Arama sonuçları: *

1. İbrahim Kağan Cemeleli

Moza R5 vs PXN V12 Lite

Moza R3 Xbox ve pc , R3 sadece pc versiyonu var. Moza R5 sadece pc versiyonu var ve üst modeller için geçerli dediklerim. Fakat R5 ve üst modeller için Playstation da kullanabilmek için bir aparat bulabiliyorsunuz yaklaşık 3 ila 5 bin tl arası olması lazım emin olmamakla beraber. Mozanın eko...
  2. İbrahim Kağan Cemeleli

Moza R5 vs PXN V12 Lite

Moza R5 kullanmaktayım. Srp Fren performans kiti satın aldım geçenlerde ve gayet memnunum. Yazılım olarak çoğu direksiyon markasından daha iyi bir yazılım desteğı var bence. Pxn bende düşünmüştüm ama vazgeçtim.
  3. İbrahim Kağan Cemeleli

R6 oyununa giremiyorum hata veriyor.

Türkçe karakterlerden birini kullanmamanızı öneririm windowsta ve bazı uygulamalarda bu sorunları yaşatıyor. Denetim masasından veya bilgisayar ayarlarından kullanıcı sekmesinden yapabiliyorsunuz diye biliyorum.
  4. İbrahim Kağan Cemeleli

Elden Ring,Souls Oyun Dünyası

Ya Elden Ring ten başla ya da 3. Oyundan diğer oyunlar biraz kütük gelebilir ama Dark souls 3 ten başlamanı tavsiye ederim Elden Ring fazla iyi kalıyor :)
  5. İbrahim Kağan Cemeleli

R6 oyununa giremiyorum hata veriyor.

Hatadan önce Kullanıcı isminizde değişiklik yaptınız mı?
  6. İbrahim Kağan Cemeleli

Oynamadan steamde oyun koleksiyon kartı alıyorum ?

Evet dostum oyun içi bir item satın aldığında steam bunu görüp küçük ödüllendirme tarzında bir sistem kurmuş. Bu sadece Cs için geçerli değil. Oyun içi herhangi bir şey satın alabildiğin çoğu oyunda geçerli.
  7. İbrahim Kağan Cemeleli

Oynamadan steamde oyun koleksiyon kartı alıyorum ?

Oyun içi biriey aldığında kart düşürme hakkı veriyor ne kadar ücret olduğunu tam bilmiyorum. Rozetlerde kart düşürme hakkı yazmıyor bendede mesela. Steam seviyenize bağlı olarakta aylık Kart paketi düşürme şansınız oluyor mesela.
  8. İbrahim Kağan Cemeleli

Dostlar 650w fazeon marka psu alınır mı

Fazeon marka kasa kullanıyorum kasası fiyatına göre kaliteli bana göre ama içindeki psu larla alakalı bir şey diyemem. Ayrıca satın aldım.
  9. İbrahim Kağan Cemeleli

❌İndirim Bitti! MSI MPG B650 CARBON WI-FI AM5 DDR5 ATX ANAKART | 10.181₺

X670E grş çıkış portları daha zenin olabilir o sizin kullanım amacınıza bağlı hepsi burada satıcısında 10605tlye gördüm isterseniz oradan satın alın. X670E nin garantisi kutu fatura vs dikkatlice kontrollernide yaptırırsanız ikiside iyi deçim Carbon analartlar gerçekten gördüğüm en sorunsuz...
  10. İbrahim Kağan Cemeleli

Moza r5 direksiyon seti 25.469 tl moza r3 20.242

Moza , simagic vs gibi Direct Drive direksiyonlar nedir ne amaçla kullanılır? Öğrenmek isterseniz E racing academy youtube kanalına göz atmanızı öneririm.
  11. İbrahim Kağan Cemeleli

Direksiyon Seti Almalı Mıyım?

En azından logitech almanızı öneririm dahah uzun ömürlü olacaktır.
  12. İbrahim Kağan Cemeleli

Forza Horizon 4 açılmıyor

4 te ben açılmada bir sorun yaşamıyordum fakat online bağlanma sorunu vardı. (Microsoftun kendi uygulamasından alınca.) Steamden alan arkadaşlar bu sorunu yaşamıyordu bende oyunu offline falan oynadım sonra sildim. Açılmama sorunu hakkında yabancı kaynaklara bakman daha yararlı olabilir buradan...
  13. İbrahim Kağan Cemeleli

Beyler bana haporlör lazım çok pahalı olmayacak ama dandikde olmayan

Nereden isterseniz letgo sahibindende var ilanım şuanda. https://www.letgo.com/ad/1698800213 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-logitech-z313-2-plus1-50w-hoparlor-1215294266/detay
  14. İbrahim Kağan Cemeleli

Normalde 2000₺ ye vermek istiyordum ama paraya ihtiyacım var 1500 lira kabul edebilirseniz.
  15. İbrahim Kağan Cemeleli

Elimde fazladan Logitech Z313 2+1 50w lık hoparlör mevcut bir sıkıntısı yok isterseniz anlaşabiliriz.
  16. İbrahim Kağan Cemeleli

Yardım Klavyem bozuldu çok mutsuzum öneri lazım

Bulabilirsen xpg summoner5 tavsiye ederim silver speed switch
  17. İbrahim Kağan Cemeleli

❌İndirim Bitti! RX 7800XT Pure 16GB 20.000 TL

Evet Sapphire 7800XT Pure modeli
  18. İbrahim Kağan Cemeleli

❌İndirim Bitti! RX 7800XT Pure 16GB 20.000 TL

24 e ldım 1.5 ay önce şaka gibi
  19. İbrahim Kağan Cemeleli

❌İndirim Bitti! Moza Racing R5 25.999 TL

Pek sanmıyorum şundan aldığın keyifi başka direksiyonda bulamazsın.. DD sistemler haricinde. FP olarak güzel bir ürün.
  20. İbrahim Kağan Cemeleli

Bu monitör tutucu monitörüme uygun mu

Monitörünüz vesa 75x75 yada 100x100mm destekliyor ise uygundur bende yeni aldım çok sağlam kaliteli bir ürün düşünmeden alın derim eğer uyuyorsa.
Geri