Arama sonuçları: *

1. X

arkadaşlar ses 2 kere geliyorr

arkadaşlar merhaba ben arkadaşımla dc den konuşuyorum lol oynuyoruz biz 2 kişiyiz ve takımda 1 kişi daha var ben oyundan mic açtığım zaman arkadaşım konuşurken onun sesi takımdaki adama yankılanıyor ve arkadaşım diyor açma ben konuşurken mic yankı yağpıyormuş nasıl düzeltierim
  2. X

Windows İnstaller Hizmetine Erişilemedi

tamam yazıcam
  3. X

dostum orayı elleyemiyorum naısl açabilirim? 1621579896 1621579923 ne yapıcam ? 1621581150 aga yardım xd çözülmesse format atıcam help xd
  4. X

Arkadaşlar selam ben epic games indirdim fakat indirken bunla karşılaştım. Windows İnstaller Hizmetine ulaşılamıyor. Biraz baktım nasıl çözülür diye hizmetllerden elle yaptım başlata bastım hata 2: sistem belirtilen dosyayı bulamıyor ne yapabilirim ? 1621578958 1621578970 s 1621578998 s
  5. X

"Sistem belirtilen yolu bulamıyor" hatası

nasıl yani?
  6. X

Sistem Belirtilen Yolu Bulamıyor Hatası

sildim bakın şimdi tekrar yükliyim 1621496343 1621496958 dostum böyle oluyor programı kuramıyorum
  7. X

ya resmi siteden indirdim ama internet exp üzerinden iniyor ve bende bi rar programı indirdim o kadar 1621496140 bana yardımcı olur musun lütfen driverla ilgili her şeyi nasıl silebilirim ?
  8. X

bilmiyorum ki yardımcı olun lütfen
  9. X

Arkadaşlar ben gamepower medusa 7.1 aldım şu an kargoda bugün elime ulaşır fakat driverini yükliyim erkenden dedim baktım ki böyle bir hata yardımcı olabilir misiniz?
Top Bottom