Arama sonuçları: *

• Users: Elwon
  • Order by date
  1. E

HUAWEİ LAPTOP IŞIK SIZMASI

Merhaba d14 laptop aldım sağ taraftaki ışık göze batmıyor fakat sol taraftaki aşırı şekilde göze batıyor sizce değişime göndermeli miyim fikriniz nedir
  2. E

HUAWEİ D14 2023 VEYA MUADİLİ LAPTOP ÖNERİSİ

Benim alacağım model 16 gb yetmez mi diyorsunuz
  3. E

HUAWEİ D14 2023 VEYA MUADİLİ LAPTOP ÖNERİSİ

Merhaba öncelikle herkese iyi akşamlar. Endüstri mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim hem Online ders takibi Excel öğrenme olsun hem yazılıma giriş dersleri için bir laptop arayışındayım. Aklımda bu model var halihazırda bilgisayar oynamak için iyi bir sisteme sahibim kullanan öneride bulunacak ya...
  4. E

Samsung oddsey g5 32 inç alınır mı

Bütçe 4 k ghosting vb var diyorlar ms düşürme ile çözülür mü fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.
  5. E

SERİES X İÇİN 2K 144HZ MONİTÖR ÖNERİSİ

Merhabalar kısa keseyim bütçe 4 k 2k 144hz bir monitör arıyorum Samsung oddsey g5 27 veya 32 inc alacaktım fakat ghosting diye bir olay varmış yardımcı olursanız çok sevinirim.
  6. E

XBOX SERİES X İÇİN 4K MONİTÖR VEYA TV ÖNERİSİ

Bütçe maks 4 k hz çok önemli değil görüntü vb güzel olsun yeterli bu fiyatta önerebileceğiniz monitör var mıdır
  7. E

250 TL'ye KADAR KULAK İÇİ KABLOSUZ KULAKLIK

Merhabalar kısa keseceğim.250 TL bütçem var bu fiyatlara telefonda sadece müzik video netlflix için kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum internette fazla kötü yorum var xiaomide olablir burda resmi mağazası var earbuds basic 2 ve basic2s veya farklı olarak ne önerirsiniz.
  8. E

Yardım Rampage X-Ranger alınır mı??

Merhabalar hortlatıyorum konuyu ama aldınız mı acaba 1621368508 Ben kulaklığı satın aldım ama ona göre iade edeyim bir fikir verebilirseniz
Top Bottom