Arama sonuçları: *

1. eneskocc

Çözüldü✓ E fatura fiyat farkı

Alıcı müşteri fatura konusunda problem yaşarsa bu direkt sağlayıcı firmanın problemi olduğundan Amazon olaya el atması gerekir. Ancak Amazonun çözüm süresi Trendyol gibi yerli firmalardan fazla sürmektedir. 1736766568 Rica ederim size de iyi günler
  2. eneskocc

Problem yok forum burası :) Fatura indirimli halden mi kesiliyor yoksa normal fiyatından mı sorusuna gelirsek, fatura her zaman kendi fiyatından kesilir ve indirim tutarı faturadaki iskonto veya indirim bölümüne yazılır. Ama rica ederseniz ve prosedürlere uydurabilirlerse indirimli fiyattan...
  3. eneskocc

Telefonun Amazon linkini paylaşabilir misin?
  4. eneskocc

Tekrardan merhaba. Yapmak istediğiniz şey tam olarak nedir? İade mi, fatura değişikliği mi? İade ise telefon kullanıldı mı? Fatura tutarı değiştirmek istiyorsanız sebebi nedir?
  5. eneskocc

Çözüldü✓ Trendyol iade kabul eder mi

Rica ederim. Yine aklınızda bulunsun, iç çamaşırı ve bandrollü ürünler (parfüm, cep telefonu vb.) hariç her türlü üründe sebep belirtmeden iade yapabilirsiniz.
  6. eneskocc

Merhaba, son durum hakkında bilgi verir misiniz?
  7. eneskocc

Çözüldü✓ Açıklamadaki sistemi kaça satmalıyım ?

2. el alım satım yapıyorsunuz sanırım. Fiyat öldürmenizden belli oluyor. Yaptığım şey çok basit, öncelikle yeni bir sekme açıp ikinci el uygulamarında benzer veya aynı ürünlerden bulup aşağı yukarı fiyat tahmininde benim gibi siz de bulunabilirsiniz.
  8. eneskocc

Rica ederim, problem devam ederse tekrar yazın lütfen.
  9. eneskocc

Hiçbir problem olmaz. Elinize ürün ulaştı mı?
  10. eneskocc

O sizin kullanmış olduğunuz bankaya göre değişiklik gösterebiliyor. Ama genelde 1-3 iş günü içerisinde yatmış oluyor. Çoğu iade kabul edilir edilmez 5-10 dakikada hesaba düşüyor.
  11. eneskocc

Dediklerimin dışına çıkarsanız mağdur taraf olursunuz maalesef. Elimden geldiğince şeffaflıkla anlattım. Prosedürden şaşmayınız. Aklınızda bir soru var ise cevaplayabilirim.
  12. eneskocc

O şekilde yapılırsa kabul edilmeyebilir çünkü her kargo şubesinin çalışanları farklı düşüncelere sahip. Ürün elinize ulaşsın, ulaşır ulaşmaz beğenmedim veya yanlış ürün sipariş ettim seçeneğini seçerek iade işlemini başlatınız.
  13. eneskocc

Trendyol her türlü iade kabul ediyor. Kendi sözleşmesinde 14 gün zorunlu iade maddesi mevcut. Hiçbir şekilde müşteriyi mağdur etmiyorlar. Hem alıcıyım hem satıcıyım Trendyol'da. Satıcı mağdur olur alıcı olmaz :)
  14. eneskocc

Çözüldü✓ Açıklamadaki sistemi kaça satmalıyım ?

Belirttiğin parçaları göz önünde bulundurarak ikinci el bilgisayar piyasasındaki güncel fiyat aralıklarına göre uygun bir fiyat aralığı hemen hemen şuna denk geliyor: İşlemci (AMD Ryzen 3 3100): ~1500-2000 TL Anakart (Asus Prime A320M-K): ~1000-1500 TL RAM (2x8GB GSkill RipjawsV 3200 MHz)...
  15. eneskocc

Kernel Power 41 Hatası

Hayır. Onu da deneyeceğim.
  16. eneskocc

Kernel Power 41 Hatası

Herkese merhaba. Olaya direkt giriş yapıyorum. Bilgisayarım yeni, parçalarını ekte paylaşıyorum. Kernel Power 41 hatasını alıyorum, açılırken bir iki kere resetleyip açıyor, her seferinde olmuyor ya da PC oyun anlamında yükteyken herhangi bir problem yok ancak her seferinde olmasa da açılırken...
  17. eneskocc

A320M ve R5 1600 sistem BIOS'a girmiyor!

Hayır.
  18. eneskocc

A320M ve R5 1600 sistem BIOS'a girmiyor!

Bios güncellemesi ve temiz kurulum için.
Top Bottom