Arama sonuçları: *

1. İbrahim Kağan Cemeleli

Yardım Bu setupa hangi renk Klavye mouse gider

Tabi ki olabilir seçeceğiniz ekipmanında görselini görmek lazım. Ekipman tarafında çok detaylı bilgiye sahip değilim markalar vs konusunda. çok marka olduğu için.
  2. İbrahim Kağan Cemeleli

Yardım Bu setupa hangi renk Klavye mouse gider

Farklı bir renk katmayı düşünmüyorsanız siyah mousepad üzerine beyaz ekipmanyada tam tersini yapabilirsiniz.
  3. İbrahim Kağan Cemeleli

Direksiyon seti önerisi

Geçenlerde konu açıldı PXN markası ürünleri geldi fiyat olarakta gayet iyiydi DD direksiyon iyidir. Logitech asla önermiyorum. Bütçeniz yetiyorsa Direct drive Pxn Moza vs yetmiyorsa Kayışlı sistem olarak thrustmaster mantıklı olan
  4. İbrahim Kağan Cemeleli

Moza R5 Direksiyon İndirim 27.399₺

Hayırlı olsun iyi yarışlar. 3. Pedalı takılabilmesi ve pedalları yerini kendi rahatınıza göre ayarlayabilmek için geniş tutulmuş. Fren çok yumuşak geldiği için fren kiti almıştım tabi kokpit lazım onun için.
  5. İbrahim Kağan Cemeleli

Direksiyon seti önerisi

DD sistemler şu vakitten sonra 20k aşağısını biraz zor görür bence. Ama diğer alternatiflerinden uzun ömürlü ve hissiyatının daha iyi olduğu bir kesin. Dişli sistemler çok ses yapar ve vereceği hissiyatı tam veremeyip , takır tukur (örnek: renault broadwayi bozuk köy yolunda sürüyormuş gibi)...
  6. İbrahim Kağan Cemeleli

Moza RS V2 simidini aldım 22.399 tl ye. Vision GS o fiyatta biraz zor :D
  7. İbrahim Kağan Cemeleli

Moza r5 bir daha bu fiyatlara zor bulunabileceğini düşünürsek g0zel fiyat. Vatanın geçen haftaki indiriminden 30-35k lık direksiyon simidini 23bin civarına aldım.
  8. İbrahim Kağan Cemeleli

IRACING için direksiyon seti

Moza seridini önerebilirim. Logitech sorunları olan bir set.
  9. İbrahim Kağan Cemeleli

Yardım Bıktıran SMS'Ler hakkında

E devletten çoğunu engelleyebiliyorsunuz diye biliyorum. Bana şuanda gereksiz hiç sms gelmemekte.
  10. İbrahim Kağan Cemeleli

Samsung 720p 1040Hz/2K 600Hz Monitörünü Tanıttı!

Fuarlarda bir sürü güzel özellik tanıtıp aylardır içbiriyle alakalı bir ürün çıkarmayıp 720p hz basıyorlar. Oledleri geliştirseler artık 32 ila 40 inç arası curved oled bir monitör çıkartacaklar diye bekliyorum. Olanlarında fiyatı artıyor. :D 27" 2k 144hz devam.
  11. İbrahim Kağan Cemeleli

Abdullah Abinin paylaştığı Claws koltuklar

İlla ki sandalye alacaksanız ciddi araştırma gerekiyor sonuçta saatlerce oturacaksınız vakit geçireceksiniz sağlığınızdan ve paranızdan da olmayın. 5 ay önce Exvega markasından satın aldım ve memnunum önerebileceğim bir marka. Kumaş kalitesi gayet güzel. Ayaklar metal. Gerektiğinde yedek parça...
  12. İbrahim Kağan Cemeleli

2025'te Alt yapı yok

Önüm arkam sağım solum fiber benim oturduğum sokak adsl ve fiberden daha çok ücret ödüyorum :D
  13. İbrahim Kağan Cemeleli

Bi pc topladım 2-3 ay sonra alıyorum

Ben mi yanlış görüyorum? Amd işlemciye intel soket anakartmı var orada
  14. İbrahim Kağan Cemeleli

Moza R5 vs PXN V12 Lite

Moza R3 Xbox ve pc , R3 sadece pc versiyonu var. Moza R5 sadece pc versiyonu var ve üst modeller için geçerli dediklerim. Fakat R5 ve üst modeller için Playstation da kullanabilmek için bir aparat bulabiliyorsunuz yaklaşık 3 ila 5 bin tl arası olması lazım emin olmamakla beraber. Mozanın eko...
  15. İbrahim Kağan Cemeleli

Moza R5 vs PXN V12 Lite

Moza R5 kullanmaktayım. Srp Fren performans kiti satın aldım geçenlerde ve gayet memnunum. Yazılım olarak çoğu direksiyon markasından daha iyi bir yazılım desteğı var bence. Pxn bende düşünmüştüm ama vazgeçtim.
  16. İbrahim Kağan Cemeleli

R6 oyununa giremiyorum hata veriyor.

Türkçe karakterlerden birini kullanmamanızı öneririm windowsta ve bazı uygulamalarda bu sorunları yaşatıyor. Denetim masasından veya bilgisayar ayarlarından kullanıcı sekmesinden yapabiliyorsunuz diye biliyorum.
  17. İbrahim Kağan Cemeleli

Elden Ring,Souls Oyun Dünyası

Ya Elden Ring ten başla ya da 3. Oyundan diğer oyunlar biraz kütük gelebilir ama Dark souls 3 ten başlamanı tavsiye ederim Elden Ring fazla iyi kalıyor :)
  18. İbrahim Kağan Cemeleli

R6 oyununa giremiyorum hata veriyor.

Hatadan önce Kullanıcı isminizde değişiklik yaptınız mı?
  19. İbrahim Kağan Cemeleli

Oynamadan steamde oyun koleksiyon kartı alıyorum ?

Evet dostum oyun içi bir item satın aldığında steam bunu görüp küçük ödüllendirme tarzında bir sistem kurmuş. Bu sadece Cs için geçerli değil. Oyun içi herhangi bir şey satın alabildiğin çoğu oyunda geçerli.
Geri