Arama sonuçları: *

1. Eric_Cartman

🔥İndirim EA SPORTS FC™ 26 - 1040 TL - Epic Games

8 Ocak'a kadar geçerli. Yılbaşı indirimleri kapsamında pek çok oyunda indirimler mevcut. https://store.epicgames.com/tr/p/ea-sports-fc-26
  2. Eric_Cartman

❌İndirim Bitti! 5.391,24 TL !!! Warrior Aragorn Kumaş Ayak Uzatmalı Antrasit Oyuncu Koltuğu

kullanıyorum çok memnunum. 6500e almıştım.
  3. Eric_Cartman

❌İndirim Bitti! Next YE-65GFSG8-QLED 4K Google TV 17.999 TL - Vade Farksız 3 Taksit

hayır stok var sadece üstte anlattığım şekilde adres değiştirmek gerekiyor.
  4. Eric_Cartman

❌İndirim Bitti! Next YE-65GFSG8-QLED 4K Google TV 17.999 TL - Vade Farksız 3 Taksit

Sepetinizi boşaltın. Adresi sol üstte amazon logosunun yanından seçerek değiştirin (herhangi bir büyükşehir adresi ekleyin). Televizyonu sepete ekleyin. Şimdi teslimat adresini asıl göndermek istediğiniz adres olarak değiştirin. Artık sipariş verebilirsiniz.
  5. Eric_Cartman

0-8000 tl arası kulaklık önerisi

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-blackshark-v2-pro-kablosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,1137977350.html
  6. Eric_Cartman

Çözüldü✓ EKRAN NEDEN BÖYLE OLUYOR ?

hdmi kablosunu değiştirip deneyin. ayrıca ekran kartı belleklerinde de sorun olabilir.
  7. Eric_Cartman

Ram konusunda acil yardım!

https://www.msi.com/Motherboard/MPG-X870E-EDGE-TI-WIFI/support#mem
  8. Eric_Cartman

8K Wireless Kulaklık önerisi

otomatik EQ zaten yazılım veya tuşla değişiyor.
  9. Eric_Cartman

Anakartımdaki debug ışığı yanıyor

tamam doğru konfigürasyon a2 ve b2 şeklinde.. zaten anakart kitapçığında da yazar. ilk seferde uzun bekler DRAM sarı yanar şekilde. açıldıktan sonra bios ta overclock sekmesinde memory context restore enabled yaparsan bir daha bu bakar uzun beklemezsin.
  10. Eric_Cartman

3 senedir sorunsuz çalışıyor ve msi sitesinde anakart sayfasında desteklenen ramlarde kodu var. oraya da bakabilirsiniz.
  11. Eric_Cartman

Beyler sistemimden yeterli fps alamıyorum

cs2 artık fazla grafik gücü istiyor. fps artırmak için kenar yumuşatmayı tamamen kapatıp fidelity fx performance yapabilirsiniz.
  12. Eric_Cartman

x870e carbon ile Team T-Force Delta RGB 6000 CL36 Beyaz kullanıyorum. OC ile 7400 mhz CL34 yaptım sorunsuz çalışıyor.
  13. Eric_Cartman

8K Wireless Kulaklık önerisi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_razer-blackshark-v2-pro-kablosuz-kulak-ustu-kulaklik-beyaz-1230200.html?utm_source=new%20owned&utm_medium=ema-other%20email&utm_term=webshare&utm_campaign=webshare Hem hızı hem de mikrofon kalitesi ile fark yaratıyor.
  14. Eric_Cartman

Anakartımdaki debug ışığı yanıyor

kardeşim ramlari a2 ve b2 slotlarına tak 1751402405 bir de o boşta olan kablo cpu fan kablosu mu?
  15. Eric_Cartman

RTX 5080'e Geçiş Planlı 6900XT Sistem: Bileşenler Uygun mu?

Gayet yeterli kardeşim. 7800x3d ile 5080'i tam performansta kullanırsın 2k ve 4k'da. 1080p'de biraz darboğaz olabilir. monitörün 1080p ise en az 2k ya geçmeni öneririm.
  16. Eric_Cartman

🔥İndirim Huawei MateBook 14 -> U5 125H - OLED - 16GB 512GB - W11 -> 29759TL

ultra 7 1 tb versiyonunu kullanıyorum son derece memnunum. özellikle ekranından ve batarya süresinden.
  17. Eric_Cartman

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

aldım. güzel iyi hoş ama burn-in koruması için pixel refresh özeliği koymuşlar. Ekran çerçeveleri farklı boyutlarda görünüyor ve çok kalın. Kapatamıyorsun da özelliği. Neyse ucuza aldık. Hem 4 taksit hem de yanında gelen kulaklığı da sattım 2100e. Karlı iş globaldeki fiyatlara göre.
  18. Eric_Cartman

❌İndirim Bitti! MSI MAG CORELIQUID 240 WHITE

Para iadesi ile beraber güzel bir fiyata geliyor. Alınabilir.
  19. Eric_Cartman

🔥İndirim Corsair HS55 Wireless 2999TL

aga bir sürü uygun fiyatlı kablosuz kulaklık aldım, hiçbirinin mikrofon kalitesi kabul edilebilir seviyede bile değildi. daha sonra kablosuzda iyi bir mikrofon kalitesi için paraya kıymam gerektiğini anladım ve Razer Blackshark v2 Pro aldım. Harici mikrofonlarda ancak bu kadar temiz ses olur...
  20. Eric_Cartman

❌İndirim Bitti! TCL 65C755 49.999,00TL Son 1 Saat

tv alacak olsaydım mini-led tercih ederdim.. hem kalite hem kafa rahatlığı..
Geri