Arama sonuçları: *

1. Logitech G920 Xbox/Pc

Logitech G920 Xbox/Pc

Direksiyon 900 derece dönme açısına sahiptir. Diğer giriş seviyesi direksiyonlardan çok çok daha iyi bir kalitesi var bilenler vardır. Pedallar sağlam direksiyon da deformeler yok. Kutusu var sadece pazarlık sünnettir.
  2. Xbox Series X 1tb

Xbox Series X 1tb

1 adet Xbox series X konsol 1 adet gamepad 2 adet duracell 2500mah şarjlı pil 1 adet pil şarj istasyonu Orijinal Hdmi kablosu Orijinal güç kablosu Kutusu Faturası var. Garantisi bitti. Temiz kullanıldı 2. Sahibiyim. 2 aydır yatıyor konsol. İhtiyaç fazlası olduğu ve nakit ihtiyacımdan dolayı...
  3. Monster Tulpar T7 v20.6.8

Monster Tulpar T7 v20.6.8

İşlemci :İntel İ7 13700H Ram : 64gb Ekran kartı : Nvidia Rtx 4060 8gb SSD : Kioxia 1tb ssd ( İstenirse 2tb daha ssd elimde mevcut ekleyebilirim) Ekran : 1920x1080 144hz mat ips Klavye bölge aydınlatmalı rgb 11 ay garantisi bulunmakta. Taşıma çantası bulunmakta. Laptopun kendi ekran ve klavyesi...
  4. Creality K1C 3D yazıcı

Creality K1C 3D yazıcı

Yazıcıyı 23 Aralık 2024 te aldım nakit ihtiyacımdan dolayı satmaktayım. Kutu Fatura ve garantisi bulunmakta. Fazla kullanamadım temiz cihaz. 1 aydır boş duruyor. Sadece 3 kg filament baskı alındı onun dışında filament alıp kullanmadım. Herhangi bir sorunuz varsa çekinmeden sorabilirsiniz...
Top Bottom