Arama sonuçları: *

1. Yiğit Karslı

Yardım Klavyemde tuşlara basınca yanındaki tuşa da basıyor

Arkadaşlar zar zor yazıyorum klavyeden üst sıradaki tuşlara basınca kendinin yanında duran tuşa da basıyor otomatik olarak. Mesela merrthaba , aslında merhaba yazdım. Sorunu tam anlatabildim mi bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Klavye gamepower warlock.
  2. Yiğit Karslı

500 tl klavye önerisi

Arkadaşlar kuzenimin 500 tl bütcesi var klavye alacak önerilerinizi bekliyorum.
  3. Yiğit Karslı

Yardım AMD driver oyunlar açılırken çökme sorunu

Teşekkür ederim deneyip dönüş yaparım. 1684786816 Hocam yaptım ama gene olmadı hala hiçbir oyuna giremiyorum :/
  4. Yiğit Karslı

Bulamıyorum , bulabilseydim yardım istemezdim sanırım.
  5. Yiğit Karslı

Hocam sitesinde sadece bu sürüm var nasıl eski sürüme geçebilirim
  6. Yiğit Karslı

Arkadaşlar AMD Software son sürüm yani 23.4.3 kullanıyorum 2 gündür video izlerken veya hareketli duvar kağıdı yaptıgımda 3 saniyede bir siyah erkan gel gitleri oluyor ve 2 gündür steamdaki oyunları açtıgımda oyun ya açılınca donuyor ya da açılınca siyah ekranda kalıyor. Valorantta ise oynarken...
  7. Yiğit Karslı

FIFA 23'te X ve O tuşlarının görevi değişti

Arkadaşlar oyunda ana menüde X'e basınca geri gidiyor, O'ya basınca tıklıyor yani iki tuş görev değiştirdi bunu nasıl düzeltebilirim?
  8. Yiğit Karslı

En stabil amd driver

RX 5600XT
  9. Yiğit Karslı

En stabil amd driver

23.3.2 şu ana dek hiçbir sorunla karşılaşmadım önceki sürümlerde wattman hatası alıp duruyordum.
  10. Yiğit Karslı

Termal macun sürdükten sonra napmalıyım

Arkadaşlar termal macunu X şeklinde sürdükten sonra direkt soğutucuyu mu takayım yoksa üstüne birşeyle bastırıp yaydıktan sonra mı takayım?
  11. Yiğit Karslı

Kasamın ön fanları çok ses cıkartıyor

Allah Allah hiç aklıma gelmemişti sağol önerin için :)
  12. Yiğit Karslı

fanları söküp yağlamayı düşünüyorum bi tanesini riske atıcam umarım bozmam
  13. Yiğit Karslı

o nasıl oluyor hocam
  14. Yiğit Karslı

Kanka tanesi 300 tl 3 taneden 900tl bu kadar para vermek yerine yapabilecek başka bir şeyim yok mu hiç hem ben 2 yıl kullanıp fanları bozulan başka insan görmedim 1677601850 kanka benimki öyle ses değil yani içine bışey kaçmış da ona sürtüyormuş gibi öbür odadan duyuluyor hani normal dönme sesi...
  15. Yiğit Karslı

Arkadaşlar corsair spec delta rgb kasa kullanıyorum öndeki 3 fandan 2 tanesi deli gibi ses çıkartıyor tozlarını siliyorum gene aynı egzoz fan da aynı şekildeydi söküp çıkartıp yağlamıstım bozuldu o hiç çalısmıyor ne yapmalıyım arasına pecete koydum dönmemesi için deli gibi ses çıkartıyor...
  16. Yiğit Karslı

Ctrl+V ya da sağ tık yapıştır yapınca discord çöküyor

Arkadaşlar ctrl+v yaptığımda veya sağ tıklayıp yapıştır yaptığımda discord otomatikmen çöküyor bi arkadaşımda da oluyordu bugün bende de olmaya başladı hiçbir yerde çözümü yok bu durumu yaşayan var mı varsa nasıl çözdüğünü yazabilir mi?
  17. Yiğit Karslı

Dualshock 3 şarz kablosu öneri

Dualshock 3 gamepadım var pcye bağlamak için kablo lazım link atarmısınız 20tlyi geçmesin
  18. Yiğit Karslı

Binada fiber görünüyor fakat arayınca yok diyorlar

Geçen kazıyorlardı inip bi bakayım
  19. Yiğit Karslı

Beyaz kutu dediğiniz binanın içindeki mi
  20. Yiğit Karslı

Merhaba ben 1 senedir türkcell superonline adsl paketini kullanıyorum. Ozamanlar binada fiber internet yoktu fakat bugün turkcellin kendi sitesinden baktığımda bizim binada fiber olduğu yazıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım onlara da sorayım dedim binanda fiber yok dediler. Sizce şuan ne...
Top Bottom