Arama sonuçları: *

• Users: Exe.
  • Order by date
  1. Exe.

Telefon önerisi lazım 15 bin bütçe

Hocam annem için alacağım sıfır olması gerekli
  2. Exe.

Telefon önerisi lazım 15 bin bütçe

Arkadaşlar Fp olarak bu bütçeye hangi telefonları tercih edebilirim ?
  3. Exe.

Bilgisayar ışıklandırması sorunu.

Kasanın rgb fanları 3 ön 1 arka egzoz herhangi bir kumanda veya Anakart üstünden erişimin yok fakat kasa içindeki kontrolcüden renk mode ve parlaklık ayarı yapabiliyorum.
  4. Exe.

Bilgisayar ışıklandırması sorunu.

Arkadaşlar bilgisayarın rgb ışıklandırması FLAŞH efekti gibi yanıp yanıp sönüyor modu sabitte olmasına rağmen nasıl çözebilirim
  5. Exe.

Monitör önerisi lazım .

Çoğunlukla cs lol oynuyorum
  6. Exe.

Monitör önerisi lazım .

Arkadaşlar Gigabyte G25F2 Modelini satın almıştım fakat paneldeki ciddi miktarda ışık sızmasından dolayı iade ettim ve yeni monitöre ihtiyacım var fps oyunları oynuyorum 24 inch 200 hz ve yukarısı benim için uygundur pivot olursa çok iyi olur 5bin 6 bin civarına güzel bir monitör varmıdır ?
  7. Exe.

Yeni aldığım monitördeki ışık sızması normal mi?

Değişim ,değişim olmazsa iade talep ettim aldığım sitede taksit oranları iyiydi değişim olması bi tık daha iyi olur diye düşünüyorum aynı sorunla karşılaşmazsak, karşılaşırsak en son bidaha iade ederim diye düşünüyorum billendirmeleriniz için hepinize teşekkür ediyorum sağ olun.
  8. Exe.

Telefonda gerçeğe yakın nasıl görünüyorsa o şekilde çekmeye çalıştım hocam bilgisayar açılırken özellikle fotoğraflardankinden daha fazla gözüktüğünü söyleyebilirim. 1755694136 Hocam 5300 TL'ye aldım Gigabyte G25F2 200 hz ips modeli.
  9. Exe.

Arkadaşlar yeni monitör aldım fakat monitörü test ettiğinde ölü piksel çıkmadı ama ışık sızması var iade etmeli miyim sizce.
  10. Exe.

FP Monitör Tavsiyesi

Genellikle rekabetçi oyunlar oynayacağım piyasada biraz baktım farklı farklı markaların ürünleri var 4 5 bin bandına 200 hz modelleri hangisini tercih etmeliyim orda biraz kafam karışık sizinde kullandığınız ve önerebileceğiniz monitörler varsa yardımcı olursanız sevinirim ...
  11. Exe.

14400f & rx7600 ddr5 sistem 22.500 tl (Vatan)

https://www.incehesap.com/falcon-v4-tavsiye-sistem-fiyati-47692/ bu sistemmi daha mantıklı yoksa konudakimi ? 1755103380 25 bin gibi bütçem var yakın zamanda almayı planlıyorum 1tb ssd yükseltince aynı fiyat oluyor .
  12. Exe.

Bu bilgisayar alınır mı ?

Eyvallah hocam .
  13. Exe.

Peki 25 30 bin tl civarına başka önereceğin sistem varmıdır hocam.
  14. Exe.

https://www.incehesap.com/nebula-storm-tavsiye-sistem-fiyati-76610/ Bilgisayar almayı düşünüyorum bütçem 25 bin civarı bu bigisayar alınır mı ? Daha ucuza iyisini bulabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim .
  15. Exe.

Hazır sistem tavsiyesine ihtiyacım var

Arkadaşlar konu başlıkta arkadaşım için hazır oyuncu bilgisayarına ihtiyacım var cs lol gibi oyunlar oynayacak .
  16. Exe.

Metal yapraklar yamuk geldi iade etmeli miyim?

Bakır borularda bir sıkıntı yok o kısım zaten çok hassas en ufak bir temasda yamulabilirler bir sorun olmaz .
  17. Exe.

2. el toplama bilgisayar hakkında yardım

Tamamdır videoya bakayım bi ben teşekkür ederim . 1746144525 Teşekkür ederim bilgilenirmeniz için dikkate alacağım .
  18. Exe.

10.000Tl ile 15.000Tl Arası hocam
  19. Exe.

Arkadaşlar elimde ps3 slim vardı kullanmadığım için 4250 TL'ye satışa koymuştum .Arkadaşın biri asus 1660 6 gb oc modeliyle takas teklif etti zaten bilgisayar toplamak için koymuştum ilana sizce takas etmeli miyim yoksa satılmasını bekleyip daha iyi bir kart alma ihtimalim var mı ? genel olarak...
  20. Exe.

Gece Yarısı Gizemli Keman Sesi

Apartmanda cin düğünü olcağını sanmıyorum ama gerdeği olabilir belki bilemedim şimdi .:confused:
Geri