Arama sonuçları: *

1. İbrahim Kağan Cemeleli

🔥İndirim Steelseries Arctis Nova Pro Wireless 10044TL

Kendim xbox pc versiyonunu kullanıyorum ve gayet memnunum tek sorunu yedek batarya bozuk çıktı ama problem etmedim. Tavsiye ederim ses kalitesi gayet güzel uygulamasından en ince ayarları yapmanızda mümkün.
  2. İbrahim Kağan Cemeleli

Öneri Büyük Monitöre Geçiş Hakkında

27inç şuan da alınabilecek en iyi boyut diyebilirim fps ve hikayeli oyunlar için. 2k 27inç güzel bir kombo oluyor. Kendimde kullanıyorum daha küçüğü tavsiye etmem zaten.
  3. İbrahim Kağan Cemeleli

Yardım Marangozda kaça kaç masa yaptırmalıyım ?

Genişlik 160 cm den küçük olmaması iyi olur 70 cm derinlikte idealdir bence eğer monitör ayakları V şekliden değilse derinlik yeterli olur V şeklindeyse mouse pad klavye vs yüzünden monitörü geride tutmanız gerekebilir. Yükseklik genelde 70cm oluyor ama özel yaptıracaksanız istediğiniz...
  4. İbrahim Kağan Cemeleli

#SonDakika PAPARAYA KAYYUM ATANDI

İyi olmuş daha bir çok şeyde yasadışı işler dönüyorda bakalım ne olacak
  5. İbrahim Kağan Cemeleli

Cr*cke tövbe edeceğim artık

ALLAH (cc) kabul etsin hocam. Hem tevbenizi hem namazlarınızı. ALLAH razı olsun hepimizden inşALLAH
  6. İbrahim Kağan Cemeleli

Cr*cke tövbe edeceğim artık

Ben oynadığım oyunları satın almıştım sonradan oynamasam bile çünkü insan biliyor ki kul hakkı ALLAH (cc) ın affetmediği günahlardandır. Tevbe istiğfar edip oynayıp bitirdiğin oyunları satın alabilirsin şirketler cevap yazmazlar böyle birşeye.
  7. İbrahim Kağan Cemeleli

Yardım Arctic nova pro wireless'i değiştirmeli miyim sizce ?

Müzik ile oyun kategorisini ayrı tutabiliyorsunuz yazılımda.
  8. İbrahim Kağan Cemeleli

Yardım Arctic nova pro wireless'i değiştirmeli miyim sizce ?

Sonar GG yazılımını nasıl kullanacağınızı öğrenin. Her şey daha net olacaktır.
  9. İbrahim Kağan Cemeleli

Sizce kasada üst tarafa fan eklemeli miyim

Egzoz olarak takarsan sıcak hava tahliyesi daha hızlı gerçekleşir.
  10. İbrahim Kağan Cemeleli

Hepsijet kargo ne zaman gelir ?

Ben 22 civarında sipariş vermiştim sonraki gün öğlenden sonra gelmişti. Sakaryadayım
  11. İbrahim Kağan Cemeleli

Çözüldü✓ 80000 TL'ye Beyaz hazır sistem önerisi

Dediğin şeylere ek daha güncel bir chipset ve şuanda kullanmaktayım Msi b850 gaming plus ramler 7200mhz de sorunsuz. Amd şu sıralar atağa geçti ve performans driver konusundada bayağı iyiler 7800xt almasaydım 9070xt alacaktım para yetişmedi malesef.
  12. İbrahim Kağan Cemeleli

Çözüldü✓ 80000 TL'ye Beyaz hazır sistem önerisi

İşlemci seçimi güzel 2K da üzmez. AMD 9070XT önerebilirim ekran kartı olarak. Anakartı B850 seçmenizi öneririm.
  13. İbrahim Kağan Cemeleli

Rampage Zenith 27" OLED Monitör 19999 TL

Rampage markasını yıllardır ürünlerini kullanıyorum. Memnun kaldım çoğu ürününden. Hangi marka panel kullandıklarını araştırmak lazım Zenith adı altında ürettikleri ürünler orta üst seviye ürünler kötülemeye gerek yok alıp kullanan arkadaşlar tecrübelerini bizimle paylaşırsa ileride güzel olur.
  14. İbrahim Kağan Cemeleli

Moza r3 alınır mı iyi mi?

Moza r5 kullanıyorum. 5.5 nm güç üretiyor R3 3.9nm onu dışındaki tek fark direksiyon deri değil. Alabilirsin kalitesinden performansından memnun kalırsın.
  15. İbrahim Kağan Cemeleli

100 dolara bakiye ile kasa açılır mı ?

Kumar işlerine bulaşma. Gösterip vermiyorlar.
  16. İbrahim Kağan Cemeleli

Sıvı Sogutma Mı Hava Sogutma Mı

Thermalright peerless Assassin 2x120mm 6x6mm hava soğutmayı öneririm.
  17. İbrahim Kağan Cemeleli

RX 7800 XT Sistem Oyunlarda ve Masaüstünde Bile Takılıyor

Bende 7800xt kullanıyorum mouse u 2000hz 4000hz de kullanıyorum bir sorun yok dtiverlar güncel
  18. İbrahim Kağan Cemeleli

Çözüldü✓ Sıvı soğutma ve hava soğutma arasında kaldım

https://www.gaming.gen.tr/urun/628790/thermalright-peerless-assassin-120-digital-white-argb-tl-c12cw-x28-s-v2-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-beyaz-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunu kullanmaktayım ve aşırı memnunum. Sıvı soğutma düşünüyordum başta fakat araştırdıkça...
  19. İbrahim Kağan Cemeleli

Rx 7800 xt güç kabloları bağlama

Bende rx 7800xt kullanmaktayım güçkaynağından 2 ayrı kablo ile bağladım tek kablo ile bağlamalı mıyım?
  20. İbrahim Kağan Cemeleli

ASUS DUAL 7800XT yoksa PALIT 5060 TI 16 gb mi

Güç performans olarak 7800XT öneririm 2k ultrada iyi bir kart.
Geri