Arama sonuçları: *

1. P

Fanlar çalışıyor ama bilgisayar açılmıyor

Bir kaç kez denedim hocam, kablolar tam bağlı
  2. P

Hocam ekran kartı çalışmıyor, eğer monitörde problem olsaydı ekran kartı çalışırdı. Ekran kartında da herhangi bir problem yok başka bir bilgisayarda denedim.
  3. P

2 farklı psu ile denedim gene olmadı, anakart öldü herhalde ya, fanları çalıştırıyor ama mouse veya klavyeyi falan çalıştırmıyor. Başka bir şey aklıma gelmiyor
  4. P

Hocam bilgisayarı 1 senedir kullanıyorum. Dediğim gibi sadece fanları çalışıyor bilgisayarın. Kasa üstünde güç ve hdd ışığı yanmıyor. 1621317796 Ramleri farklı bir bilgisayarda denedim hocam, çalışıyorlardı ama dediğini yapayım.
  5. P

Komik mi kanka
  6. P

Anakartın üzerinde herhangi bir ışık yok hocam :(
  7. P

Msi Radeon Rx5700 Amd R3500X Msi B450M-A Pro Corsair CV650 (Super GD 750w 80+ Gold ile de denedim) Corsair 8gb Vengeance LPX Toshiba OCZ 500G
  8. P

Merhabalar öncelikle, geçen günlerde bilgisayarı kapattım ve 2-3 saat sonra tekrar açmak istediğimde açılmadı. Bilgisayarın fanları dönüyor ama ekran kartı çalışmıyor ve güç ışığı yanmıyordu. Arkadaşımın bilgisayarında ramleri ve ekran kartını denedim hiçbir sorunları yok. Farklı psu ile denedim...
Geri