Arama sonuçları: *

1. S

Nicehash ethermine a göre daha mı iyi?

Tamam teşekkürler
  2. S

League Of legends doğrulama Kodu gelmiyor

Teşekkürler. Eliniz dert görmesin
  3. S

Hocam açtım konu yani sizin gibi konu harici soru soramaz mıyım? Konu da kimse cevaplamadı bende soru sorarsam daha hızlı cevaplarlar diye düşünüyorum. Teşekkürler
  4. S

4.5k ya PC Topladım Nasıl

Bilgili birine benziyorsunuz yardımcı olur musunuz https://forum.donanimarsivi.com/konu/ddr2-ram-uyumlulugunu-nasil-anlarim.376201/#post-3757079
  5. S

Selam yeni bir soru sormam gerekli nereden sorabilirim. Konu değil sizin yaptığınız gibi soru. Teşekkürler. Android ve android masaüstü sitesi.
  6. S

Yaptım fakat yeni konu aç var açtım kimse cevaplamadı soru sorarsam daha hızlı cevaplarlar diye düşünüyorum.
  7. S

Ebay Dropshipping Yapılır mı ?

Konu açtım yeni soru sormam gerekli nereden sorabilirim teşekkürler
  8. S

Konu açtım yeni soru sormam gerekli nereden sorabilirim teşekkürler. 1621363493 Konu açtım yeni soru sormam gerekli nereden sorabilirim
  9. S

Ebay Dropshipping Yapılır mı ?

Selam yeni soru nereden sorabilirim Selam yeni soru nereden sorabilirim Selam yeni soru nereden sorabilirim
  10. S

Selam yeni soru nereden sorabilirim
  11. S

DDR2 Ram uyumluluğunu nasıl anlarım?

Hocam ne yapmalıyım yeni ram alacağım da? Birde son resimde CL 6 yazıyor bakar mısınız karıştırmış olabilirim. Teşekkürler
  12. S

Hocam hiç anlamıyorum yani CL nereden bulabilirim? Ayrıca eski baya 13 yıllık falan. Bir resim daha attım ve bunları CPU-Z gösteriyor bugün çektim resimleri.
  13. S

Evin içinde nasıl kilo veririm?

Nasıl yani hiç mi bir şey yemediniz? Deneyecektim ama izin vermediler :( eğer öyleyse deneyeceğim.
  14. S

Merhaba yeniyim öncelikle gerçekten ilk defa bu kadar hızlı yanıt veren forum görüyorum. Sorum şöyle. Çok eski bir anakart ve 2 tane DDR2 RAM e sahibim ve 4 RAM slotludur.3 sorum var. 1. https://ty.gl/2w7huni 2. https://ty.gl/qeglb1g9f 1. Resimlerde görüldüğü gibi linklerden alacağım DDR2 RAM...
  15. S

Teşekkürler Teşekkürler vallahi ne yalan söyleyeyim sizden hızlı konu yanıtlayan forum görmedim. 1621360761 Teşekkürler Teşekkürler
  16. S

Konu nasıl açarım. Yeniyim de 1621360639 Konu nasıl açarım yeniyim de.
  17. S

Selam konu nasıl açarım yeniyim de Android'den
  18. S

Kardeşim bende başladım 4 gün oluyor. Suyu 2.5 litre bitir. Ekmeği ya yeme ya da her öğün 1 dilim ama ben yemiyorum gelecekte de keseceğim. Günlük yürüyüş yapabilirsen ne kadar olduğunu önemi yok. He en önemlisi yavaş yemek ye.
Top Bottom