Arama sonuçları: *

1. Ş

Lenovo G20 monitör kaç para eder?

2 buçuk yıldır bende, ilk sahibiyim satmak istiyorum. Kaç para eder sizce? Kutu fatura mevcut. Herhangi bir problemi yok.
  2. Ş

Discorda Vpn'siz girebiliyorum

Türknetmi kullanıyosun
  3. Ş

Discorda Vpn'siz girebiliyorum

Nasıl bir ayar yaptım bilmiyorum ama benim modeme bağlanan herkes vpn siz discorda girebiliyor. Arkadşımada aynı ayarı yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Bilen varsa söyleyebilir mi ?
  4. Ş

Windows 11 fabrika ayarlarına geri döndürme nasıl yaparım ?

Sorunum düzeldi teşekkür ederim.
  5. Ş

son durum bu. 1729540736 Konudan bağımsız ama Windows 11 den nefret ediyorum. 1729540785 Güncelleştirme denetleniyor % 26 1729541321 Son durum 1729541401 %46 da kaldı bu galiba 1729541424 kalmadı devam ediyor 1729541524 şimdi ne yapayım.
  6. Ş

%85 sıfırlama istemiyorum. SAdece bir kaç ayar bozdum o ayarları fabrika ayarlında döndürmek istiyorum. 1729540467 %99 1729540515 İndi medya oluşturuyor % 40
  7. Ş

Sistemi bozmadı. Silkroad oynuna gıremıyorum sadece o ayarları yaptıktan sonra . Pc çalışıyor. %80
  8. Ş

Yönetici izni ALMA ayarı yaptım. Bu videodan baktım. %55
  9. Ş

pardon ya bu soruyu sordugum ıcın utanıyorum a:SD indiriyor hızlı iniyor görsel atacağım. %15
  10. Ş

şimdi ne yapmalyım ? Yerel disk C ye kurucam galıba.
  11. Ş

bu ekran geldı . Ben bu ekranı bılıyorum. Format atarken kullanyorum. Format atmıyacagım degıl mı ? Amacım format atmadan ayarları sıfırlamak . uygulamalrda kalacak.
  12. Ş

windows 11 i inidirn diyor omu siz link atabılr msnz yada
  13. Ş

Bi oyun için ayarları bozdum şu an daha kötü oldu bilgisayar. Fabrika ayarlarına dönmenin bir yolu var mı ? Format atmadan ve oyunlar dosyalar falan silinmeden ?
  14. Ş

Silkroad mbot login olmama sorunu

Silkroadı bota kurucam mbot u çalıştıramadım.Teamwievver den bağlanıp yapabilecek var mı ? ÖNEMLİ NOT: 3 tane uygulama kurmam gerekiyor. 2 si kurulu fakat 3. uygulama denetim masasında gözükmüyor. İndirip kurduğumda Bu uygulamanın zaten daha üstü kurulu diyor ama denetim masasında aynı isimde...
  15. Ş

Silkroad Launcher hatası

Exsro indirdim. Görseldeki hatayı alıyorum. 3 tane açılabilen uygulama var hiç biri çalışmıyor.
  16. Ş

Shotcut sansürleme nasıl yapılır ?

Mesela videonun sol köşesini sansürleyeceğim ama nasıl yapılacak bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  17. Ş

Silkroad tavsiyesi 110 Cap

Aynen var indiriyorum. Hem emek hem PvP var.
Top Bottom