Arama sonuçları: *

1. E

Sizce uçak aktarması yaparken gecikir miyim ?

yok aynı havalimanından binicem valizleri en son indiğim yerde teslim alıcağım için sorun yok yetişirim diye düşünüyorum yetişemezsem de bayılıcaz artık bir miktar. Bileti iptal etmek istemiyorum çünkü bir internet sitesinden aldım ve ceza ile iptal ettiğimde paramın iadesini almakta zorluk...
  2. E

Amerikaya iner inmez kontrollerden geçicem ve eğer sıra çok uzarsa yetişememe durumum var ama uçak geç inerse bu sefer hava yollarından ücretsiz bilet talep edebilirim fakat riske girmektense biletin iptalini yapıp yeni bilet almak en risksizi
  3. E

Amerika’ya gidicem ve muhtemelen kontroller sırasında gecikicem gibi duruyor bileti ertelemeye çalışıcam 1629748547 Ben de anlamadım hocam belki başka bir şeyden bahsediyordur şimdi geri döner.
  4. E

Zaten yazılan saatlerde inmiyor da kalkmıyor da,baya Allah’a emanet bir bilet almışım
  5. E

İyi forumlar, Arkadaşlar benim benim aktarmalı bir bilet aldım ama kafama bi şey takıldı, ben uçaktan 16.55’de inip indiğim ülkede 19.05’de başka bir uçağa binicem sizce ben 19.05’deki uçağa yetişebilir miyim ? Kontroller sorgular falan derken uçağı kaçırma durumum olur mu ?
Geri