Arama sonuçları: *

1. K

Monitör için aparat almak istiyorum

Monitör almak istiyorum ama monitörüme uygun aparatı nasıl bulabilirim ? yardımcı olabilirmisiniz ?
  2. K

Dualsense'de aldığım bir bağlantı hatası

Arkadaşlar Merhaba Dualsense kullanıyorum 1.5 aydır dualsense'mi kullanamıyorum. PC'ye bağladığım anda Kapanıyor kablolu bağlıyorum bu sefer de her 1 dakika da bir titreşip kapanıp açılıyor bunu nasıl düzeltebilirim ? hard reset denedim.
  3. K

Sistem toplamayı düşünüyorum bu sistem dar boğaz vs yapar mı ?

İşlemci: AMD RYZEN 5 5600X 3.7GHz 32MB Anakart : ASUS TUF GAMING B550M-E WI-FI 4600MHz (OC) DDR4 Ram : CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB RS Siyah 3200MHz Kasa : NZXT H510i RGB Tempered Glass USB Güç Kaynağı : Thermaltake TR2 S 750W 80+ 120mm SSD : MLD M300 1TB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD...
  4. K

EKRAN KARTI ÜRETİMİ KONUSU

Evet ?
  5. K

EKRAN KARTI ÜRETİMİ KONUSU

Merhaba Bu Konuyu açmamın sebebi bilgi edinmek için internette her hangi bir sitede böyle böyle diyebileceğim bir bilgi sahibi olamadım. Bu ekran kartı üreten firmalar tam olarak neye ihtiyaç duyuyor. Yeni bir şirket kurulacak olsa elektrik elektronik mühendisleri yazılım mühendisleri dışında...
  6. K

WEB TABANLI OYUNDA KASMA SORUNU VER RAM DA BİR SORUN

Sistemim -8GB RAM -4GB NVİDİA GTX 1050 -İ7-7700HQ 2.80 CPU [4CPUs] Fakat dxdiag'a girdiğimde disk belleği dosyası 4870 kullanıldı,2691 kullanılabilir diyor . -İNTEL[R] HD GRAPHİCS 630 Var acaba diyorum okumuyor mu Gtx 1050 yani Laptop kullanıyorum Monster Darkorbit'te toplu savaşlarda Pc...
Geri