Arama sonuçları: *

1. eneskocc

Kernel Power 41 Hatası

Hayır. Onu da deneyeceğim.
  2. eneskocc

Kernel Power 41 Hatası

Herkese merhaba. Olaya direkt giriş yapıyorum. Bilgisayarım yeni, parçalarını ekte paylaşıyorum. Kernel Power 41 hatasını alıyorum, açılırken bir iki kere resetleyip açıyor, her seferinde olmuyor ya da PC oyun anlamında yükteyken herhangi bir problem yok ancak her seferinde olmasa da açılırken...
  3. eneskocc

A320M ve R5 1600 sistem BIOS'a girmiyor!

Hayır.
  4. eneskocc

Bios güncellemesi ve temiz kurulum için.
  5. eneskocc

Bekledim.
  6. eneskocc

Pil çıkarınca otomatik resetleniyor zaten. Denedim ancak yine aynı başta siyah. Windows sorunsuz açılıyor.
  7. eneskocc

Denedim ancak yine olmuyor. Normalde ilk başta msi logosu daha sonrasında windows logosu gelirdi, şu anda o logolar gelmiyor ama geldiklerini anlıyorum çünkü başlangıçta 5-6 saniye siyah ekranda bekliyorum. 1621265539 Olmuyor. Başka monitör başka giriş denedim nafile.
  8. eneskocc

Hayır. Logo gelmemesi bu dediğim olaydan sonra başladı.
  9. eneskocc

Sistem özeti kısmında bios modu eski yazdığı için uefi seçeneği çıkmıyor maalesef.
  10. eneskocc

Hayır. Direkt olarak şifre ekranı geliyor.
  11. eneskocc

Bilgisayarımı açtığım zaman eskiden anakartın marka logosu ve BIOS, Boot tuşlarının yazılı olduğu ekran geliyordu. Ancak bir anda ne olduysa bu ekran gelmemeye başladı. Ve BIOS'a giremiyorum. Tuşu Del'idi. Bastığımda BIOS'a geçtiğini anlıyorum fakat herhangi bir görüntü gelmiyor. "no Signal"...
Top Bottom