Arama sonuçları: *

1. A

GPU TWEAK 3 AYARI NASIL İPTAL EDERİM?

Selamın aleyküm. Ekran kartı için GPU TWEAK 3 indirdim. Ordan default ayarlarından fpsi 240 a sabitledim şimdi düzeltemiyorum. Bilen anlayan varsa ACİL YARDIM beyler:(
  2. A

Asus Rtx 2060 EVO gpu boştayken 50C sıcaklık normal mi?

teşekkürler
  3. A

Corsair iCUE 4000X
  4. A

merhabalar arkadaşlar benim işlemci Ryzen 5 3600 ekran kartım Asus RTX 2060 EVO 6GB. boştayken işlemci 50-55C arası ekran kartı ise sabit 50C forza gibi oyun girince işlemci 70 lere ekran kartı 68-70lere çıkıyor açar açmaz en yüksek ayarlarda. hani bi sıkıntı var mı sizce yoksa normal mi? bide...
  5. A

Ryzen 5 3600 işlemci, Asus Dual Rtx 2060 6G ekran kartlı nasıldır?

valla ya kafamı karıstırdılar 2 sene nedir ya. en az 5 senesi var bence 1623179486 bende oyle dusunerek almstım kafamı karıştırdılar işte. aslında kulak asmamak gerek 1623179512 haklısın ben biraz kafama taktım sanki .d 1623179545 bence de hahahah.D
  6. A

Ryzen 5 3600 işlemci, Asus Dual Rtx 2060 6G ekran kartlı nasıldır?

bazıları kötü vs. dediler. 2 sene falan diyen oldu kafam karıştı ondan sizlere de danısmak ıstedm, teşekkurler sımdıden...
  7. A

windows 10 pro key nereden alabilirim?

sağlamlisans.com da 79.90TL
  8. A

anladım aga işte seninkinde OEM key var galiba. bide retail denilen var. istediğin bilgisayarda yazıp etkinleştirip kullanabildiğin ve 1 bilgisayarı çalıştıran kod. bide bu kodların belli süresi var mı yani belli süreden sonra kayboluyor mu? onu merak ediyorum süreli kod mu yani bunlar...
  9. A

ben sağlamlisans.com dan alacaktım win10 pro key. bunun 2 tipi var retail ve OEM. OEM anakarta gömülüyor. retail anakartı değiştirince başka bilgisayarda da kullanılabiliyor. farkı o . arkadaşım bu siteden aldı aktifleştirdi sorun yok dedi. ama süreli mi süresiz mi ve hangi retail mi OEM mi...
  10. A

retail mi yoksa OEM mi almalıyım? alınan kodlar süreli mi yoksa süresiz mi?
  11. A

500₺ ye kadar red switch klavye önerisi ?

En ucuz olarak 896₺ gördüm
  12. A

Fiyat aralığında hiç cherry mx rastlamadım. Hepsi çok pahalı
  13. A

Şuan en ucuz 896₺ bu gibi fiyatlar klavyeye vermek istemiyorum açıkçası
  14. A

İncelemesini izleyeceğim teşekkür ederim
  15. A

Bu biraz aşıyor açıkçası bütçemi. Böyle monster pusat k3 özelliklerinde bir klavye daha güzel olabilir. Onu alacaktım bazı forumlarda hiç memnun olmayanlar varmış vazgeçtim gibi ondan 1622879062 Hepsi burada vs sitelerde bulunuyor onlar eski versiyon olan blue switch mi? 1622879117 Güvenebilir...
  16. A

Redragon, gametech, rampage gibi markalar haricinde olursa sevinirim.
  17. A

LG 27GN750-B Monitör Nasıldır?

çok teşekkürler. birde klavye hakkında konu açtım ona da bakarmısın :)
  18. A

400-450TL bandında mekanik ya da membran klavye ?

bende MSI vigor gk 30 bakmıştım. membran tarzı bir klavye. çok kararsızım vallahi ne alacağım konusunda
  19. A

hocam ben oyun için alıyorum ama almışken de aldığıma değsin istiyorum. sonuç olarak her ay değiştirecek değiliz. o yüzden 24 almadan 27 alıyorum. pişman olmadan da ıps panel tercih etmek istiyorum. nerdeyse 2 haftadır araştırma içerisindeyim ve incelemesini izleyince çok ama çok memnun kaldım...
  20. A

LG 27GN750-B bu monitörü alan, kullanan, deneyimleyen oldu mu aranızda acaba ? ben bu monitörü alma taraftarıyım. yorumlarını okudum ve hiçbir olumsuz yoruma rastlamadım. inceleme vidolarını izledim ve çok iyi olduğunu gördüm. bir de size sormak istedim. yardımcı olursanız sevinirim
Top Bottom