Arama sonuçları: *

• Users: NeeK
  • Order by date
  1. NeeK

ASKERLİK TECİLİ DEĞİŞTİRME

Liseden mezun olduğumda 3 yıl tecil ettirdim ve şu an üniversite okuyorum. Tecilimin 1 yıl 2 ayı kalmış lise/mezun tecili devam ediyor bunu 4 yıllık üniversitem için tecile geçirmek istiyorum. Askerlik şubesine gidip bunu söylemem yeterli mi yoksa okuldan bir belge vs almam gerekiyor mu ?
  2. NeeK

Herkesin Paylaştığı O leke Çıkarıcı 2.Ürün 1TL 🔥🔥

İndirim değil bindirim. Araştırıp paylaşalım yanıltıcı olmasın.
  3. NeeK

🔥İndirim Amazon Prime Julius Meinl Filtre Kahve İndirimi

Fiyatına göre kaliteli bir kahve olduğunu söyleyebilirim. Şu anki fiyatı ile bence filtre kahve içen insanların alıp evde bulundurması gerek diye düşünüyorum. Çekirdek kahve alan arkadaşlar bunu tercih etmeyebilir tabii ancak işini görecekler için atmak istedim.
  4. NeeK

4X1 LT COCA COLA 100TL

Canımız çekti
  5. NeeK

4X1 LT COCA COLA 100TL

Hemen tüketilecekse mantıklı ama ben genelde 2.5 lt yerinde 1-1.5 tercih ediyorum asitten dolayı. Tercih edecekler için o da mantıklıymış
  6. NeeK

4X1 LT COCA COLA 100TL

Tanesi 25 tl ye geliyor. Hiçbir yerde bu fiyatta yoktur sanırım. Boykot yapmayan ve ihtiyacı olan arkadaşlar için https://www.amazon.com.tr/Coca-Cola-4X1-Litre/dp/B07667KLLW
  7. NeeK

🔥İndirim Amazon Prime Kahve Dünyası Kahve İndirimi

Ben genel olarak bu tarz kahveler içmem hocam. Kahveyi bir araç olarak kullanıyorum zevkten ziyade bundan dolayı americano ya da filtre kahve içerim. Bu tarz kahveler içen insanlar için nescafe en iyisidir cünkü diğerlerinin tadları aşırı anlamda bozuluyor bana göre. Fiyatı uygun olduğu için...
  8. NeeK

🔥İndirim Amazon Prime Kahve Dünyası Kahve İndirimi

Nescafe ayarında bir kahve olmasa da Bimin kendi ürettiği markanın fiyatından bile daha ucuza geliyor. 2 si 1 arada 40x12 olarak adet fiyatı 2.7tl ye 3ü1 arada ise 3 TL'ye geliyor. Almak isteyen olursa link https://amzn.eu/d/3Aa6Yve
  9. NeeK

Anker Liberty 4 NC alınır mı ?

Başlıktaki kulaklık hakkında bilgisi olan arkadaşlar önerir mi ? Kulakta rahat duran şarj süresi uzun ve yeterince tatmin edecek TWS kulaklık arıyorum. Bütçem 2500-2700 başka önerisi olan da yazabilir.
  10. NeeK

REDRAGON K617 FİZZ nasıl bir klavye ?

https://www.incehesap.com/redragon-k617-fizz-rgb-red-switch-kablolu-klavye-fiyati-65426/ konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa önerir mi ? Sipariş verdim kendi bildiklerimle hoşuma gitti ama size de sormak istedim.
  11. NeeK

Yardım İşlemcim için soğutma önerisi

Boşta bile 65 derecelerde çalışan R5 3600 işlemcim için bir kule tipi soğutma bakıyorum. Kasam corsair icue 4000x. Bütçe 1500 civarı.
  12. NeeK

Yardım İşlemci sıcaklığım neden yüksek ?

Hocam asrock anakartım var onu göremedim nereden bulabilirim acaba
  13. NeeK

Yardım İşlemci sıcaklığım neden yüksek ?

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıldır bilgisayarımı anakartım yandığı için kullanmıyordum. Şimdi yeni bi anakart aldım ve sistemi hazır hale getirdim stok amd fanı ile açtığımda işlemci boştayken 60-65 derecelerde geziniyor ufak bi indirme ya da program açtığımda 80 lere dayanıyor. Biraz hava...
  14. NeeK

Yardım Anakart vidası yalama oldu aşındı.

Valla burdan çıkar mı ben de bilmiyorum bu anakart çöp zaten ne olacağı umrumda değil ona ama kasaya zarar vermek istemiyorum umarım çıkarabilirim.
  15. NeeK

Hocam resimleri gördün mü bilmiyorum ama evde olan tornavidalar ile denedim ama çıkmadı bilmiyorum artık bu noktadan sonra tornavida ile çıkar mı emin değilim.
  16. NeeK

Merhaba dostlar. Anakart değişimi için kasadan kartı çıkarmak istedim 4 vida söktüm ama kalan 2 vida ısrarla çıkmadı ben de biraz uğraşınca yalama oldu ve biraz eridi ne yapsam çıkaramadım. Moralim de bozuldu açıkçası. Nasıl çıkarabilirim bir öneriniz var mı? Son 2 vidaya öyle vakit harcadım ki...
  17. NeeK

Yardım HANGİ ANAKARTI ALMALIYIM ?

Ekran kartı : VENTUS RTX 2060 İŞLEMCİ : R5 3600 HER İKİ ANAKARTIN FİYATI AYNI
  18. NeeK

Hangi iPhone'u almalıyım?

13 kullanıyorum her şeyime yetiyor öneririm.
  19. NeeK

En mantıklı anakart hangisi ?

Anakartım yandığı için tekrar almam gerekiyor. Giriş seviyesi alacağım için de çok bi para vermek istemiyorum aklımda MSİ B450m-A Pro Max var işlemcim r5 3600. Sizce daha mantıklı bi tercih var mı ?
Top Bottom