Arama sonuçları: *

1. T

12-13 ka ya hazır sistem oyun amaçlı hemen alınacak yardım

😂 benim şansım hiç gülmedi paramla bişey almaya kalktım yine gülmedi yüzüm
  2. T

Hocam valla dün ki olaydan sonra ben saldım ya hepsi aynı olcak umut flan kalmadı bende
  3. T

İncehesapta çıkarsa fark eder mi o kadar oda çöker gider 15-20 tane alan alır biz yine bakarız
  4. T

Şöylede bişey var ben en az 2060 lı bişey istiyorum bunun altın çıkarsa almam zaten şu çıkan tam istediğimdi ama alamadım sinir oldum
  5. T

Bende öyleyim ne yapacağıma karar veremedim
  6. T

Keşke İstanbul’da olsaydım yapardım ben Ankara’dayım yarın buradaki oyunkolik diye bir firma var ona gidicem bakalım umduğumu bulursam yapıştırcam yoksa gidip İstanbul’dan halletçem başka çare bırakmadılar dünki olay çok deli etti beni
  7. T

Hangi gün çıkar ki şuan kafam o kadar karışık ki alamıcam sözüyle bakıyorum çıkanları
  8. T

Banka kartımda 13.500 var gerisini taksit yapma gibi imkan tanımıyorlar
  9. T

Evet sadece kardeşim bekleyelim bekle Kardeşim bekleyelim bekleyelimde alamıyoruz ki dün ki sisteme bak ben leptopdan artı 3 telefon artı İstanbul’dan 2 kuzenim denedik ya hemen denedik 1-2 dk bile olmadan alamadık sinir oldum yani o kadar sinir oldum ki balet olsun dedim 3-5 fazla verip...
  10. T

Beyler elimde 13.500 TL var oyun için alınabilecek hazır sistemler önerir misiniz? hemen alabilirim acil beklemekten yoruldum
  11. T

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Allah’ın aşkına kim aldı birisi ekran atsın da bakalım
Top Bottom