Arama sonuçları: *

• Users: Znet
  • Order by date
  1. Z

Monster A5 V15.5 ekranda yatay çizgi çıkıyor

Herkese selamlar, konuyu uzatmadan hemen söyliyim. Bilgisayarın başına hiçbir şey gelmedi, sabah kalktığımda şekildeki gibi bir yatay çizgi belirdi ekranda. Bu çizgi sadece açılışta oluyor, sonrasında kayboluyor. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve şehir dışındayım, laptop projelerim için...
  2. Z

Yardım Ekranda anlık yatay siyah çizgi

hocam aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum, benimki laptop. tıpa tıp aynı, açılınca geliyor sonra kayboluyor. ne yaptınız, nasıl çözdünüz, ne yapmamı önerirsiniz?
  3. Z

Kilo verirken alınması gereken protein miktarı (kastan vermemek)

Cevabınız için teşekkürler hocam, zaten soruda da dediğim gibi bunu amaç en aza indirebilmek. Günde 1.5 gram civarı full hareketsiz bir birey için çok gelmez mi? 1726769483 Evet doğrusunun bu olduğunu biliyorum ama maalesef ki aşırı yoğunum, hayatımın içine şu anlık sporu yerleştiremiyorum. İlk...
  4. Z

Kilo verirken alınması gereken protein miktarı (kastan vermemek)

Herkese merhabalar. Ben şu an yoğunluğum dolayısıyla spora gidemiyorum ve kilo vermek istiyorum. Bunu daha önce çokça kez yaptım. Hem spora giderek, hem spora gitmeden çokça kez kilo verme deneyimlerim oldu. Eskiden bilinçsiz yapıyordum, şu an bilinçli yapmaya karar verdim. Kilo verdikten sonra...
  5. Z

Lenovo R25F-30 vs Odyssey G4

Selamlar hocam. O monitörün de 280 hz modu 30 dk kullanılabiliyormuş, 0.5 ms tepki süresi için parlaklıktan vs. oluyormuşuz, renkleri canlı değilmiş... Gibi kötü yorumlar okudum, ne dersiniz bu konuda?
  6. Z

Lenovo R25F-30 vs Odyssey G4

Herkese selamlar. Odyssey G4 modelini sipariş verdim, ölü pikselli geldi. Değişim yaptım, yine ölü pikselli geldi. Artık kafam atınca monitör değiştirmeye karar verdim ve bu monitörü buldum. Hangisini tavsiye edersiniz?
  7. Z

Değişim yaptığım monitör yine ölü pikselli geldi

Hocam çok haklısınız, benim de kaygım aslında ben şu an evde olmadığım için aile uğraşıyor bu işlerle. 55 yaşında kadına her gün monitör kurduruyorum :D olmayınca kadın paketliyor bi de kargoya götürüyor, onlar da süreçten sıkılmış durumda. Olmadı iade edip eve geldiğimde farklı monitörlerde...
  8. Z

sinerji'den almıştım da 2 kere sipariş ettiğim ürünün ikisinde de bu sorunu yaşayınca kronik falan mı diye düşünmeye başladım artık. 3'e doğru gideyim mi dersiniz? :D
  9. Z

165 hz hocam bu monitör, bana 240 ve üstü lazım
  10. Z

Herkese selamlar. Odyysey G4 monitör sipariş ettim. İlk siparişim ölü pikselli şekilde geldi. Değişim istedim, 2 gün sonra yeni monitör yolladılar. Bunda da ölü piksel çıktı. Sizce yine değişim istemeli miyim, yoksa iade mi edeyim, bu fiyatlara önerdiğiniz kronik sorunsuz daha iyi bir monitör...
  11. Z

Samsung Odyssey G4 ölü piksel testi yanlış mı yapıyorum?

Hocam selamlar, ilk alışımda abim kendi gözüyle ölü pikseli görmüştü zaten. Orda da bu şekilde bir görüntü vardı, leke olacağını hiç sanmıyorum. Tam ölü piksel şeklinde olmaz herhalde leke :)
  12. Z

Samsung Odyssey G4 ölü piksel testi yanlış mı yapıyorum?

Herkese selamlar. Ben Odyssey G4 monitör aldım ve bir adet ölü piksel çıktı. Sonra değişim talep ettim ve yeni gelen üründe bir adet daha ölü piksel çıktı. Fakat şöyle bir sıkıntı var: Ben üniversitede olduğum için monitörün testini ben yapamıyorum. Monitörü aile evime kargoluyorum ve oradan...
  13. Z

Kasayı kurarken kurcalamak zararlı mıdır?

çok teşekkürler, güç kablosu bu kadar zararlı mı? ekran kartımı takarken yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum çok hassas davrandım da sistem yalama oldu gibi geliyor ne yalan söyleyeyim, biraz fazla uzadı bu iş.
  14. Z

Kasayı kurarken kurcalamak zararlı mıdır?

Herkese merhaba, kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum. Dün yeni bilgisayarım geldi ve kurulum yapmaya başladım. Bu işlerden çok anlamadığım için kabloları birden fazla yere sokup çıkardım, çeşitli şeyler denedim. Bir sorunla karşılaştım, ekran kartını çıkarıp tekrar taktım. Bilgisayarımın...
  15. Z

Bu sistemden tam verim alabilir miyim?

Arkadaşlar herkese selam, bilgisayarımın ekran kartı yandığı için yeni bilgisayar almaya karar verdim. Bütçem doğrultusunda https://www.gaming.gen.tr/urun/6244/cyber-1660s-intel-core-i5-10400f-asus-phoenix-gtx-1660-super-oc-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ şu kasayı almaya karar...
Geri