaten birbirini sevemez hiç görüşmeden sadece karşıdan...
  8. ThisRockSlow

17 May 21 tarihinde RX560 alınır mı?

teşekkürler herkese
  9. ThisRockSlow

öneriniz nedir?
  10. ThisRockSlow

ekran kartı tedariği sıkıntısının olduğu bu günlerde artan faiş fiyatlardan ve stok bulunmazlığından dolayı R5 1600 sisteme RX560 4GB 2200 liraya almak mantıklı mı?
  11. ThisRockSlow

Yardım 1 gb ram ne kadar önemli?

beklentinizi karşılayacak düzeyde pek fark olmayacaktır ama bir tık etkiler
  12. ThisRockSlow

HAZIR PC ALCAM SİZCE HANGİSİ

kesinlikle öyle
  13. ThisRockSlow

arkadaşın o sisteme 3600 kullanıyor olsaydı bariz fark görürdü. senin için ise 8 gb ram en kısa zamanda yükseltilmeli
  14. ThisRockSlow

HD4350 512mb ile ne oynayabilirim?

bir kaç günlüğüneyse tavsiyem strateji oyunlarına merakınız varsa daha rahat olacaktır eu4 ya da age of empires gibi.. haricinde minecraft veya lol tarzı açar
  15. ThisRockSlow

bu işlemci ve ekran kartı darboğaz yapar mı

piyasada ben rx570 bulamadım. bulursanız beni de yeşillendiriniz
  16. ThisRockSlow

3600 işlemci bariz daha iyi 2600 de iyi ama aralarında gözle görülür fark var
  17. ThisRockSlow

ANAKART TAVSIYE ARIYORUM

bütçe dostu B450M serisi
  18. ThisRockSlow

aslında toplu halde almak istediğin aynı parçaları farklı sitelerden ucuza kendiniz de toplayabilirsiniz ama eğer bunu yapamayacaksanız r5 1600 tercih edilmeli
  19. ThisRockSlow

GTA V Ekran Kartı Kullanmıyor

başka oyunlarda da aynı sorun var mı? donanım aygıtları penceresinden kartınızın durumunu kontrol ediniz
  20. ThisRockSlow

daha ucuzu var: https://www.kisa.link/OTwn ama AF değil dikkat etmelisin AF leri şuanın tarihinde 1350 lira civarı bulabilirsin
Geri