Arama sonuçları: *

1. Yigit'Bey

Öneri Türktelekom fiber alt yapısını kullanan firmalar?

Teşekkürler türknete 700 TL verip 40mbps kullanacağıma 300 daha verip fiber kullanmak mantıklı geldi
  2. Yigit'Bey

TürkTelekom fiberinde herhangi bir kesinti veya ping yükselmesi oluyormu
  3. Yigit'Bey

Selamlar, Aktif türknet kullanıcısıyım Türktelekom binama fiber altyapısı çekti ve çalışan arkadaş tarafından yarın proje bitiyor denildi. Türktelekomun fiber altyapısını kullanan ve 1000mbps internet hızı veren firma varmıdır? varsa hangisi mantıklı desteklerinizi bekliyorum.
  4. Yigit'Bey

İphone 11 kablosuz şarj çalışmıyor

Selamlar İphone 11 kullanıcısıyım kılıflı ve kılıfsız denememe rağmen kablosuz şarjım hiçbir türlü çalışmıyor bu hatayla karşılaşıp çözebilen arkadaşlar oldumu?
  5. Yigit'Bey

DOMİNAR 250D İÇİN LASTİK TAVSİYESİ

Selamlar, Dominar 250D Sahibiyim Lastik değiştirmeyi düşünüyorum ancak ne markayı takacağımı bilmiyorum Tecrübe edinmiş arkadaşlardan önerilerini bekliyorum.
  6. Yigit'Bey

Öneri İNTERNET SAĞLAYICI FİRMA ÖNERİSİ

Teşekkürler deneyeceğim
  7. Yigit'Bey

Farklı operatörden geçiş fiyatı 329,90₺ olarak yazıyor
  8. Yigit'Bey

Merhabalar Yaklaşık 1/2 Yıldır Türknet kullanıcısıyım VDSL alt yapım var ve 70MB maksimum hız alacağım söylendi kendim altyapı sorguladığımda ise bunu doğruladım. Ancak 500 TL'den fatura ücretinin 700 TL ye çıkması ve söylenen 70MB yerine 50MB ve altını aldığım için fiyatı haksız buluyorum ve...
  9. Yigit'Bey

Yardım Gta5 Online Uçak Hangarına Girerken Siyah Ekranda Yükleniyor Olarak Kalıyor

Oyuna girdikten 10 dk sonra filan hangara girince sorun olmuyor gibi
  10. Yigit'Bey

Yardım Gta5 Online Uçak Hangarına Girerken Siyah Ekranda Yükleniyor Olarak Kalıyor

Selamlar, Gta5 Online'da uçak hangarına girdikten sonra siyah ekranda hep yükleniyor olarak kalıyor bunun çözümü nedir
  11. Yigit'Bey

Yardım Dominar 250D Kullanıcısı için kask, eldiven ve mont önerisi

Merhabalar, Dominar 250D Kullanıcısı olarak kask, eldiven ve mont önerinizi almak isterim İyi forumlar.
  12. Yigit'Bey

Yardım 1. Vitese Düşürürken Çat Sesi Geliyor

Şanzımanı kırmaktan korkuyorum reis ilk vitesli motorum 1734204022 Eyw üstad deniyeceğim
  13. Yigit'Bey

Yardım 1. Vitese Düşürürken Çat Sesi Geliyor

Merhabalar, Salı günü bayiden sıfır Dominar 250D aldım bir şey fark ettim Vitesi 2/3 e yükseltiyorum debriyaja basıp az gaz verip vites düşürürken 2. viteste sorun olmuyorken 1.viteste çat diye ses geliyor devirdenmi kaynaklıdır bu yoksa başka sebebimi var Şimdiden desteğiniz için teşekkürler.
  14. Yigit'Bey

Bu motosiklet zemin kilidi nasıldır?

Başka bir markanın inceleme videosu : Hepsiburada link: Lock Kınguard Zemin Aparatı https://app.hb.biz/z9iwRcJ20XeN 1732696648 Plastik değil komple metal plastik kısmı görsel amaçlı gibi 1732696662 Maalesef yok
  15. Yigit'Bey

Bu motosiklet zemin kilidi nasıldır?

Selamlar, İnternette bu motosiklet zemin kilidine denk geldim kapıma kurulumunu yapmayı düşünüyorum herhangi bir inceleme videosu göremedim kullananız var mı ürün iş görürmü?
  16. Yigit'Bey

CF MOTO NK250 Alınır mı??

Duyduğuma göre 10bin km den sonra kronikleri ortaya çıkıyormuş
  17. Yigit'Bey

Yardım Motosikler Disk Kilidi veya Kilit Zincir Önerisi?

Merhabalar, Dominar 250 D Almayı düşünüyorum Motoru çaldırmamak için hangi disk kilidini veya orta fiyatlı iş gören zincir önerirsiniz. (Sürücü için koruma ekipmanı önerisi rica ederiyim)
  18. Yigit'Bey

150/160 Bin fiyat bandında 250CC motorsiklet önerisi

Yedek parça sorunu ile cfmotoyu önermiyorlardı dostum en son durum nedir
Geri