Arama sonuçları: *

1. M

Hiç açılmıyor aradabir ve ramı çıkarıp takınca çalışıyor

Bilgisayar tekrar kapandı Güç düğmesi elektrik almıyor ve hiç açılmıyor. Ramı çıkarıp takınca açıldı. bu sorun usb noktasına bir şey bağlayınca arasıra oluyor. sürekli değil. Arıza donanım kaynaklı olması lazım moralim iyice bozuldu. Eski bilgisayarım böyle bir sorun yaşamadım. Ramı çıkar sok...
  2. M

Bilgisayar açılmıyor ve elektrik hiç yok.

tekrar kapandı elektrik almıyor tamamen açılmıyor, Ramı çıkarıp takınca açıldı. Arıza donanım kaynaklı olması lazım moralim iyice bozuldu
  3. M

Linuxta TP-LINK Wireless Adaptörü uyumsuzluğu

evet doğru olabilir darbe almış olabilir aklıma gelmedi teşekkür ederim
  4. M

windowsta donma olmuyor sadece ara ara kopma oluyor 1621516104 Kilitlenme Linuxta oluyor ve kopuyor ama Windowsta ara ara kopuyor fakat kilitlenme olmuyor
  5. M

şuan Linux Mint 19.3 Cinnamon döndüm. Linux Mint 20 ve üzerine tamamen olmuyor sistem kilitleniyor 1621515290 ubuntu-21.04-desktop-amd64 - işe yaramadı kilitleniyor 1621515351 Donanım - MSI B450M-A PRO MAX Amd B450 Soket AM4 DDR4 3466(OC) M.2 Anakart - AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4 3.7GHz 6MB...
  6. M

evet Linux ve Windows iki sistem kullanıyorum
  7. M

Donanımı tamamen yeniledim eski Anakart MSI karttı yeniside MSI kart, acaba anakart ile mi uyuşmuyor 1621515098 Ubuntu, Mint hepsini denemedim kitleniyor, ayırınca sistem düzeliyor. Eski Linux mint ile daha az sorun çıkıyor
  8. M

TP-LINK Wireless Adaptörü uyumsuzluğu yüzünden bilgisayarımı yeniledim fakat sorun devam ediyor. Eski Linux çekirdekte az sorun yaparken yeni Linuxlarda sistemi tamamen kitliyor hatta Windowsta da bazen uyumsuzluk yapıyor. Donanımı ayrınca donma düzeliyor. Çok çözüm denedim ama olmadı. Linux...
  9. M

evet baktım on / açık konumundaydı - iyi dikkat ederim
  10. M

Bilgisayarımı TP-LINK Wireless Adaptörü uyumsuzluğu yüzünden yenilemeye karar verdim. Satın aldığım donanım: - MSI B450M-A PRO MAX Amd B450 Soket AM4 DDR4 3466(OC) M.2 Anakart - AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4 3.7GHz 6MB Önbellek 65W İşlemci - Kingston 16GB HyperX DDR4 3200MHz CL16 PC Ram...
Top Bottom