Arama sonuçları: *

1. Erakia

Öneri 13600kf İşlemci için soğutucu önerisi?

Cevabınız için teşekkürler.Hocam maksimum 280mm sıvı soğutma olması gerekiyor kasanın üst kısmına monte edeceğim.
  2. Erakia

Öneri 13600kf İşlemci için soğutucu önerisi?

İyi sosyaller arkadaşlar. Sorum13600KF işlemciyi thermal throttle olmadan soğutacak işlemci soğutucu arıyorum. Hava soğutma tercihim ama sıvı soğutma da olur kasamın üst kısmına Max 280mm radyatör takılabılıyor kasa modeli DeepCool CK560. Aklımda belirlediğim modeller şunlar; Hava soğutucu...
  3. Erakia

Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi(Red Switch) Alınır Mı?

1. Sorum Ürünün kronik problemi var deniliyor genellikle 1-2 ay süre zarfında w*a*s ve d tuşlarında takılma oluyormuş(forumlarda klavyeyi araştırdığımda bu sorunla karşılaştım) ürünü uzun süre kullanan biri varsa bu problemle karşılaştı mı? 2. Sorum Başka önerebileceğiniz red switch veya brown...
  4. Erakia

CPUMax1600MhzRamDsteklyorAnakart2400MhzDstekliyorRamlereMhzVersemHangiMhzÇalışır

Aşağıdaki Fotağrafta Göründüğü Gibi İşlemcim 1600 MHz Ram Destekliyor Anakart İse 2400 MHz Ramleri 2400 MHz ye Çektim Sistem 2400 MHz de Çalışıyor Gösteriyor Şimdi Sİstem 2400 MHz demi Çalışır Yoksa İşlemcinin Desteklediği Hızda Mı?
  5. Erakia

İşlemcim Sürekli 3,9 GHz de Çalışıyor Problem Olur Mu?

Teşşekürler
  6. Erakia

İşlemcim Sürekli 3,9 GHz de Çalışıyor Problem Olur Mu?

Aşadığa Göründüğü Gibi İşlemci Sürekli 3,9GHz frekansta Çalışıyor Sıkıntı Olur Mu?
  7. Erakia

Yardım Klavyemde Bütün Tuşlarında Anti-ghosting Olduğu Yazıyor Max 6 Tuş Algılıyor ?

anti ghostingin çalışıp çalışmadığını anlamak için "keyboard anti ghosting test" diye aratıp bakabilirsiniz. anti ghosting özleliği olan kalvyeler 20 tuşa basınca 20 tuşun hepsini algılar testte anti ghostinginiz çalışıp çalışamdığına bakabilrsinz
  8. Erakia

Yardım Klavyemde Bütün Tuşlarında Anti-ghosting Olduğu Yazıyor Max 6 Tuş Algılıyor ?

işin komik kısmı ise kutusunda bile antighosting yazıyor olması
  9. Erakia

ben artık bundan sorna hiçbir ürününü almamayı düşünüyorum
  10. Erakia

iadeyle uğraşacak vaktim yok malesef en azından insanlar araştırdığına nasıl bir firma olduğunu göstermek için yazıyorum 1622789865 aslında o kadar onemli dğeil ama beni sinirlendiren sattıkları ürünün özelliklerini tam olarak bilmemeleri
  11. Erakia

İnsanları Dolandıran Ürünlerinin Tam Özelliklerini Bilmeyen bir Firma Yazdıklarına Bakın! Bir daha rampagenin bir ürünü dahi alamyacağım.
  12. Erakia

Rampageyle iletişime geçtim bu kalvyede anti ghosting yokmuş yanlış yazmışlar ürün açıklamasına.
  13. Erakia

Anti ghosting olan kalvyede mesala 20 tuşa bastığımızda 20 tuşun hepsini algılıyor mu?
  14. Erakia

Klavye Markası Kb r105 Exhero Sitesinde Bütün Tuşlarında Anti Ghosting Olduğu Yazıyor Ama Max 6 Tuş Algılıyor. Şimdi Bu Klavyede Anti Ghosting Var Mıdır? Anti Ghosting Nedir? Aşağıdaki Fotağrafta u,ı,o,p,v,b,n,m Tuşlarına Basıyorum Max 6 Tuş Algılıyor Ve Diğer Tuşlarla Denediğim Zaman Gene Max 6...
  15. Erakia

Red Switch Klavye Önerisi Bütçe 400 TL

Teşekkürler
  16. Erakia

Rampage exhero olsa nasıl olur Hepsiburada ilk alışverişte 50tl indirim veriyor 410 TL oluyor
  17. Erakia

Red Switch Klavye Önerisi Bütçe 400 TL Ses Tekerleği, Multi Medya Tuşları Olursa Güzel Olur. Olmasada Olur. Marka GamePower Olmasın! NumLock Tuşları Ve RGB Bulunsun.
  18. Erakia

Yardım Rampage Exhero red switch alınır mı?

Rampage Exhero Red Switch Alınır Mı? Ya Da Önerebileceğiniz Başka Bir Klavye Var Mı? Bütçe 400TL
  19. Erakia

Ups kargo ileriki bir tarihte teslimat için bekletiliyor

UPS kargo kargomu bugün getirmesi lazımdı ama kargom ileriki bir tarihe ertelendi. Kargo ne zaman gelir?
Top Bottom