Arama sonuçları: *

• Users: Light
  • Order by date
  1. Light

❌İndirim Bitti! Kamp Cadiri

Reklam hesabı zaten banlanır yakında.
  2. Light

🔥İndirim Epic Games İndirimleri

Epic dışında steamda Warhammer Vermintide 2 76 cent fiyatına göre baya iyi
  3. Light

3k bütçe gamepad önerisi

Valla kasım indirimlerine bakacağım artık. Hangisi daha önce indirime girerse onu alırım yüksek ihtimal ama xbox gamepadına daha sıcak baktığımı söyleyebilirim.
  4. Light

3k bütçe gamepad önerisi

Sağ olun hocam. 1732399653 Pcde kullanacağım için xbox tarafına daha sıcak bakıyorum.
  5. Light

3k bütçe gamepad önerisi

Teşekkür ediyorum yardımların için ben biraz daha bakınayım pil konusuna. İyi geceler.
  6. Light

3k bütçe gamepad önerisi

Onu ben de düşündüm ama sanırım bekleme sıkıntısı olmuyor.
  7. Light

3k bütçe gamepad önerisi

https://www.amazon.com.tr/Microsoft-Xbox-Oyun-Şarj-Kiti/dp/B08FCXLB8Z/ref=sr_1_1?adgrpid=120012747997&dib=eyJ2IjoiMSJ9.0N1DrcskaHI0-EcJgITdNGs65BkJLRR1OA93wGr1ONqUBpWhUvLz1hV4GPrXbsB1qLq-xrpz-G2JKF-1k36tSqwe2t2usp3-106OobO1mSHMVx-x2fmuk6CKg2lA7zWw-7DmOW7i9zywSRkcNxN-c_FIxnHhiJZMFwRnaA5X9q8z2rJSu0...
  8. Light

3k bütçe gamepad önerisi

Şarj aletleri için önerin var mı?
  9. Light

3k bütçe gamepad önerisi

Xbox 9. nesil gamepad almak istiyorum daha iyi bir öneriniz var mı?
  10. Light

Aynı anda 5 6 tuşa basmalık hızlı oyun önerisi

Apex olabilir
  11. Light

Discorda girememe sorunu

Arkadaşlara da sordum nedense sadece bende olmuş. Vpn ile girip sonrasında vpni kapatmayla da olmuyor yükleme ekranına giriyor discord.
  12. Light

Discorda girememe sorunu

Düne kadar goodbyedpi ile düzgün bir şekilde kullanabiliyordum ama bugün nedense güncelleme yapılamıyor. Dc kaynaklı bir sorun mu, başka giremeyen var mı?
  13. Light

Temu ilk alışveriş bugün geldi

Daha önemli olsa bile bu durumu önemsiz kılmıyor ki. Ben şahsen aldığım ürünün paketinin açılıp kurcalanmasını istemem.
  14. Light

Dying Light 1 Coop Sorunu

Evet oyun bul kısmında arkadaşın herkese açık bir şekilde açarsa bulabilirsin diye tahmin ediyorum. Bulamazsan da önüne çıkana kadar yenile. 1732059885 https://forum.donanimarsivi.com/konu/dying-light-1-cross-platform-destegi-var-mi.495811/ dediğim şekilde olmazsa ihtimal yok gibi ama 2 sene...
  15. Light

Dying Light 1 Coop Sorunu

Oyuna epic games hesabını bağlayıp epicten arkadaşını eklersen girebiliyordun sanırım. Diğer türlü arkadaşının epic ismi görünene kadar çevrimiçi kısmı yenileyerek ararsın bulursan favoriye eklersin, uğraşmazsınız bir dahakine.
  16. Light

İlk oynadığınız oyunu hatırlıyor musunuz ?

Halen garip bir his yaratır içimde.
  17. Light

Hikayeli güzel oyun tavsiyesi varmı ?

Güncel derken, anlayamadım.
  18. Light

Güzel oyun sarıyor.
  19. Light

Disco Elysium.
  20. Light

Stardew Valley Robin ile evlenme

Modla oluyor ana oyunda öyle bir olay yok.
Top Bottom